JOI is a commitment to our planet!

Joico er stolt av å være en EPA Green Power Partner. Vårt fokus er miljøvennlig produksjon, vi tester ikke på dyr og leverer resirkulerbar emballasje. Vi jobber kontinuerlig for å bli enda bedre og ta vare på miljøet og jordkloden vår.

MILJØVENNLIG
Joico har som mål å være en bedrift som gjør noe godt for vårt samfunn, for våre kunder og for jordkloden vår.

MILJØVENNLIG PRODUKSJON

Vindkraft er en av de raskest voksende former for ny elektrisitet i USA. Det reduserer vårt forbruk av fossilt drivstoff og øker bruken av ren, fornybar energi. JOICO har fått stor anerkjennelse for å være et av firmaene i USA som har valgt å bruke vindkraft i sin produksjon.

Dette betyr at vi vil fokusere på og jobbe tett med våre nøkkelpartnere, samt utnytte teknologiene og merkevarene våre på beste mulige måte. Dette for å hjelpe våre kunder og forbrukere med å spare 50 millioner tonn CO2.

Vi jobber kontinuerlig med å redusere CO2-avtrykket til råvarene våre. Bærekraft og miljøvennlig produksjon og sikre råvarer, er vår viktigste misjon i tillegg til å levere det beste for ditt hår.Tester ikke på dyr!

Joico newimage highres 10 1
Web Use Small JPG PETA approved logo EU high res Kpak reconstructor group


TESTER IKKE PÅ DYR

JOICO er nå sertifisert av People for the Ethical Treatment of Animals (PETA) som "Animal Test-Free" & "PETA Approved." Dette betyr at vi har blitt verifisert for ikke å gjennomføre, betale for eller tillate noen tester på dyr, enten for produktets ingredienser, formuleringer, eller ferdige produkter, hvor som helst i verden. 🐰 https://crueltyfree.peta.org/company/joico/

Vi forplikter oss til å levere trygge produkter av høyeste kvalitet til enhver tid. På vårt laboratorie fremstilles ikke produkter ved testing på dyr. Sikkerheten på produktene våre forsikres gjennom bruk av trygge råvarer og ved prøvetesting på frivillige mennesker under oppsyn fra lege.

"Vi forplikter oss til å levere trygge produkter av høyeste kvalitet til enhver tid."

Joico color 69 1
Vår fargeinnpakning er laget av 100% resirkulert fiber!

ECO INNPAKNING

Våre flasker er produsert av resirkulert plast. Kartongene er produseres av 100% resirkulert papp. Vi reduserer forsøpling ved å skrive informasjon rett på innsiden av kartongene våre. Joico forplikter seg til å finne nye måter å ta vare på vår vakre, dyrebare verden ... ikke bare i dag, men også for de kommende generasjoner.

Resirkulert plast og innpakning.

Kpak reoncstructor color

MILJØVENNLIG PRODUKSJON

Vi har som mål å redusere karbonavtrykket fra driften vår med 75% innen 2030. For å oppnå dette, forbedrer vi kontinuerlig energieffektiviteten vår, ved å benytte 100% av elektrisk forbruk levert fra fornybare energiressurser. New York genererte våre vindturbiner ca. 2,800,000 kilowatt-timer (kWh) ren elektrisitet i 2018. Kort sagt betyr dette: at våre miljøvennlige turbiner skapte nok strøm til ca. 350 husholdninger.

Bærekraft og miljøvennlig produksjon og sikre råvarer, er vår viktigste misjon i tillegg til å levere det beste for ditt hår.

Joico newimage highres 36
 

Joico var det første selskapet som tok i bruk keratinprotein og alle hårets aminosyrer i vår patenterte teknologi. Ingen andre har vunnet så mange priser for beste gjenoppbyggende hårkur som Joico. Det finnes simpelthen ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner.

Sunt hår, er vår misjon og i hjerte av alt vi gjør. Våre innovasjoner, være seg kjemiprodukter eller pleie, er alle designet for å tilbakeføre håret til sin sterkeste, mest glansfulle og sunneste tilstand, etter hvert eneste bruk.

«The Joi of healhty hair» er vårt løfte og vår forpliktelse.


Les mer om vår historie her