Candy Crush

Nydelige pastelldrømmer fra Intensity, i perfekte nyanser til dagens trender! Nyheten Color Intensity Pearl Pastel, en kolleksjon med duse toner som står i tråd med dagens trender og passer perfekt til skandinaviske lyse hår; Rose Gold, Violet Pearl, Blush og Silver Ice.

Serien er enkel å påføre og skal ikke blandes med vannstoff. Fargene krever lite oppfølging med en varighet opptil 10 sjamponeringer. Joico Color Intensity består av ingredienser som beskytter håret, gir næring og etterlater et sunt, sterkt og glansfullt hår

H18_pastels5
H18_pastels7

TEKNOLOGI Banebrytende ingredienser er med på å gjenoppbygge håret og hindre selv tynne, fine hårstrå i å ta skade.

QUADRAMINE COMPLEX; Vår eksklusive teknologi av proteiner med lav molekylærvekt fester seg raskt til de skadede partiene i håret. Dette sikrer at hele håret gjenoppbygges fra skjellaget og helt inn til fiberlaget.

KUKUI NUT OIL har en unik evne til å gi og bevare fuktighet til håret i tillegg til å inneholde essensielle fettsyrer, vitaminer og antioksidanter. Håret styrkes og etterlates med en fantastisk glans.

H18_pastels6
H18_pastels

BRUKERVEILEDNING
Bruk Color Intensity rett fra tuben.

  • Ikke bruk vannstoff!
  • Blandes ikke med permanent eller demipermanente farger som Vero K-Pak Color, Vero K-Pak Chrome eller LumiShine.
  • Bruk hansker.
  • Følg anbefalinger om lysningsgrad på håret før applisering av ønsket farge. Dette for å sikre et optimalt sluttresultat.
  • Påfør Color Intensity Pearl Pastel på et rent og tørt hår. Husk alltid å bruke hansker ved påføring av farge. La fargen virke i 20 minutter.
  • Påfør Color Intensity Pearl Pastel nyanser på nyvasket, tørt hår, bruk hansker for å unngå flekker. Virketid 20 minutter. Skyll grundig (skyll forskjellige nyanser separat).
H18_pastels2

PÅFØRINGSTIPS

• Påfør godt med produkt på tynne passér.
• Vær nøye med påføring av produkt.
• Vær nøye med å separere fargene fra hverandre under virketid, slik at de ikke smitter over på hverandre dersom man jobber med flere nyanser samtidig.
• Ved bruk av folie eller spatel, vær nøye å gå tilbake og påse at alt ser bra ut etter ferdig applisering av farge.

TIPS TIL HJEMMEBEHANDLING Vent 24-48 timer før håret sjamponeres etter en fargebehandling. Anbefal riktige Joico produkter tilpasset din kunde. Joico Color Co+Wash og Joico K-Pak Color Therapy serien er perfekte kombinasjoner til Intensity farger

H18_pastels10

Color Co+Wash passer for alle hårtyper og farget hår. Består av et unikt ultra-lett skum som gir en luksuriøs behagelig følelse. Color Co+Wash inneholder en rik kombinasjon av den næringsrike oljenargan olje og aminosyren arginin som sammen med vår unike teknologi forsegler fargen, gir økt holdbarhet, glans og styrke.

Color Butters er først og fremst utviklet for å forlenge holdbarheten på Color Intensity farger eller røde intense farger. Kurene er tett pigmentert og kan sitte i håret i opptil 10 shamponeringer. Kurene kan brukes som de er eller blandes ut med din favoritt Joico Conditioner for lysere fargeresultat eller pastellfarger. Det er viktig å huske at det alltid er utgangspunktet på fargen din som bestemmer resultatet.

TIPS Den perfekte kombinasjonen med Intensity farger er Color Butters og Color Co+Wash for et langvarig fargeresultat!

H18_pastels8
H18_pastels11

Fargeresept: Utgangspunkt ettervekst: Naturlig nivå 5. Lengder og spisser lysnet opp til jevnt nivå 10.
Ettervekst: 3 deler Yellow og 1 del Magenta. Lengder og spisser Blush.

H18_pastels9

Fargeresept: Hele håret er lysnet til et jevnt nivå 10.
Pinweel teknikk, pivotal inndelingspunkt under krona.
Felt 1 & bunn: Violet Pearl. Felt 2: Silver Ice. Felt 3: Rose Gold.