Hårolje eller serum- hva passer deg?

Vi elsker håroljer og serum! Bare noen få dråper skal til, og du fyller håret med masse pleie, beskyttelse og ikke minst får du en fantastisk glans! Vi tilbyr 3 ulike håroljer og serum- lurer du på hvilken som passer ditt hår?

Luster lock glossing oil 1
Tamara Bellis Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Flat Lay 2

K-PAK Color Therapy Glossing Oil og Colorful Serum er begge beregnet på farget hår.

K-PAK Color Therapy Glossing Oil er perfekt for de som har farget hår og trenger ekstra pleie. Har du bayalage eller fargeeffekter i håret i tillegg til farge, er denne perfekt. Disse hårene trenger ekstra gjenoppbyggende pleie og da er Glossing Oil det rette valget. Denne rike oljen dobler fargens holdbarhet, gir fantastisk glans, gjenoppbyggende pleie og beskyttelse.

Colorful serum
Bilde Web Use Small JPG JOICO Colorful lifestyle

Vårt siste tilskudd for farget hår er Colorful anti-fade Serum, som er utviklet for et sunt farget hår. Farger du håret regelmessig og har et sunt hår, er dette serumet perfekt. Et farget hår trenger beskyttelse fra ytre påvirkninger som sol og forurensning, som gjør fargen blass. Colorful Serum beskytter mot at hårfargen falmer, pleier og gir glans.

Colorful har et serum i motsetning til K-PAK Color Therapy, som er en olje. Det kan sammenlignes med hudpleie. Oljer er er mer gjenoppbyggende, mens serum er lettere og perfekt når du har et farget hår som ikke er skadet, men ønsker å bevare fargen lengst mulig.


Blonde martine
DSCF7991 2 DSCF7903 1

Hår av @hairbymtinss

Blonde Life tilbyr en olje, som betyr at den er enda mer pleiende enn et serum. Er du blond og ønsker en krystallklar nydelig glans -er denne oljen perfekt! Den heter "brightening oil" - og det er virkelig det denne oljen gjør, for bedre glans skal du lete lenge etter! Alle blondiner er kjent med at blondfargen fort gulner og blir blass. Det unngår du med denne oljen. I tillegg til å gi en nydelig klar og glansfull overfalte, tilfører den fuktighet og motvirker brusete hår.

Shine bright like a diamond!