Vår historie og misjon

Joico var det første selskapet som tok i bruk keratinprotein og alle hårets aminosyrer i vår patenterte teknologi. Ingen andre har vunnet så mange priser for beste gjenoppbyggende hårkur som Joico. Det finnes simpelthen ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner.

Kpak reoncstructor color
Verdens beste hårkur!

Sunt hår, er vår misjon og i hjerte av alt vi gjør. Våre innovasjoner, være seg kjemiprodukter eller pleie, er alle designet for å tilbakeføre håret til sin sterkeste, mest glansfulle og sunneste tilstand, etter hvert eneste bruk.

«The Joi of healhty hair» er vårt løfte og vår forpliktelse.


Alle Joico produkter gir:

• Umiddelbart sterkere, sunnere hår – allerede etter første gangs bruk.

• Langvarige gjenoppbyggende egenskaper.

• Skinnende glans og et sunt hår.

OVER 44 YEARS OF «FIRST»

Timeline 13

1975 Pioner i bruk av keratinproteiner. Som første firma i historien, begynte Joico å bruke menneskelig keratinproteiner og alle aminosyrene som finnes naturlig i håret i sin teknologi. Joico`s oppfinnelse var rett og slett; «hår reparerer hår» - for det finnes simpelthen ingen bedre måte å gjenoppbygge håret på en hårets egne byggesteiner. Det var begynnelsen på vår fantastiske reise og dedikerte misjonen om sunt hår.

Timeline 13

1984 Joico forskere fant ut at menneskelige keratinproteiner kunne defineres i en MWS (Molekylærvekt og størrelse), for raskere og mer effektiv gjenoppbygging av håret.

Timeline 13

1992 En ny og ekstremt viktig oppdagelse ble gjort av Joico, som kom til å endre måten vi gjenoppbygget hår; Joico effektiviserte molekylærvekten til MWS150 – 2500. På den måten sikret vi optimal gjenoppbygging av håret, fra innerst i margen til ytterst i skjellaget.

Timeline 13

2006 Vår patenterte teknologi implementeres i JoiColor system. En eksklusiv teknologisk blanding av lipider, aminosyrer og biomemetiske ceramider som pleier og gjenoppbygger håret under fargeprosessen.

Timeline 13

2013 Joico revolusjonerer hårindustrien på nytt med Bio Avanced Peptide Complex. Gjennom flere års studier av hårets DNA, oppdaget Joico den nøyaktige rekkefølgen i peptidlenken. Når håret blir skadet, “ødelegges” denne rekkefølgen, som igjen resulterer i et skadet hår. I tillegg til å gjenoppbygge håret med hårets naturlige oppbygging – sørget vi nå for at peptidlenken har den rette rekkefølgen. Resultatet er total og langvarig gjenoppbygging av håret, fra innsiden og ut.

Timeline 13

2015 Joico forskere utvikler ArgiPlex Technology, som erstatter aminosyren arginine. Arginine finnes naturlig i håret og er avgjørende for hårets styrke. Introdusert med LumiShine Color, som gjenoppbygger håret under fangebehandlingen og gir fantastisk glans

Timeline 13

2019 Joico introduserer en ny innovasjon og banebrytende nyhet med Defy Damage. Igjen først på markedet, med en unik ultratørr spray, som beskytter hårets bindinger og forhindrer at skade oppstår ved kjemiske behandlinger. Vår unike nye teknologi Smart Release – består av en unik liposom- teknologi, som gjør at keratin, arginine og roship oil, tilføres kontinuerlig akkurat der håret trenger det. Resultatet blir umiddelbare resultat du kan se og føle og et langvarig sunt glansfullt hår.

Joico eco
 

Bærekraft og miljøtiltak

Joico er stolt av å være en EPA Green Power Partner. Vårt fokus er miljøvennlig produksjon, vi tester ikke på dyr og leverer resirkulerbar emballasje. Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre og ta vare på miljøet og jordkloden vår.

TESTER IKKE PÅ DYR

JOICO er nå sertifisert av People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) som "Animal Test-Free" & "PETA Approved." Dette betyr at vi har blitt verifisert for ikke å gjennomføre, betale for eller tillate noen tester på dyr, enten for produktets ingredienser, formuleringer, eller ferdige produkter, hvor som helst i verden. 🐰 https://crueltyfree.peta.org/company/joico/


Les mer om våre miljøtiltak her

Blonde life 2