Vero Kpak Color

Vero K-Pak Color grunnkurs

Bli med inn i vårt fargeunivers hvor bare din egen kreativitet og fargekunnskap setter begrensninger for hvilken hårfarge du kan skape

Kursdatoer

Vero K-PAK Color Grunnkurs – digitalt

Tendenz Academy

22. februar 2021

00:00 - 00:00

GRUNNKURS
Vi tror på ideen om at kreativitet best utvikles med kunnskap. Bli med inn i vårt fargeunivers hvor bare din egen kreativitet og fargekunnskap setter begrensninger for hvilken hårfarge du kan skape og tilpasse til akkurat din kunde. Vi tilbyr et todagers grunnleggende fargeteorikurs, som gir deg all den kunnskapen du trenger for å kunne skreddersy og formulere de nydeligste hårfarger.

Kurset er både for deg som er ny i faget, men også for deg som har vært med en stund. Vero K-PAK Color grunnkurs gir opplæring og oppfriskning i fargeteori for alle. Vi gir god innføring i alle produkter og behandlinger, samt viser deg hvordan Joico alltid jobber på hårets egne premisser.

Temaer
Fargeteori, fargebehandling, produktkunnskap, gråhårsformulering,
fargeformulering, fargekorrigering og konsultasjon.

FARGEFORANDRING
For de som har deltatt på grunnleggende fargekurs, tilbyr vi et videregående kurs. Kurset inneholder temaene; forpigmentering, avfarging og fargeforandring. Dette er en dag med både teori og praktisk arbeid. Den vil gi deg all den kunnskapen og selvtilliten du trenger for å ta fatt på en utfordrende fargeforandring.

Temaer
Forpigmentering, avfarging,fargeforandring, fargeteori og praktisk arbeid.