6 tips til 17. mai håret

Selv om det blir en annerledes 17. mai feiring i år, er det ingen grunn til å ikke hoppe i finstasen og ordne seg på håret. Noen av joicojentene deler sine freshe og inspirerende hårtips til 17. mai håret her.

Fletter og tvinning

IMG 2023
IMG 2022 Dscf8151

Vår opplæringskonsulent Linn Muldbakken synes fletter og tvinninger passer veldig fint til bunad.

Fletter til bunad

Dex ezekiel Fun7 Piqpoeo unsplash
IMG 2021 Dscf8684


Selv jeg med kort hår får flettinger og tvinninger til å funke fint. En god prepp er viktig for god holdbarhet. Produktene jeg har brukt her er Joifull Shampoo og Joifull Conditioner. Jeg har deretter fønt på Joifull Styler og Structure Transfoamer.


Til slutt avslutter jeg med Bodyshake i tørt hår for tekstur og volum.

Silketørkle i håret

IMG 2060
Dscf9056 Hisu lee Abk B Vd1gb VA unsplash

Lene Taftø jobber som SoMe Manager i Tendenz og gleder seg til å hoppe i sin nye bunad for første gang. Jeg elsker silketørkle i håret til bunad og liker derfor at håret er mest mulig enkelt, gjerne med litt fall.

Før den store dagen vasker jeg håret med Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner for en klar og glansfull blondfarge.

Min favoritt å føne på er blandingen Defy Damage Protective Shield og Joifull Styler, da får jeg luftig volum, pleie og beskyttelse. Når jeg krøller håret, bruker jeg Ironclad som varmebeskyttelse.

Jeg avslutter med både Hairshake og Flip Turn for perfekt tekstur og hold gjennom hele dagen.

Enkle krøller

IMG 1444
Food photographer jennifer pallian 8 Jg4 U4x Hu o unsplash DSCF8840

Når kvelden kommer hopper jeg ut av bunaden og inn i kjolen, da er det løst hår med løse krøller som gjelder.

Raskt og enkelt hår

Image0
DSCF2246 Mario garcia bx8 CNC3 GY Ds unsplash

Andrea jobber som grafisk designer og liker et raskt og enkelt 17. mai hår.

Favoritten er et nyvasket hår med HYDRASPLASH Hydrating Shampoo og HYDRASPLASH Hydrating Conditioner. I håndkletørt hår før føning påføres HYDRASPLASH Replenishing Leave-In Treatment for fuktighet og varmebeskyttelse.

Nydelige beach waves får hun med krølltangen ROD 4 fra HH Simonsen. Som varmebeskyttelse før krølling brukes Power Spray, den gir også godt hold til krøllene. Børst ut og voila - Andrea er klar for 17. mai🇳🇴👏🏻

Overnight styling

IMG 1492
Matthieu joannon 6ci Ldd To Tg M unsplash Dream Blow Out Joico

Hannah jobber som Education Manager og du har kanskje møtt henne på noen av våre kurs.

Blomsterkrans

Tomoko uji r7 Gg mld5 Ks unsplash
IMG 1490 Dscf8317

Hannahs beste tips til 17. mai håret er å vaske håret dagen før og bruke Joifull Styler i bunn og Dream Blow Out i lengder.

Et hett tips fra Hannah er å bruke en overnight stylingteknikk for å få form i håret, da har du spart masse tid. Hennes favoritt er fletter eller å tvinne håret rundt et bånd på hver side av hodet.

Topp det hele med hårbøyle, fine spenner eller en blomsterkrans og du er klar for en fin 17. mai feiring.

Kjølig blondfarge

IMG 2101
Yukari harada t Lg Qh Fh KY Dw unsplash Dscf8110

Lene Beate jobber som Brand & Concept Manager og synes stort sett det enkle ofte er det beste.

Når man kjører kjole istedenfor bunad på 17. mai, synes jeg en god føn er det fineste. Jeg elsker å jazze opp med spenner eller hårpynt om det passer antrekket.

Her har jeg brukt Bonde Life Violet Shampoo og Blonde Life Violet Conditioner som fremhever blondfargen og gir et kjøligere preg. Det passer meg bra ettersom jeg ikke har farget håret på en stund.

Ny forelskelse

IMG 2102
Dream Blow Out Joico Heather barnes bqaf Vj Hkc AQ unsplash

Jeg har også forelsket meg i vårt siste tilskudd Dream Blow Out. Den gir et mykt volum og glansfull overflate på håret. Samtidig beskytter den håret godt mot varmeverktøy, som er viktig når du har tynt fint hår som mitt.

Først føner jeg håret med rundbørste og til slutt liker jeg å gå over med Babyliss sin Blue Lightening fønbørste for litt ekstra svong.

Et produkt jeg er avhengig av er Bodyshake. Den avslutter jeg alltid med i indre område og spesielt i hårrøttene for å få litt ekstra hold og volum.

Vi ønsker dere alle en strålende 17. mai feiring🇳🇴

HIPP HIPP HURRA!

Nika akin X 3rj KM1i Sw unsplash