KOLLAGEN for håret!

Møt vår nye innovative anti-age serie, YOUTHLOCK. Beriket med kollagen, keratin og Buriti oil. Håret blir glansfullt og fyldig med en ungdommelig glød.

Beriket med KOLLAGEN
ANTI-AGE

Håret mister essensielle næringsstoffer og vitaminer!

Har du noen gang følt at håret ditt har endret seg? Kanskje har du fått grå hår, manglene volum og spenst, eller føles håret tørt uten glans? Håret mister gradevis essensielle næringsstoffer og vitaminer som håret trenger for å bevare en fyldig og glansfull hårmanke.

Forebyggende

Det er kjent at huden vår endrer seg med alderen. Anti-age og kollagen produkter blir anbefalt allerede tidlig tyveårene for å forebygge rynker og manglene elastisitet i huden. Dette gjelder også for håret! Nå lanserer vi YouthLock, en fargebevarende serie med foryngende egenskaper. Serien er beriket med kollagen, keratin og Buriti oil som gir deg nydelig, glansfullt og fyldig hår med en ungdommelig glød. YouthLock reverserer hårets aldringstegn og gir håret et nytt liv.

Beriket med KOLLAGEN 6

Endringer du kan oppleve

Mange anser grått hår som antydning til et aldrene hår, men det er også andre tegn du bør være bevisst på.

  • Tørre og splittede tupper- Håret som en gang var sunt og glansfullt mister fuktighet.
  • Matt hår - Fargen mister glød og intensitet.
  • Uregjerlig hår- Hårstrukturen endrer seg og håret mister spenst og bevegelse
Kollagen fønkrem

Redningen!

YouthLock Shampoo, Conditioner, Masque og Blowout Crème er nøyaktig det du trenger hvis du opplever at håret blir trått og livløst, mangler spenst og bevegelse, glans og fuktighet.

Les om alle YouthLock produktene her!

Kollagen gjenoppretter, styrker og gir fuktighet til et aldrende hår, slik at håret blir sunt og sterkt.

Buriti Oil gir glans og en fuktighetsboost som gjør håret medgjørlig og fantastisk glansfullt.

Kollagen Condtioner
Hår av @hairby.dinar

Vår unike teknologi

I tillegg til kollagen og buriti oil innehar YouthLock vår SmartRelease Technology. En banebrytende transporteringssystem som inneholder våre unike ingredienser som gir sunt hår;- Keratin & Arginine (trenger inn i hårskaftet, reparerer skader og styrker hele håret fra innerst til ytterst). - & Rosehip Oil (gir mykhet og glans i skjellaget).

Beriket med KOLLAGEN 10