HEALTHY MONDAY - GET GLOSSY FOR XMAS

Denne mandagen var vi så heldige å ha vår egen konsulent Linn Muldbakken fra Josefsson som inspirerte oss med effektive backwashtips og sine unike selling points. Linn med sin fantastiske passion og lekkert rosa hår inspirerte og engasjerte oss denne morgentimen med sin herlige energi.

H18 Healthy Monday2

Førjulstiden er en ekstra stressende tid i salongen, men bruk det positive stresset til din fordel og kickstart gjerne dagen med et morgenmøte for å få en god drive gjennom dagen.

I denne hektiske tiden er tidslojale fargebehandlinger helt genialt, både for deg og kunden din. Linn ga oss flere nydelige eksempler på raske fargebehandlinger med fantastiske sluttresultater når man ikke har tid til en stor behandling. I tillegg til Color Butters og Intensitys er LumiShine Demi-Liquids en stor favoritt for Linn fordi fargene rett og slett gir en wow effekt. En blank, delikat og instant behandling som kundene digger.

H18 Healthy Monday

Linn liker ikke å bruke ordet salg og sier selv at hun ikke selger produkter, hun rådgir kunden sine. Det aller viktigste for å lykkes med produktsalg er å ha kunnskapen om produktene, i tillegg til en profesjonalitet og tillit som frisør. Spill kollegaene dine gode og ta gjerne små peptalker mellom slagene hvor dere deler kunnskap og styrker lagånden var et av flere gode tips hun delte. Suksesshistorier skaper engasjement i salongen.

"Dette var en skikkelig deilig kickstart på dagen som vi tar med oss inn i den hektiske førjulstiden"

Takk for en superhyggelig start på dagen med dere! Neste Healthy Monday frokostmøte blir i 2019 og vi gleder oss allerede til å se dere neste år!

H18 Healthy Monday3