Om Joico

The joi of healthy hair!

Vår historie

JOICO ble grunnlagt for over 40 år siden av en lidenskapelig frisør fra California ved navn Steve Stefano.

Merkene som fantes på den tiden innfridde ikke de kravene han så etter i hårprodukter. Han valgte derfor å utvikle sitt eget hårpleiemerke. Planen hans var ambisiøs og ikke minst suksessfull ettersom JOICO har vært i forkant med innovative hårpleieprodukter de siste 40 årene. JOICO var faktisk det første firmaet som innså viktigheten av å benytte alle hårets aminosyrer som håret vårt naturlig er bygget opp av.

Det er ingenting som slår et sunt og sterkt hår. Et vakkert, sunt og glansfullt hår har en utstråling som virkelig blir lagt merke til av de rundt deg. Vi velger å kalle det “JOI”.

Håret går gjennom mange faser gjennom livet som påvirker håret positivt og negativt. Alt fra utskiftning av farge og forskjellige frisyrer til bruk av varmeverktøy. På et eller annet tidspunkt vil håret miste litt av sin utstråling fordi konsekvensen av det vi gjør med håret gjennom de ulike fasene vil være med å prege hårets kvalitet. Hva vi gjør med håret som gjør oss fornøyde er ikke nødvendigvis alltid det som er best for håret. Vi i JOICO vet at det ikke trenger å være sånn! Vi tilbyr ypperste kvalitet i alle våre produkter som er utviklet for å få tilbake et sunt, blankt og sterkt hår – og du vil merke forandringen allerede etter første behandling.