Månedens hairJOI med @sashashairworld

Møt the king of blondes; Sasa Pavlovic med Instagramkontoen @sashashairworld. Han brenner for blonde nyanser og skaper helt magiske og sunne blonde hårfarger.

The king of blondes

Joicojul
Hårfarge jul joico BLONDE LIFE BLOND SHAMPOO

Sasa Pavlovic er 43 år og kommer fra nydelige Sarajevo i Bosnia Herzegovina. De siste 7 årene har han bodd og jobbet i Trondheim i en av Sjakk Matt - @sjakkmattfrisor sine salonger.

Sasa har jobbet som frisør i 16 år og han trives fortsatt i faget. Selv sier han: "Grunnen til at jeg fortsatt trives i faget er at jeg forstår hvor viktig det er å føle seg fornøyd når man ser seg selv i speilet. Estetikk er noe jeg bærer i mine gener og er en blomst jeg liker å vanne regelmessig. Dette kan jeg takke mine fantastiske kunder for"

Perfect blonde

Kaldblond joico
Blondthår joico 14 Blondthår joico 10

Inspirasjonen min henter jeg fra flere steder. For det meste så finner jeg den i kunsten. Kunsten av å leve og i det hele tatt det som følger med i livets dans.

Farvel til blondt hår som gulner og blir blast!

My blondes

Blondthår joico3
Blondthårjoico 5 Blondthår joico13

Instagramkontoene jeg følger har med mote, skjønnhet og livsstil å gjøre. Men hvis jeg skal utpeke en konto, så er det min egen private konto @sashashairworld.

@sashashairworld

Insta blond joico
Blondthårjoico7 Blond insta joico

Mitt hemmelige hårvåpen er min intelligens som betyr at jeg forstår materien på et mikroskopisk nivå.

Hår er ikke bare hår. Farge er ikke bare farge, men filosofien og vitenskapen som man skal ta på alvor. Kunnskap er rett og slett min hemmelighet.

NYHET Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner

Blondthår joico11
Blonde life lysning 2 Blondthår joico2

Hemmeligheten bak mine fantastiske blondfarger er kjærligheten. Og den kjærligheten kommer fra barndommen min. Nostalgi. Alle kvinner i familien min var nemlig blonde. Man forbinder ofte lukt med de fineste minnene fra barndommen, for meg er disse minnene blondt hår.

Farvel til blondt hår som gulner og blir blast!

Blonde Life

Blond hårfarge joico 12
Blonde life jul Blondthår joico 9

Mitt favoritt produkt fra Joico er Blonde Life.

Når skal du anbefale Blonde Life - eller Blonde Life Violet?