Månedens hairJOI med @giso

I månedens hairJOI er vi så heldige å ha med oss superdyktige Sheila Karym fra @giso. Hun er utdannet både elektroingeniør og frisør, men det er frisørfaget som står hennes hjerte nærmest. Hennes spesialitet er lysning av mørke og tykke hår med de nydeligste fargeresultatene. På relativt kort tid har hun bygget opp Giso til å bli en solid salong med fulle lister, takket være hennes fagkunnskap og tilstedeværelse på sosiale medier. På spørsmål om hvorfor hun digger faget sitt, sier hun følgende: "Jeg elsker at vi stylister får andre til å føle seg bra og bygger selvtilliten deres. Den gleden og stoltheten jeg får når en kunde smiler fra øre til øre av glede og tar selfie er uerstattelig."

Defy Damage

IMG 7641
IMG 7564 DSCF3423Mitt hemmelige hårvåpen er Defy Damage Pro Series 1 & 2. Når jeg bruker disse oppnår jeg en jevn, effektiv og trygg lysning. Disse er derfor perfekte for meg som jobber mest med lysning av mørke og tykke hårtyper.

Balayage teknikker

IMG 7560
Joico_Blonde_Life_bleking IMG 7654


Jeg elsker å jobbe med balayage-teknikker. Dette en den beste løsningen for de som ønsker en stor forandring, men samtidig ønsker å beholde sin naturlige hårfarge. Teknikken passer perfekt til oss med mørkere hår som ønsker å gå blondere og lysere, men samtidig slipper vi å tenke på etterveksten på en god stund. Thank God!

Cera styler

IMG 7640
17122 IMG 7644

Som frisør så skulle man tro at jeg ikke kunne leve uten saks! Sant nok det, men jeg kunne virkelig ikke levd uten Cera varmbørste. Ingen kunde slipper unna den, og jeg tror ikke de vil det heller! Før vi begynner med en behandling så spør de alltid om jeg skal style med Cera etterpå.

Joico favoritten er gode gamle K-PAK Liquid Reconstructor. Jeg har sett flere tilfeller hvor den har reddet et ”tyggishår“.

@giso.no

IMG 7651
Joico_KPAK_Liquid_Reconstructor IMG 7650

Sosiale medier har gitt meg og salongen min 80% nye kunder! Det er helt utrolig hvor mange man kan nå på bare få sekunder.

Jeg er veldig aktiv på Instagram og bruker gjerne litt tid på å legge ut bilder hver dag. Anbefaler alle mine frisør kolleger å bruke litt tid på dette, når jeg ser hvor mye det har gitt meg. Der kan jeg vise fram arbeidet mitt og markedsføre salongen min helt gratis.

IMG 7562
IMG 7653 IMG 7656

Å kunne jobbe kreativt er veldig viktig for meg. Jeg tok en lang og vanskelig utdannelse (elektronikk ingeniør), men fant ut at det ikke var noe for meg. Hverdagen på kontoret var kvelende og trist. Det fikk meg til å sette pris på det å kunne jobbe kreativt og gjøre noe man elsker, samtidig som jeg kan tjene penger på det. Det som inspirerer meg er jobben i seg selv, å kunne jobbe med farger og skape noe med hendene. Det å jobbe kreativt gir meg rett og slett en herlig "wow-følelse."

Jeg blir også veldig inspirert av andre kvinner som gjør det bra i sitt felt, enten de er frisører eller gjør noe helt annet. Det motiverer meg og inspirerer meg som stylist, og ikke minst i min business.

Elsker å være kreativ!

IMG 7655
IMG 7657 IMG 7652