Vår historie og misjon

Vår historie startet for over 40 år siden, med en mann som het Steve Stefano. Han hadde et brennende hjerte for bransjen vår og en dyp forståelse for hva som skjer med et hår når det blir skadet. Dette resulterte i en lang rekke nyskapende teknologier. Felles for de alle, var målet om å erstatte tapte keratinproteiner, som gjør at håret tilbakeføres til sin opprinnelige sunne tilstand.

Kpak reoncstructor color
Verdens beste hårkur!

«The Joi of healhty hair» er vårt løfte og vår forpliktelse."

Sunt hår, er vår misjon og i hjerte av alt vi gjør. Våre innovasjoner, være seg kjemiprodukter eller pleie, er alle designet for å tilbakeføre håret til sin sterkeste, mest glansfulle og sunneste tilstand, etter hvert eneste bruk.

Ingen andre har vunnet så mange priser for beste gjenoppbyggende hårkur som Joico noensinne.


Alle Joico produkter gir:

• Umiddelbart sterkere, sunnere hår – allerede etter første gangs bruk.

• Langvarige gjenoppbyggende egenskaper.

• Skinnende glans og et sunt hår.

Joico newimage highres 5 2
 

Innovasjon & teknologi

Joico var det første selskapet som tok i bruk keratinprotein og alle hårets aminosyrer i vår patenterte teknologi. Det finnes rett og slett ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner.


For å forstå dette full ut, må du også vite noen fakta om håret vårt.

Keratinprotein er hoveddelen av et menneskehår. Når et hår blir skadet, enten gjennom termisk skade, kjemisk skade eller miljømessig ytre påvirkninger, mister det hovedsakelig keratinprotein.

I motsetning til huden vår, har ikke håret evnen til å reparere seg selv.

Derfor blir et hår som mangler keratin og lipider, gradvis svakere og trenger hjelp utenfra. Det er akkurat dette Joico er ledende på. Hvorfor?

Joico tilbakefører ikke et hvilket som helst keratinprotein til håret, vi tilbakefører et så tilnærmet lik som overhodet mulig, identisk keratinprotein, som et menneskehår naturlig består av.

Joico newimage highres 25
 

Vår banebrytende patenterte teknologi, som har gjort oss mestvinnende på å reparere et skadet hår gjennom tidene, kalles Quadramine Complex.

I dag er Quadramine Complex integrert i vår banebrytende Smart Release.

Alle våre produkter innehar vår unike SmartRelease Technology - et transporteringssystem som inneholder våre ingredienser som gir garantert sunt hår;

- Keratin & Arginine trenger inn i hårskaftet, reparerer skader og styrker hele håret fra innerst til ytterst.

- Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget.

Joico eco
 

Bærekraft og miljøtiltak

Joico er stolt av å være en EPA Green Power Partner. Vårt fokus er miljøvennlig produksjon, vi tester ikke på dyr og leverer resirkulerbar emballasje. Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre og ta vare på miljøet og jordkloden vår.

TESTER IKKE PÅ DYR

JOICO er nå sertifisert av People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) som "Animal Test-Free" & "PETA Approved." Dette betyr at vi har blitt verifisert for ikke å gjennomføre, betale for eller tillate noen tester på dyr, enten for produktets ingredienser, formuleringer, eller ferdige produkter, hvor som helst i verden. 🐰 https://crueltyfree.peta.org/company/joico/


Les mer om våre miljøtiltak her

Blonde life 2