Månedens hairJOI med @kvassfrisor

Møt månedens hairJOI Therese! Hun eier og driver salongen Kvass Frisør i Harstad. Denne drivandes dyktige dama er 36 år, bor i Harstad og elsker jobben sin.

Purple Rain

Lilla hår joico
Lillahårfarge joico Sandro katalina k1b O V Ti Z Ss unsplash

Therese Høybakk er gift og har 3 barn. Hun eier og driver @kvassfrisor i Harstad som hun startet for 3 år siden.Therese elsker faget sitt fordi hun får jobbe veldig kreativt, i tillegg utvikles og læres nye ting i takt med nye produkter og trender.

På spørsmål om hvorfor hun elsker å jobbe som frisør, svarer hun: " Det er nok det at det er kreativt, samt at kunder gir meg utfordringer som jeg får bruke kreativiteten min til å lage min egne kunstverk på."

@kvassfrisor

IMG 8773
Therese kvassfrisør IMG 8769

Min inspirasjon hentes ofte fra andre frisører man møter eller følger på sosiale medier og ikke minst kursing.

Sosiale medier har virkelig kommet på banen de siste årene og det blir fort til at jeg bruker tid på kveldene etter barna er lagt. Da scroller jeg og ser på andre frisører sine bilder og videoer som gir meg mye inspirasjon og tips. Flere av de får jeg lyst til å teste ut selv.

Kort kobberhår joico

Jeg lar meg også noen ganger inspirere av farger jeg ser ute, på vegger eller på andre ting. Disse kan være inspirasjon til en farge jeg ønsker å skape i en hårfarge.

Og sist men ikke minst; den flotte kollegaen min inspirerer meg og gir meg utfordringer og utfordrer meg kreativt og bidrar til nytenking.

Vero k-pak Chrome

Pastellhår joico
Vero k pak color Blondthår krøller joico

Jeg elsker farger, så jeg tror nok mitt hemmelige hårvåpen må være Vero K-PAK Chrome.

Jeg jobber med mange stripekunder og da er det ekstra gøy og kunne lage en deilig farge som ikke bare er bleket lyst.

Enten legger jeg lyse striper og en Chrome farge i annenhver folie eller så bruker jeg Chrome i vasken.

Man kan være lys med et nydelig snev av enten dusty pink, beige eller en kald farge.

Chrome fargene er også helt supre å bruke på hår til kunder som er lyse og ønsker mer farge. Da bruker jeg de ved å gjøre en reverse balayage for å få et mørkere uttrykk. Fargene er så enkle å jobbe med og de leverer fantastiske resultater.

Min must have!

Rosegold joico
DEFY DAMAGE SHAMPOO FOR FARGET HÅR Blondt hår joico

Mitt favoritt Joico-produkt må være Defy Damage serien. Den er et must-have! Jeg bruker den på alle fargebehandlinger og hele serien er gull!

Blue de blue

Blåtthår herre joico
Hector j rivas 1 Fx MET2 U5d U unsplash Blått hår joico

Hvem er dine favoritter på Instagram om dagen?

Det er så mange flinke der ute, men @theresetrulsenhair @maiken.leonardsen og @hannah_colorist er noen av de som her holder til her til lands som jeg liker å følge med på.

Kunstverk

Kort kobberhår joico
Gråtthår joico