Fuktighet som ikke tynger!

Fuktighet og glans til tørt hår - med en ultralett følelse!

Endelig lanserer vi en fuktighetsserie som passer perfekt til nordiske hårtyper. HydraSplash fyller håret med masse pleie og fuktighet – helt uten å tynge! Mangel på fuktighet er en av de største indikatorene på om et hår er sunt eller ikke. I likhet med kroppen vår, trenger håret vårt fuktighet for å være i rett balanse.

V20 Hydra Splash2

Mange fuktighetsserier virker tyngende i tynt, fint hår.
-Opplev HydraSplash som gir fuktighetsrikt hår med en ultralett følelse!

V20 Hydra Splash3

HydraSplash består av 4 produkter; Shampoo, Conditioner, Masque og Leave-in futighetsserum. Produktene er perfekt for deg som har tynt, til medium tykt hår eller krøller.

V20 Hydra Splash4

HYDRASPLASH - gjenoppretter fuktighet, mykhet og nydelig glans uten å tynge i tynt, fint – til medium tykt hår. Inneholder blant annet kokosnøttvann og sjøtang som fyller håret med fuktighet.

V20 Hydra Splash5
 

HVORFOR DU VIL ELSKE SERIEN

  • 24 timers fuktighet *
  • Håret blir fuktighetsrikt, glansfullt og sunt allerede etter første bruk
  • Tynger ikke
  • Ideell til hele familien

*Når du bruker hele HydraSplash serien

V20 Hydra Splash7
 

Teknologi

SmartRelease Technology

Vårt nye transporteringssystem inneholder våre unike ingredienser som gir sunt hår;

  • Keratin & Arginine trenger inn i hårskaftet, reparerer skader og styrker håret.
  • Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget. Denne teknologien avgir kontinuerlig pleie til håret, som gjør at håret repareres og styrkes innenfra og beskyttes mot skader fra ytre påvirkninger.
  • Arginine finnes naturlig i håret vårt og er det første som svekkes ved en opplysningsprosess. Denne naturlige aminosyren gjenoppretter og styrker håret og reduserer skade.

HydraSplash sin teknologi består av de mest fuktighetsgivende og vitaminrike ingrediensene som kombineres med en teknologi som kontinuerlig avgir fukt for fint – til medium tykt hår. HydraSplash gir massiv fukt, men føles ultralett i håret.

Kokosnøttvann er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens som er rik på vitamin A, C og E, pluss en god kilde til elektrolytter, som slukker tørsten til tørt hår. Håret blir fuktighetsrikt sunt og spenstig med en lett følelse. Sjøtang fullpakket med vitaminer og mineraler tilfører fuktighet og viktige næringsstoffer som gir et sunt og sterkt hår.

Jonas ducker o D4p KP u VXA unsplash Shane stagner 4 Iyll Fjr3 Rw unsplash