Høsten og vinterens hårtrender 21/22

Sommerferien er over og mange har allerede begynt å snuse på deilige høstklær og sesongens nye hårtrender. Som vanlig spriker trendene i mange retninger. Vi har tatt for oss våre favoritt hårtrender for høsten og vinteren 21/22. Scroll deg nedover for masse deilig inspirasjon.

Pixie

Cut it off med en lekker Pixie. Denne frisyren er lekker til høstens feminine kjoler og skjørt. For å style en perfekt pixie anbefales et teksturprodukt som gjør at den ligger passe perfekt uperfekt.

Test vår nye Rise up.

Ellers er hele shake-familien gode alternativer - Bodyshake, Hairshake og Beach Shake - alt ettersom hvor mye tekstur og volum du ønsker.


Go Pixie!

IMG 6410
Web Use Small JPG JOICO RISE UP Flat Lay 5 IMG 6412

Nye RiseUp lanseres September 21

Lugg

Markerte lugger eller mykere lugger? Begge deler er like aktuelt denne sesongen.

Vi ser at de fleste kundene ønsker den berømte West Coast fringe som smelter inn med layers inn mot ansiktet. Den gir et lettere og mykere inntrykk.

Går du for en rettere og mer markert lugg, vil du ramme inn ansiktet og få en mye mer attitude til en ellers ganske vanlig langthårsklipp

Føn gjerne håret på Dream Blow Out for en luftig og fresh look. Bruk også Heat Hero før du evt. går på med en krøllbørste eller varmeverktøy for å forme luggen i rett fasong.

Et hett tips fra vår opplæringsdronning @hannah_colorist er å avslutte med Hairshake, for å holde luggen naturlig på plass samtidig som den får noe tekstur.

West Coast fringe

IMG 6402
JOICO HEAT HERO Flat Lay 9 IMG 5536 1

Hår av @hannah_colorist på @mariiawos

Soft Waves

Myke naturlige bølger er også å se i trendbildet denne sesongen. De myke bølgene sammen med 70-talls looken ser naturlig og superfresht ut.

Har du naturlig tekstur i ditt eget hår, er Zero Heat en stayer for å fremheve ditt naturlige hår. Med denne trenger du kun å lufttørke håret og voila - er håret nystylet og fresht.

Trenger du litt mer hjelp, er Dream Blow Out nydelig å føne på og etterlater håret luftig og lett med drømmefønen. Skal du på med varmeverktøy som krølltang eller rettetang etter føningen, er varmebeskyttelse et must. Heat Hero lansers i oktober og er noe du må ha for både beskyttelse og hold.

Soft Waves

Aryan safabakhsh mf3w E As Tg CM unsplash
Dream Blow Out Joico Matthew hamilton t NCH0s KS Zb A unsplash

Dream Blow out kommer snart tilbake.. YAY!

Bouncy krøller

Om du ikke har naturlig bouncy tekstur - hvorfor ikke forandre teksturen din for en kveld med en liten krølltang?

En av de heteste hårtrendene denne sesongen er små spenstige krøller, og vi elsker det. Denne looken gir deg en sinnsykt kul attitude og er virkelig kronen på verket til festantrekket ditt.

Bruk en liten krølltang og krøll på Power Spray for maks hold, spenst og varmebeskyttelse. Avslutt herligheten med Humidity Blocker+ som en beskyttelse og for å stenge luftfuktighet ute slik at håret holder hele kvelden.

Bouncy it is!

Justin essah 8b Pw733 XN g unsplash
Web Use Small PNG JOICO POWER SPRAY Fast Dry Finishing Spray 345ml Tracey hocking d Ice Rh MFTJI unsplash

Snart lanseres våre nye stylingprodukter!

Parisian bob

Dette er en sofistikert bob og er helt perfekt til våre nordiske hårtyper. La den gå til kjevepartiet eller enda kortere om du tør. Helfarger komplimenter boben best. Topp den gjerne med en alpelue i en fresh farge når høstluften kommer snikende på.

Føn på Power Whip for en bob med hold, volum og blankhet. Denne boben er nemlig viktig at ser sunn, blank og pleiet ut for en skikkelig Paris-chic look.

Parisian bob

Matheus ferrero pg WCHW Sd T8 unsplash
JOICO POWERWHIP JOIWHIP Flat Lay 1 Aleksandra sapozhnikova Bth Sql D2 Cso unsplash

Naturlig tekstur

Pandemien har gjort sitt til at vi går mer mot det naturlige og enkle - vi ser derfor også helt naturlig og effortless hår i trendbildet.

Få frem din naturlige tekstur i løpet av natten med Sleepover Masque. Dette er en hårkur du påfører i tørt hår før du legger deg. Den trenger ikke og skylles ut og du våkner rett og slett med et naturlig pleiet drømmehår.

Har du et hår med mye naturlig tekstur, er Zero Heat deilig å lufttørke på. Den fremhever hårets naturlige tekstur, definisjon og gir glans.

