Verden trenger mer farge

Linn Muldbakken fra Josefsson Frisør i Drammen elsker våre Color Butter og Intensityfarger. Hennes leder Nina kaller det ekte kjærlighet. Denne kjærligheten måtte vi snakke mere med henne om. Linn mener verden er klar for mere farge!

V19_Blogpost_instensity Color Butter

Vi frisører må slutte å være så anonyme og beskjedne, også må vi gjøre jobben vår og være den frisøren kundene drømmer om. Start med deg selv og tenk på at du er en levende reklameplakat. Vær fresh på håret, i klærne og make-upen og ikke vær redd for å eksperimentere med håret til kundene dine, de kommer til å elske det.

V19_Blogpost_instensity Color Butter2

Hvorfor digger du Color Butter?
Fordi jeg elsker endringer og nyheter. Jeg er glad i "constant change" og hvorfor skal ikke kundene mine få ny sveis hver gang de er hos meg? Med disse produktene er det enkelt å gjøre endringer og nye ting hver gang.

Color Butter bruker jeg også til å nyansere med og lage nye raske fargeendringer. Vi frisører er jo veldig trygge på å anbefale en lillashampoo. Nå har vi også lilla Color Butter som kan blandes med Intense Hydrator eller din favoritt conditioner som gir en nydelig nyansering av gult hår, i tillegg til en deilig kurfølelse.

V19_Blogpost_instensity Color Butter3

Hvorfor er du så glad i Intensitys?
Som colorist er jeg veldig glad i Vero K-PAK og fargesirkelen. Med Intensityfargene har vi direktevirkende fargepigmenter rett inn i fargesirkelen. Med disse fargene kan man lage spennende filter med litt annerledes og interessante farger. Personlig liker jeg best de softe og delikate Intensityfargene.

V19_Blogpost_instensity Color Butter4

Favoritt Color Butter?
Akkurat nå er favorittfargen min grønn. Den er nydelig å bruke i mørkt hår for å oppnå et spennende fargefilter.

V19_Blogpost_instensity Color Butter5

Hva er dine heteste tips når det gjelder Color Butter?
For å oppnå en babypink farge er det nydelig å bruke rosa Color Butter blandet med Intense Hydrator eller din favoritt conditioner til ønsket nyanse på et lyst litt gyldent underlag.
Om du har et lyst nøytralt utgangspunkt er rød Color Butter blandet med Intense Hydrator eller din favorittconditioner til ønsket rosanyanse perfekt for å oppnå en nydelig rosafarge.
Mener du også at verden trenger mer farge, er det virkelig på tide å teste ut våre Color Butters og Intensityfarger!