Bevar hårfargen lengst mulig!

Nye K-PAK Color Therapy - bedre enn noensinne. Inneholder et drømmeteam av ingredienser som både beskytter mot skade og mot at fargen falmer og blir blass.

Naeim jafari laob UPA4j R8 unsplash
K pak family new packaging Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Restage Digital Only Model 2

K-PAK Color Therapy er utviklet med afrikansk manketti– og arganolje, samt Joico`s unike SmartRelease™ liposom teknologi. Serien forlenger fargens holdbarhet, glans og intensitet, samtidig som den tilfører fukt og reparerer skadet hår.

"Perfekt for deg som har farget hår og trenger ekstra pleie."


Fakta: K-PAK Color Thearpay opprettholder over 80% av hårfargen opptil 8 uker. Serien reparerer og styrker skadet hår. Håret blir sterkt og motstandsdyktig med en nydelig glans.

Ny pleiebombe!

Luster lock glossing oil
Clay banks 9 UB Qw EYC Abg unsplash Tamara bellis VF75 PM Edv X8 unsplash

GLOSS & GO!

Bevar hårfargen din lengst mulig!

K-PAK Color Thearapy glossing oil er en liten pleiebome som dobler hårfargens intensitet og holdbarhet! Hvem ønsker vel ikke at fargen skal vare lengst mulig og et skinnende glansfullt, sterkt hår? Den gjør dessuten ikke håret tungt, så den passer til alle hårtyper!

Du kan påføre den i fuktig nyvakset hår eller blande den med andre stylingprodukter. Kan også brukes i tørt hår om du ønsker å roe ned småhår, brusete krøller eller litt ekstra glossy hår!

"K-PAK Color Therapy Luster Lock produktene er elsket av mange, på grunn av sine pleiende egenskaper & fordi de lukter himmelsk godt!"

Kur & Leave-in!

Luster lock masque new packaging 1
Tamara bellis A3 Gd2b 98 g unsplash K pak CT Spray new bottle 1

K-PAK Luster Lock kur reparerer og styrker hele håret, samtidig som den beskytter fargen. Håret blir umiddelbart sunnere med en speilblank glans.

K-PAK Luster Lock Leave-in - er en mirakelspray som forsegler hårstrået og gir en usynlig, men kraftfull beskyttelse mot UV - og skader fra varmeverktøy! Enklere blir det ikke å beskytte og forlenge hårfargen. Den kan brukes daglig eller hver gang du vasker håret. Håret blir dobbelt så sterkt og motstandsdyktig, med en silkemyk følelse. Kanskje det viktigste av alt, hårfargen din får en mye lengre holdbarhet!

Pleie & beskyttelse!

KPAK CT SHAMPOO CONDITIONER 4
Web Use Small JPG JOICO K Pak Color Therapy Restage Digital Only Model 1 Luis paico NNTG Eooho E4 unsplash

K-PAK Color Therpay Shampoo og Conditioner er ditt beste valg om du har farget, skadet hår og ønsker å bevare fargen lengst mulig. Du kan lese mer om produktene her.

LOCK IN VIBRANCY &
LET GO OF DAMAGE