Masse deilig digital inspirasjon og opplæring på joico.no

I disse dager hvor man kanskje har litt ekstra tid til overs er det lurt å bruke tiden til noe fornuftig. joico.no er et fantastisk verktøy for digital inspirasjon og opplæring. Her kan du enkelt finne fargeteori, lekre fargeresepter, inspirerende blogginnlegg og utfyllende produktinformasjon.

Fargeresepter

Under fargeresepter deler vi mange lekre fargeresepter fra våre dyktige opplæringskonsulenter og Joicofrisører. Trenger du ny inspirasjon, kan du enkelt lete opp fargen i akkurat den kategorien du ønsker. Her ligger før- og etterbilder, samt resept for den aktuelle hårfargen. Vi legger stadig ut nye fargeresepter, så her er det alltid ny og deilig inspirasjon å hente.

Fargeresepter

IMG 0856
IMG 0853 IMG 0854


Fargeteori

Visste du at du faktisk kan lese fargeteori på joico.no? Vi har lastet opp vår egen fargemanual som ligger under The Joicolor World og under Vero K-PAK Color. I tillegg til fargemanualen vår, kan du laste opp annen diverse fargeteori og informasjon om våre kjemiprodukter. Husk at kunnskap er makt og med kunnskap er det enda enklere å være kreativ.

Fargeteori

IMG 0862
IMG 0860 IMG 0858


Inspirerende og lærerike blogginnlegg

Vi elsker å skrive blogginnlegg og med dette lager vi både inspirerende og lærerike blogginnlegg til dere. Det er like viktig å vite om sesongens trender som inngående produktkunnskap og fargeteori. Sett deg ned og bla gjennom mange blogginnlegg vi har laget med dere frisører i tankene våre.

Blogg

IMG 0843
IMG 0838 IMG 0837


Produktkunnskap

Under fanen produkter finner du informasjon om alle våre produkter, i tillegg til flere tutorials. Beveg deg inn i en deilig produktverden med informasjon om akkurat det du trenger å vite om våre produkter.

Produktkunnskap

IMG 0845
IMG 0848 Dscf8151

Følg oss også på @joiconorway på Instagram og Joico Norway på Facebook for daglig inspirasjon.