Larisa Love - Den lille jenta med de store drømmene!

Jenta på 28 år med 7 års erfaring som hårstylist har kommet lengre enn de fleste på hennes egen alder, men dette stopper henne ikke fra å jobbe enda hardere for å nå nye mål, drømmer og høyder.

Kulere jente enn Larisa Love skal man faktisk lete lenge etter. Larisa har sin helt særegne stil som misunnes av flere ungjenter verden over. Hun er også et forbilde for unge frisører og gjennom sosiale medier har hun fått kjendisstatus i bransjen.

Joico Larisa Love 5

Under Joico sitt Globale kurs i Punta Cana, viste hun oss ulike resultater du kan oppnå ved bruk av våre populære Color Butters og Intensityfarger på en superinspirerende måte fra scenen. Color Butters ble faktisk lansert i Larisas salong hvor hun gjorde håret til Nicole Richie. Nicole ble superfornøyd med resultatet. Selv elsker Larisa Color Butters.

Hun har tidligere prøvd andre kurer og balsamer med pigmenter og føler de ofte har tørket ut håret, men Color Butter gir en fantastisk følelse, nydelig farge og et utrolig blankt og sunt hår. Mine kunder elsker Color Butter. Trikset mitt om jeg er forsinket er å bruke Color Butter. Det tar 5 minutter og håret får en fantastisk farge, i tillegg til en fantastisk følelse. Larisa bruker Color Butter sammen med sin favoritt conditioner om hun ønsker lysere sluttresultat.

Joico Larisa Love 6
Dronningen av sosiale medier

Larisa hadde også en stor rolle i sosiale mediepanelet en på kurset, hvor hun ga oss hete tips til hvordan man kan komme seg opp og frem og nå potensielle kunder ved hjelp av sosiale medier. Tenk at 99% av kundene til Larisa kommer fra hennes Instagramkonto, dette vise bare hvilke utrolige muligheter sosiale medier gir. I tillegg kom hun også med hete brukertips til sosiale medier og spesielt Instagram som er hennes favoritt sosiale medieplattform. Et av hennes beste tips er å ta små videosnutter av arbeidet du gjør for å vise hennes vei til resultatet.

I tillegg kom hun også med hete brukertips til sosiale medier og spesielt Instagram som er hennes favoritt sosiale medieplattform. Et av hennes beste tips er å ta små videosnutter av arbeidet du gjør for å vise hennes vei til resultatet.

Joico Larisa Love 4

Larisa imponerer oss med sitt pågangsmot, store drømmer, ambisiøse tilnærming til bransjen og ikke minst hennes enorme personlighet og varme. Om 10 år håper hun at hun har et studio i NYC og et i London fordi hun har så mange kunder som trenger henne i disse byene. Drømmen er å få jobbe slik at jobbdestinasjonen hennes følger de fineste årstidene.

I dag eier hun en av de kuleste salongene i LA som tiltrekker seg de yngre menneskene og noen av kjendisene i byen; Larisa Love Salon. Det som driver henne er at hun ønsker å etterlate et fotspor i denne verden og hele tiden utvikle seg. Hun har et utrolig pågangsmot og lurer hele tiden på hva som er rundt neste hjørnet. Hennes motto er heller å prøve og mislykkes enn å ikke prøve i det hele tatt. Man lærer jo av sine feil. I salongen er de 4 stylister, en daglig leder og en assistent. Hun hadde aldri drømt om at salongen skulle bli så suksessrik. Om man følger lidenskapen sin vil pengene automatisk komme, om man jobber for pengene vil ikke nødvendigvis lidenskapen komme. Hennes tips for å skille seg ut er og aldri sammenlikne deg selv med andre. Bli inspirert av andre mennesker, men vær deg selv, fullt og helt.

Joico Larisa Love 7 IMG 0869

Joico Larisa Love 2

Når det gjelder trender, føler hun at det er så mangt som er trender. Hun føler at det handler om mere enn trender, det handler om hva som kler deg best, hva som passer fargene dine, hudtonen din, hårteksturen din. Hvert eneste menneske er sin egen trendsetter. Gjør det du synes er finest og best for deg, det er det mest trendy! Larisa elsker når hun får inn en kunde som sier hun kan gjøre det du vil. Da gjør hun det som er mest kledelig for kunden og da blir også ofte resultatet best.

Favoritt fargeteknikkene hennes er kombinasjonen av lekende farger med naturlige toner. Hun jobber mye med knallfarger, men er også veldig glad i pastellfarger. Favorittfargene er pastell lilla og rosegold. Selv har hun en blanding av Peach, Mauve Quartz og Rose fra Joico Intensity i håret på disse bildene.

Joico Larisa Love 1

En god dag på jobb for Larisa starter med kaffe og det er ingen god ide og prate med henne før hun får kaffen sin:) En god dag starter derfor med at assistenten hennes serverer henne kaffe, i tillegg til at hun ikke har altfor mange kunder. En perfekt dag består av 3-4 kunder. Målet er å nyte livet mere, ikke bare jobbe.

På en typisk fridag gjør hun helt normale ting. Hun henger gjerne med venner og kjæresten sin på stranden. Kjæresten til Larisa jobber som modell og har jobbet mye i tilknytning til NYC Fashion Week. De har derfor en felles plattform som er fashionbransjen.

Så langt i karrieren er hun mest stolt av at hun er ambassadør for CosmoProf Beauty og at hun får være en del av det artistiske teamet til Joico. Det er også mye spennende som skjer fremover som hun er veldig stolt av, men som ikke kan røpes riktig enda. Eller forresten; hun kan røpe en ting. Hun jobber med å designe personlige fargeforklær som man snart får kjøpt i butikker rundt om i USA.

Joico Larisa Love 3

Når Larisa får spørsmål om hva hun ikke kan leve uten svarer hun umiddelbart KAFFE! Hun kan heller ikke leve uten hunden sin. Larisa har verdens søteste lille hvite hun som selvfølgelig har effekter av rosa Joico Intensity farger i pelsen sin.

Larisa sine favorittprodukter er så mangt. Joico har så mange gode produkter at det er vanskelig å velge. Hun digger Dry Shampoo fordi håret føles rent uten at det etterlater produktrester. Hun elsker også virkelig blekingen fra Blonde Life. Håret føles så sunt og godt etter en blekebehandling.

Larisa – vi digger deg!

IMG 0867