Who is your moisture match?

Har du tykt grovt hår, krøllete eller tynt hår? Joico tilbyr fuktighet til alle hårtyper!

Moist Recovery er en av våre bestselgende serier gjennom mange år. Den egner seg aller best til tykt, grovt eller krøllete tørt hår. Nå tilbyr vi også endelig en fuktighetserie som er tilpasset tynt, fint til medium tykt hår, nemlig HydraSplash.

Engin akyurt f EG6djt Qff M unsplash
DSCF2306 Josiah weiss q MXX Uv CH98 Q unsplash

Who is your moisture match?

Mangel på fuktighet gjør at håret blir tørt og livløst. De fleste er kjent med hvordan de skal behandle en tørr hud. Mesteparten av kvinner og menn bruker en fuktighetskrem og noen kanskje også et serum til ansiktet, for å opprettholde en smidig, sunn og frisk hud. Det samme bør du tilføre et tørt hår!

Dominic sansotta Af R17fn WW7 U unsplash
Solen tørker ut håret og hud om sommeren og vi må fylle på med riktige fuktighetsprodukter.

HVORFOR BLIR HÅRET VÅRT TØRT?

Det er mange faktorer som er med på å tørke ut håret vårt. En av årsakene i tillegg til kjemiske behandlinger er klima, som har en stor påvirkning på både hår og hud. Om vinteren trenger vi mer fuktighet, for kulden og det tørre inneklima gjør håret tørt, livløst og statisk. Om sommeren tørker sol og sjø ut håret vårt. Gode fuktighetsprodukter er løsningen. I vår nye fuktighetsserie HydraSplash tilbyr vi et superpleiende leave-in produkt som heter HydraSplash Replenishing Treatment. Det fungerer som et serum til håret og gir umiddelbart effekt! Har du statisk eller tørt livløst hår, vil den umiddelbart roe ned håret og gi et sunt blankt utseende uten å tynge!

Fuktighetsserum til tørt sommerhår!

JOICO Hydra Splash Replenishing Leave In 100ml
Tim mossholder Ar QI Wcm Ol A8 unsplash 1 Noah silliman UU Gr3tx Nuc unsplash

HydraSplash Replenishing Leave-in Treatment fungerer som et serum til håret og gir umiddelbart effekt!

Vår og sommerhalvåret er en deilig lys tid. For håret vårt kan den by på utfordringer når vi mye ut i solen. I likhet med huden tørker solen ut håret. Bruk produkter med solbeskyttelse for håret når du er i solen og fyll håret med masse deilige fuktighetsprodukter i dusjen.

Irene kredenets E95 Lpkg bgc unsplash
Hydra Jamie street D9 And X Lg44 E unsplash Kopi

Kokosnøttvann slukker tørsten til tørt hår!

Har du tynt, til medium tykt hår er vår nye HydraSplash Gel Masque den perfekte fuktighetskuren. Du trenger ikke bekymre deg for at håret blir tungt, for den gir masse pleie og fukt med en ultralett følelse. Masken inneholder blant annet kokosnøttvann som er rik på vitamin A, C og E, pluss en god kilde til elektrolytter, som slukker tørsten til tørt hår.

Har du tykt hår eller krøller, er Moisture Recovery Treatment balm den perfekte fuktighetskuren for deg! Den inneholder blant annet jojobaolje og sjøtang som tilfører masse fuktighet, roer ned brusete uregjerlige krøller og gjør håret skinnende blankt og sunt.

Fuktighetskur til tynt eller tykt hår!

JOICO Hydra Splash Hydrating Gelee Masque 150ml
Guillaume bolduc TRB2o Mrq Df Y unsplash Moisture recovery

Har du tykt eller tynt hår tørt hår? 3-5 minutter ekstra i dusjen, er tiden det tar for disse intensive fuktighetskurene til å styrke, gjenopprette fuktighet, roe ned brusete hår / krøller og gi fantastisk glans og mykhet.

Baylee gramling a3xr2m Vj T5 M unsplash
DSCF2393 Lexie janney Hk0 SKG616 T0 unsplash

Styling og spesielt føning og varmeverktøy kan gjøre stor skade og tørke ut håret vårt om vi ikke beskytter det riktig. Heldigvis har vi mange produkter som gir god beskyttelse mot varmeverktøy. Det er viktig at du forhører deg med din frisør hva som er best egnet til din hårtype og dine stylingvaner.

DSCF2331
Rådfør deg med din frisør og finn din perfekte fuktighetsmatch!