3 volume besties - hvilken er din favoritt?

Vi får aldri nok av produkter som gir volum og tekstur. Samtidig ønsker vi at håret vårt skal se og føles mest mulig naturlig ut. I Joico tilbyr vi en liten "shake familie" som dekker alle dine behov enten du ønsker fyldighet og volum, tykkere hår eller naturlig lett volum og tekstur.

H18 Shakes

Finn din favoritt som gir den perfekte looken!

H18 Shakes2

BEACH SHAKE
Hurtigtørkende beach spray, for medium til tykt hår.

“Your hair can now look beachy without being salty – all day long!”

Texturizing Finisher gir en sexy beach look og samme følelse i håret som etter en dag på stranden. Siden den ikke inneholder uttørkende salter slik som tradisjonelle beach sprayer, vil du ikke oppleve at håret virker tørt og trått. Isteden får du en glansfull tekstur, volum og tekstur. Passer best til medum til tykt hår og perfekt til krøllete hår.

H18 Shakes3

BODY SHAKE
Gir følelsen av tykkere fyldigere hår! Perfekt til tynt – til medium tykt hår.

Tørr spray som gir fyldig volum, med et lett naturlig hold. Håret får en fyldighet og en naturlig, ren følelse. Fungerer som en tørrshampoo. Must have til tynne, fine hårtyper.

H18 Shakes4

HAIR SHAKE
Formbar tekstur og volum til alle hårtyper.

Hair shake inneholder pudder i flytende form som aktiviseres når flasken ristes. Håret et perfekt medium hold, som gjør at du kan forme den teksturen som passer akkurat din hårtype. Kan brukes både i vått og tørt hår. Mange liker også å føne på den.