Perfekt blondt hår

Vi elsker blondt hår! Med rett kunnskap er det lekende lett å skape de lekreste blonde hår!

I dette innlegget vil vi inspirere deg med blonde fargeresepter, tips og triks slik at du lykkes med dine blonde kunder.

Stephan louis bb3 V Ejqxq S0 unsplash
IMG 4623 Sean oulashin K Mn4 V Ee EPR8 unsplash

Utgangspunktet bestemmer sluttresultatet. Bruk konsultasjonskartet, her får du hjelp til både å finne rett naturlig nivå og også RPC skalaen.

Vær nøye når du gjennomfører konsultasjonen. Ikke lag for høye forventninger til sluttresultatet dersom du er i tvil om det er gjennomførbart.

Blonde hair joico
Farge gjort av @hannah_colorist

Det er få ting som slår en klar og fin naturlig blond hårfarge! Et hot tips er å tilsette litt varme pigmenter i fargeblandingen på et porøst hår, og du oppnår en ekstra glansfull farge.

Blonde and beautiful

Mathilde langevin Pa Czyx Ecqiw unsplash Joico color 62

For sluttresultatet på fargen og kvaliteten på håret er det avgjørende om man har brukt før- og etterbehandling. I Joico tilbyr vi to fantastiske systemer. Hair Repair System og Defy Damage som sikrer jevnere opplysning, bedre opplysning, og et sunt sluttresultat.

Kpak sunt hår garanti

SUNT HÅR GARANTI

Hair Repair System gjennoppbygger håret fra innerst til ytterst og gir et et sunt hår og langvarig fargeresultat. Ingen andre kurer har vunnet så mange priser for beste hår kur som K-PAK.

Les mer om vårt unike prisvinnende kursystem her


Defy Damage bond building

VISSTE DU AT du får raskere, lysere opplysning når du bruker Defy Damage?

På bilde viser det tydelig forskjell på den siden Defy Damage Pro1 er brukt og ikke.
Defy Damage Pro 1 er en tørr spray som påføres håret før behandlingen. Det tar 2 minutter ekstra og gjør at du får raskere, jevnere og bedre lysning, samtidig som håret beskyttes for skade og hårets bindinger gjenopprettes.

Les mer om hvorfor kundene våre elsker Defy Damage her


IMG 4622

Joico color 54
IMG 4559 Becca tapert k9 Ris9vxn AA unsplash

Lekkert blondt hår gjort av @danielaeng_hair

I mange tilfeller er det nødvendig å gjøre en nyansering etter en lysningsprosess. Bruk konsultasjonskartet som inneholder både naturlig nivå og RPC skalaen, for å fastslå tonehøyde. Velg så rett nyansering ved å korrigere eller tilføye pigmenter.

Blonde life

Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème er perfekt å gjøre en rask og effektiv nyansering med. Disse fargene korrigerer fra tonehøyde 8 og lysere, og har kun 5 minutters virketid!

Vero K-Pak Chrome og LumiShine Demi-Permanent Liquids er fantastiske å bruke som nyansering etter opplysning og gir fantastisk glans og den perfekte blonde nyansen!

Bruk tilpasset vannstoff hvis fargeblandingen skal brukes til opplysning. Ved kun innfarging anbefales Veroglaze.

KPAK CRHROME NYANSERING BLONDE
Våre farger er skånsomme og gjenoppbygger håret under fargeprosessen.

Når du har konsultasjon med kunden er det ofte fint å lage en plan. Kanskje er det slik at kunden bør komme tilbake og gjøre en nyansering om 4 uker for å opprettholde den perfekte blondfargen? Del din kunnskap som fagperson med kunden og gi dem den veiledningen du mener er den rette. Book en ny time sammen med kunden til neste behandling.

59738966 EB7 A 4 F55 ADA7 5 AA8 FF95 F7 F0

Husk å ta før- og etterbilde av kunden. Sosiale medier er et fantastisk hjelpemiddel for deg som frisør til å finne deg en kundekrets. Dine plattformer er din lookbook. Mange kunder synes og at det er stas å bli tatt bilde av. Det viser at du er fornøyd med kunden sin nye farge.

Les mer om vårt Blonde Life system her

Joico color 57
BOND BUILDING BLONDE LIFE