6 høsttrender 2018

Denne høsten har de store motehusene latt seg inspirere av flere epoker på catwalken. 60, 70 , 80 og 90 tallets glansdager er slettes ikke forbi. Her kommer våre 6 favorittrender denne høsten.

Vi ser mye print på klærne denne høsten; alt fra paneler, blomster- og dyremønstre. Når det gjelder håret er 90 talls stilen tilbake for fullt med bob, midtskill, tilfeldige lugger, wet look og lave hestehaler.

H18 Hartrender

Nirvana blonde
Blondt hår med ettervekst og kontraster står høyt i motebildet denne høsten. Skikkelig 90 talls grunge ala Kurt Cobain er høstens heteste sett på både Selena Gomez og Kim Kardashian. I kombinasjon med en bob har du virkelig sikret deg sesongens IT frisyre. Alle våre blekinger er skånsomme og perfekte til denne trenden.

For å sikre den rette nyansen er toning et must. Med våre Vero K-PAK Chrome eller våre flytende LumiShine Demi-Permanent Liquids vil du oppnå den ønskede nyansen for din kunde. For å bevare fargen er vår populære Blonde Life serie en vinner.

H18 Hartrender2

Pinky
Rosa har vært en av de store trendfargene i 2018 og hvorfor ikke kjøre på en nydelig rosatone i håret også? Denne høsten lanserer vi nydelige pastellfarger i vår Intensityserie hvor man blant annet kan leke med vakre rosa og rosegoldnyanser.

For å bevare din Intensityfarge er Co+Wash Color den optimale matchen.

H18 Hartrender3

Sjokoladebrun
Ingen høst uten en deilig sjokoladebrun farge! Det finnes vel ikke noe flottere enn en blank og glansfull brunfarge som skinner i høstsolen. I september lanserer vi en helt ny serie fra LumiShine; en ammoniakkfri minicolorasjon i kremform.

Den er enkel å påføre og gir en fantastisk glans. K-PAK Color Therapy shampoo og conditoner er det beste valget for å bevare din sjokoladebrune nyanse.

H18 Hartrender5

Høstblond
Vi skandinaviske kvinner får aldri nok av blondt hår og vi ser den sesong etter sesong. Blondt hår er faktisk den mest etterspurte fargebehandlingen i frisørsalonger og er en klassisk farge som aldri går av moten. Blondt hår kommer i alle nyanser. I oktober lanserer vi nye skånsomme lysfarger fra vår populære Blonde Life serie som løfter opp til 5 tonehøyder på naturlig utgangspunkt. Denne passer perfekt til å legge i folier for et naturlig solkysset hår.

Om håret har blitt for lyst i løpet av sommeren lanserer er det perfekt å lage effekter eller tilføre dybder i lyse hår for en glansfull blondfarge med nydelige dimensjoner. Vår revolusjonerende nyhet fra LumiShine gjør nettopp dette. LumiShine Demi Dimensional Deposit Crème Color gir deg muligheten til å gå mørkere uten å måtte forpigmentere håret først.

H18 Hartrender4

Med vår populære Blonde Life serie unngår du at blondfargen gulner og blir blass, da de bevarer fargen klar og glansfull til neste frisørbesøk! Denne høsten lanserer vi også 2 hete stylingprodukter for blondiner!

H18 Hartrender6
H18 Hartrender7

Hårpynt
Hårpynt holder seg fortsatt i trendbildet denne sesongen. Vi ser fortsatt alt fra hårspenner, bånd og hårbøyler som selve kronen på verket. Hårbøyler er tilbehøret som gir den siste touchen til antrekket.

På en dårlig hårdag er også hårbøylen redningen og gjør at du allikevel ser smashing ut. Hos oss får du høstens farger på de lekre hårbøylene fra Noma.

H18 Hartrender8

Healthy hair - healthy you
Lenge har sunnhet vært i fokus. En sunn kropp, et sunt hår og en glødende hud er noe mange bestreber. Ansiktsmasker er fortsatt like hot og gir både glødende hud og en fantastisk følelse. Vi har ansiktsmaskene fra Nordic Treat hos oss. Black Magic er en fantastisk bambus kullmaske som tilfører fuktighet og hjelper sliten, tørr hud til å få gløden og elastikken tilbake på en unik måte. Den fjerner urenheter med sin detox og gir en velgjørende og avkjølende effekt. Vi tilbyr også supre øyemasker som reduserer fine linjer, hevelser og mørke ringer da de jobber forebyggende. Maskene er behagelige å ha på ettersom de virker avkjølende på huden.

I tillegg til sunn hud, er sunt hår høyt oppe på ønskelisten til mange. noe de fleste bestreber. Alle våre farger består av en unik teknologi som gjenoppbygger håret under fargeprosessen. Etter en solrik sommer roper allikevel håret etter pleie og fuktighet. Hvorfor ikke lage din egen hårspa på badet hjemme? Vår K-PAK Intense Hydrator tilfører håret fuktighet og vår prisvinnende hårkur K-PAK Deep Penetrating Reconstructor tilfører håret proteiner. Bruk de hver for seg eller i kombinasjon med hverandre. Har du ikke testet vår store nyhet som virkelig har blitt en hit der ute er det virkelig på tide. K-PAK Luster Lock Multiperfector er en mirakelspray som gir deg blankt og glansfullt hår og etterlater en nydelig duft.

H18 Hartrender9