Naturlig tekstur

Renata kiss 2t3o D49 Ushc unsplash
Kampanje sleepover Brooke cagle kv KSL7 B6e To unsplash

Mullets

2021 skriker Mullets i alle mulige lengder og varianter. Etter at Friends igjen har fått sin nye opptur og rullet over TV-skjermene, har layers og oppklippet hår igjen fått sin heltestatus. På 90-tallet ville alle ha Rachel klippen. Vi tror etterspørselen etter Mullets blir stor i 21/22 også.

Til denne looken er shake-familien vår det perfekte valget. Hairshake, Beach Shake og Bodyshake er alle supre valg - alt ettersom hvilken hårtype du har og hvor mye tekstur og volum du ønsker. Spør din Joicofrisør om hvilken som passer deg og ditt hår best.

Mullets

IMG 6423
Web Use Small JPG JOICO Shakes Flat Lay 8 IMG 6425

Creamy Blonde

Brunettene blir kaldere og blondinene blir varmere. Gyldne kremede hårfarger er den rette blonde nyansen denne sesongen.

Med vår bestselger Blonde Life kan du skape akkurat den perfekte blonde nyansen du ønsker, samtidig som du tar vare på håret ditt. I denne serien tilbyr vi alt fra blått blekepulver til krembleking, lysfarger og ekspress toning.

Vi tilbyr også hjemmepleie i denne serien som tar vare på blondfargen din. Les mer om Blonde Life og Blonde Life Violet?

Creamy blonde

Ivan dodig R21 Syy JD Fgc unsplash
Joico_blondelife_group khaki blond 1162

Nederst hår av @hannah_colorist på @mariiawos

Bob ton i ton

Vi ser den sofistikerte korte Parisian Bob denne sesongen, men vi ser også litt lengre bober. Det samme gjelder med fargen for begge trendene; ikke for store kontraster I fargen. Fargene skal være cleane og hele, samtidig som fargen skal være sunn og pleiet.

Ta derfor vare på den sunne fine hårfargen din med vår nye serie Colorful.

Bob ton i ton

Mathilde langevin 3s A Bj A Mi D5 Y unsplash
Joico colorful Duc dao c Oe0 L1 Yp2 UA unsplash

Bevar fargen med Colorful - lanseres snart!


Kobberfarget hår med innslag av rust.

Denne hårfargen fikk virkelig sin renessanse denne våren etter Queens Gambit ble en seriesuksess. Trenden kommer derfor til å bli enda sterkere denne sesongen.

Fargen passer best på en tonehøyde 7 og 8 ettersom de naturlige underliggende pigmentene er oransje. Med våre ferdigpigmenterte hårfarger fra LumiShine kan du enkelt lage sunne freshe kobbertoner som varer.

Rusty copper

Hannah morgan Kl Ujrn4lk8g unsplash
Lumishine grunnkurs Copper Duo Mailin

Nederst hår av @duomalin

Kalde brunfarger

Akkurat som blondinene går varmere denne sesongen, går brunettene mot den kaldere skalaen. Alt fra kalde nøytrale toner til mer mushroomfarger som vi også så mye av denne våren. Her har vi bare sett begynnelsen, vi kommer til å se masse av dette til høsten også.

Med den nye iskalde Blue Ash serien fra Vero K-PAK Color vil det ikke være et snev av varme toner igjen. Den oppbyggende og eksklusive sammensetning gjør at Vero K-PAK Color leverer fantastiske og langvarige fargeresultater.

Kalde brunfarger

Alexandru zdrobau B Gz8v O3p K8k unsplash
Vero k pak color Brown

Nederst hår av @hannah_colorist og @stian.holter

Pink

En deilig rosafarge er utrolig lekkert og vi ser den kommer i både kalde og varme nyanser denne sesongen. Style den med et rødt antrekk og du blir skikkelig colorful og fresh.

Lag den perfekte rosa nyansen med våre Color Intensity. Denne serien tilbyr alt fra deilige pasteller til mer intense farger. Lek deg, mix i vei og skap akkurat din drømmenyanse.

Pinky

IMG 6019
Joico_Intensity_group IMG 6094

Hår av @gudrunvimme på @pernillesoerlie

Dyp sideskill

Dyp sideskill passer til alle uansett hårtype og hårlengde!

Sideskill er også noe enhver ansiktsform kan kle. Det kommer litt an på hvordan du styler den. Den kan brukes på mange måter - enten du vil ha håret stramt, gå for wetlook eller bølger.

For å sikre at sideskillen holder seg fin, er Humidity Blocker + en super beskyttelse til håret for å holde håret på plass og stenge luftfuktigheten ute.

Vil du høre mer om sesongens trender? Hør på Fargepodden med @hannah_colorist. Hun guider deg gjennom alle våre favoritt trender denne sesongen. Podcasten lastes ned der du hører på podcast.

Dyp sideskill

IMG 6421
JOICO HUMIDITY BLOCKER Flat Lay 4 IMG 6420

We love Humidity Blocker - Ny kommer i oktober!