Månedens hairJOI med @marrijanne

Denne gangen har vi tatt turen til det glade Sørlandet og til en kjempedyktig dame, som akkurat har startet en ny superfresh salong. Marianne sin reise i frisørfaget startet for snart 30 år siden. Da begynte hun på frisørskolen; «Det er utrolig deilig å si at jeg ikke kunne tenke meg å være noe annet enn frisør!» Jeg føler meg privilegert som kan glede meg til hver eneste dag på jobb! Det er utrolig gøy å se utviklingen fra da til nå. Sosiale medier har gjort det så mye lettere for frisører å holde seg oppdatert, men det krever også mer av oss, for kundene er mye mer informert enn før. Jeg liker det. Liker å bli utfordret.

K32

DSC00668
Bilde 4 Mariane

Ny salongdrøm

K32 Frisør er drømmen min! Jeg har formet og innredet salongen akkurat sånn jeg vil ha den, og det er utrolig gøy å se at det funker. Hjertet i salongen er «kaffebaren». Vi ønsker at kundene skal kjenne på den gode stemningen med en gang de kommer inn. Noen kommer bare innom for å skravle, ta en kaffe og «henge» litt. Det elsker vi!

Jeg tror at opplevelsen av frisørbesøket er mye mer enn bare selve klippen eller fargen. Håret må selvfølgelig være perfekt, og være noe som funker for kunden helt fram til neste besøk. Men det finnes så utrolig mange salonger, og da er det viktig å skille seg ut på både stemning, service og kvalitet for at kundene skal ville komme tilbake. De er stjerna i salongen!


Hjertet i salongen!

BALLONGER
Amrianne 2 Salongen

Det lille ekstra...

Vi fokuserer mye på god kundebehandling, og det lille ekstra. Det er for eksempel opplevelsen i vasken. Vi har nydelige vaskestoler med massasje fra Tendenz Interiørdesign, der kundene ligger veldig godt. De får alltid hodebunnsmassasje når de vaskes. Det elsker de! Når de kommer i klippestolen får de en god kaffe eller kanskje en Pepsi Max eller Cola… Det kommer også en liten boks med karameller ved siden av…I tillegg har vi vært på Chipsfabrikken og laget vår egen K32 Chips. Når de kommer til kassa, får de en chipspose med seg hjem, med en hilsen fra meg på.

Vaskesonen
DSCF5889 MARIANNE K32

Inspirasjon fra kollegaer

Kollegaer er en veldig god motivasjon. Hvis man er flinke til å se på hverandre i løpet av arbeidsdagen, så er det som å være på kurs hver dag! Jeg elsker å lære av de som er yngre enn meg. Også liker jeg å tro at de kan lære litt av meg også… :) Jeg synes også det er utrolig gøy å motivere frisører som er lei av jobben sin til å finne fram til arbeidsgleden igjen.

Vi er på mye kurs i løpet av året. Jeg er også med i Joico Europa sitt test-team der vi tester ut og bearbeider nye produkter som skal lanseres.

Stylingfavoritter!

IMG 4082
DSCF8925 DSCF9059

Jeg bruker ekstremt mye Humidity Blocker og Hairshake. De kunne jeg nok ikke klart meg uten. Humidity Blocker gir utrolig lett og naturlig hold til stylingen og holder fuktig vær ute. Hairshake gir hold til hvilket som helst hår.

Hemmelig hårvåpen

Hmm…jeg er nok ganske uredd og det hjelper meg godt når jeg skal gå i gang med større prosjekter. Enten når det gjelder ny salong, et stort fargeprosjekt eller hva som helst..,

Jeg klarer meg heller ikke uten INB. Den er med i de fleste brune og mørkere farger jeg gjør og gir perfekt kald tone på brunfargene.

Klarer meg ikke uten INB!

DSCF2117 Marianne hairjoi

hair by @marrijanne

Hvem er Marianne på fritiden?

Jeg er 47 år, bor i Kristiansand med drømmemannen og vi har 6 barn til sammen, hund og frisørsalong. Vi er livsnytere og kanskje litt overaktive. En perfekt søndag er en tidlig kajakktur og frokost på et svaberg, en håndballkamp og barna på middagsbesøk. Vi sponser forresten håndballklubben Vipers. Norges beste håndballag er kunder hos oss. Det er veldig gøy!

Beste råd for å lykkes i bransjen

Ikke være redd for å jobbe. Tidlig og sent om det trengs. Være på tilbudssiden for kundene og strekke seg lenger enn langt for å gjøre de fornøyd. Da kommer de tilbake. Jeg rebooker forresten alle kundene mine. Da får de time når det passer for de og jeg vet at jeg ser de igjen.

Og finne på litt sprell…Gjøre noe om ikke alle andre gjør..

IMG 3796