Sommerfresht hår

Samfunnet begynner sakte, men sikkert og åpnes opp igjen. Det betyr at flere av oss ønsker å pynte oss og ordne håret fordi vi endelig skal ut å møte venner igjen. For flere av oss begynner det å bli en stund siden vi hadde på oss favorittkjolen og brukte litt ekstra tid på håret. Scroll for freshe og enkle hårtips her.

Luftig og silkemykt

Dream Blow Out Joico
Tamara bellis W12 Uk0sp COA unsplash Hisu lee Abk B Vd1gb VA unsplash

Et luftig og silkemykt hår er virkelig vakkert og synes ekstra godt nå når vi tar av oss store ytterjakker. Hvite blonder som vi ser i trendbildet denne sesongen er nydelig i kombinasjon med luftig volum.

Har du testet vår nye fønkrem Dream Blow Out enda?

Den har allerede blitt en hit der ute. Kanskje ikke så rart, ettersom den reduserer tørketiden med hele 50%, er varmebeskyttende opp til 212 grader, demper frizz og etterlater håret med et silkemykt og luftig volum. Hva mer kan man ønske seg i et produkt?

Sunt og langt hår

Jake jackson 4 Qa0 A7o8 Wsg unsplash
Dscf8224 Fa barboza O Dsnpq Ku X2 I unsplash

Langt tilfeldig hår med litt bølger er kanskje ikke så tilfeldig som det ser ut som.

For å oppnå et langt og sunt hår er det viktig å ta vare på håret. Vår serie Defy Damage med produktene Protective Shampoo, Protective Conditioner, Protective Masque og Protective Shield sørger for at du forhindrer skade.

Omgivelsene våre består av flere ytre påvirkninger som forurensning, varmeverktøy, innendørsklima, vær og vind som kan skade håret ditt. Med Defy Damage serien forhindrer du skade, gir nytt liv til håret, samtidig som det styrkes og pleies. Et sunt og glansfullt hår vil du merke allerede etter en hårvask.

Da er det bare å ta på seg favorittkjolen, finne frem stylingjernet og du er klar for å møte gjengen din.

Fresh hårfarge

Shalom mwenesi XWT6p Bc6 Z6 A unsplash
DSCF2011 1 IMG 7449

Blondt hår av @hairbymtinss

Om du går for lyst eller mørkt hår, eller rett og slett noe midt i mellom, har vi hårfarger som kan skreddersys etter dine ønsker.

Våre hårfarger fra Vero K-PAK Color Permanent Crème Color består av rene farger som gjør at du kan tilpasse hårfargen etter utgangspunkt og ønske.

Det aller beste er at hårfargene består av hårets egne byggestener og gjennoppbygger håret under innfarging. Det resulterer i et sunt og glansfullt hår med akkurat den hårfargen som passer deg.

Med den perfekte hårfargen er du klar for hva som helst fremover.

Shake your hair!

DSCF5325
shaggy joico Dscf8684

Deilig volum og tekstur er noe mange ønsker. Det passer til de fleste frisyrer.

Bodyshake er genial for å oppnå volum og følelsen av mer hår uten en trå følese. Passer superfint til shaggyfrisyren som virkelig er i trendbildet denne sesongen. Eller om du rett og slett bare ønsker volum og følelsen av mer hår.

Wetlook

IMG 8977
IMG 8976 Joico_Style_Finish_joigel_firm


Vi synes wetlooken passer til alle sesonger. Den gir virkelig prikken over ién og edgen til stilen din. Bruk den sammen med jeans og high heels eller til en jumpsuit eller kjole.

Det beste med denne frisyren er at den går fort og er perfekt om du egentlig skulle vasket håret.

Joigel Firm er den perfekte styling-gelèen som holder på wetlooken hele kvelden. Den tåler til og med og danses med gjennom natten. Dans og kos deg, men husk og hold avstand.

Sunt hår

Nate shargaev st ML Zp Y3 Ka Q unsplash
Dscf8526 Dscf8562


Tillater været strand og bading snart mon tro? Husk og pass på håret i solen. Gi håret regelmessig pleie i form av proteiner og fuktighet.

Det er ikke for ingenting at K-PAK Deep -Penetrating Reconstructor er en prisvinnende proteinkur og stemt frem av bransjens egne flere år på rad. Kuren består av hårets egne byggestener og gjenoppbygger skadet hår.

Avslutt med K-PAK Intense Hydrator for masse deilig fuktighet. Den er også perfekt alene til viltre krøller som trenger ekstra fuktighet.

Gå ut og omfavn våren og kos deg, men husk å holde avstand og stå sammen hver for dere.

Mariana vusiatytska 1 Pl J Fi Oyacw unsplash