Leave-in produktene som gjør det enkelt på ferie!

Endelig er det sommer og ferietid. Etter en lang vinter skal vi endelig kjenne den varme deilige solen på kroppen, få gyllenbrun hud og solbleket hår. Solen gir oss energi og masse glede, men det er viktig å huske å beskytte seg.

Ferietid er for mange også en tid hvor vi liker å ha det lettvint og enkelt, også når det kommer til sminke og styling. Sommerbrun hud gjør at man ikke trenger så mye sminke for å føle seg vel og det er deilig å la håret lufttørke uten å bruke så mye tid på styling. Ikke minst er det veldig lurt å ta en liten pause fra hårføner og varmeverktøy som sliter mye på håret vårt.

Alessio lin C6xu Cz QEFB4 unsplash
Dropp føner og la håret lufttørke med pleieprodukter i håret!

De beste hårtipsene for late sommerdager er leave-in produkter som gir masse pleie og beskyttelse. I Joico har vi mange Leave-in produkter som både pleier og beskytter mot ytre påvirkninger. En av våre store favoritter er vår nye Defy Damage Protective Shield. Den beskytter mot sol og ytre påvirkninger, er fargebevarende og gir fantastisk glans og mykhetsfølelse uten å tynge!

Shutterstock 1049320106 Joico_Defy_Damage_shield

Skadet hår trenger ekstra proteiner og fuktighet!

Elijah hiett 770994 unsplash Joico_KPAK_Liquid_Reconstructor

Er håret ditt skadet av bleking eller lysfarget trenger det ekstra proteiner og fuktighet. Det beste er å bruke en god kur. K-PAK Reconstructor er den optimale gjenoppbyggende proteinkuren og sammen med K-PAK Intensive Hydrator tilfører du sommerhåret ditt maksimal pleie og fuktighet. Om du likevel ikke tar deg tid til hårkur i ferien, tilbyr vi en fantastisk Leave -in proteinkur som er perfekt å ha i strandbagen, nemlig K-PAK Liquid Reconstructor.

EE350 CDB 5 EE5 4 B50 910 B B0 F4 CC6 B082 D
Har du farget hår og vil bevare den lengst mulig uten å gå med en solhatt i hele sommeren, er K-PAK Color Therapy Luster Lock Leave – in Spray en storfavoritt! Den er perfekt å ha i strandbaggen og gir umiddelbar kambarhet i saltvann, eller bassengvann, beskytter og pleier.
V17 Blondes blogpost2
Atikh bana Ka MT Em Jnx Y unsplash
 

Blondt hår blir ofte misfarget av klor og bassengvann på ferie. Vår varmeste anbefaling er Blonde Life produktene som renser og gir en klar blondfarge. Det perfekte Leave-in produktet i strandbagen er Blonde Life Brightening spray som beskytter og pleier!

IMG 0226
Hårolje som pleier uten å tynge og gir krystallklart blondt hår!

Ja, vi elsker håroljer og i Joico tilbyr vi to typer som gir intens pleie, beskyttelse og glans, uten å tynge som mange andre oljer gjør! Derfor er de også supre å bruke som styling og leave-in produkter om sommeren. Til blondt hår anbefales Blonde Life Brilliant Glow Brightening Oil. Til et skadet eller farget hår, anbefales K-PAK Color Therapy argan oljen vår som også er kjempegod og pleiende å bruke på huden.

IMG 0227
Reparerende olje som beskytter fargen og pleier dypt inn i håret uten å tynge!
Jared rice N Ty Bbu66 SI unsplash