BRIGHT BLONDE SUMMER

Produkttips til deg som skal på ferie og vil unngå at blondfargen gulner og blir blass.

Hva er den største utfordringen til blondt hår? Jo, nemlig at den gulner og blir blass. Mange opplever at den fine klare og glansfulle hårfargen du var så fornøyd med når du forlot frisøren din, etter kort tid blir blass og gyllen.

Blondt hår er ekstra utsatt for ytre påvirkninger. Forurensning i luften, styling, vannet vi vasker håret vårt i, klor og mineraler er noen faktorer som er med på å endre nyansen i blondt hår.

V19 Joico Bright Blonde Veil

BLONDE LIFE BRIGHTENING VEIL
Den perfekte solbeskyttelsen til å ha med i strandbaggen! Den beskytter håret samtidig som den gir pleie og kambarhet. Sprayen gir også varmebeskyttelse og passer alle hårtyper.

Blonde Life er redningen og en “naturlig detox” for håret. Serien nøytraliserer klor og fjerner spor av mineraler og ytre påvirkninger. Dette forhindrer at blasse og gylne toner oppstår. Ved bruk av Blonde Life bevares en klar, ren lys tone! Det mange blondiner sverger til er lilla shampoo. Men om du ikke ønsker en kald blondfarge, men å bevare en klar og glansfull sunn blondfarge, er Blonde Life perfekt for deg.

V19 Joico Bright Blonde3

BLONDE LIFE BRIGHTENING SHAMPOO & CONDITIONER
Renser håret skånsomt ved å fjerne belegg og spor av mineraler som motvirker at fargen gulner. Resultatet blir en glansfull blond farge. Balsamen pleier, gjenoppliver og gir en klar og glansfull blondfarge. Fjerner mineraler og spor av forurensing som motvirker at håret gulner.

Håret ditt trenger også solbeskyttelse!
I likhet med huden vår må vi huske å beskytte håret vårt mot de skadelige strålene fra solen. Vi har produkter som beskytter mot UV-stråler og bevarer fargen når du bader i klor – og bassengvann i ferien!

V19 Joico Bright Blonde2

Blonde Life gjør rett og slett livet til blondiner enklere ved å tilby både pleie – og stylingprodukter som bevarer en klar, glansfull blondfarge til neste frisørbesøk.

V19 Joico Bright Blonde4

BLONDE LIFE BRIGHTENING OIL & VIOLET SMOOTHING FOAM
Gled deg til krystallklar glans og mykt hår! Vektløs olje som pleier, beskytter og fremhever blondfargen med fantastisk glans, uten å tynge! Blonde Life Violet Smoothing foam bekjemper gule, blasse toner og gjør håret mykt, klart og glansfullt. Perfekt for deg som ønsker å bevare en kald, klar blondfarge og eliminere gulskjær.