RISE & SHINE

Påfør noen få pump i håret med vår Defy Damage nattmaske før du legger deg og våkne opp med et synlig sunnere hår på morgenen. Ja du leste helt riktige, skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning!

Nattmaske!

Unsplasj bilde hår
MG 5713 Sleepover

Synes du det er vanskelig å sette av tid til hårkur i en hektisk hverdag, er dette din redning! Alt du trenger å gjøre er å påføre noen få pump i tørt hår før leggetid. Masken absorberes raskt inn i håret og vil ikke smitte av på sengetøyet.
Kanskje det beste av alt, du slipper å skylle den ut på morgenen, bare style håret som vanlig.

Defy Damage Sleepover nattmaske, styrker hårets bindinger, motvirker splittede hårspisser og fyller håret med pleie -mens du får skjønnhetssøvnen din!

Nattmaske kur
Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Defy Damage Sleepover Hårkur

It is not magic -it is science!

Nattmasken er en liten pleiebombe og inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir et sunt vakkert hår; Hårets egene byggesteiner; keratin og arginine, reparerer hele håret fra innsiden og ut. Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget.

Spesialingrediensene; Protective Lipid beskytter mot ytre påvirkninger og finnes naturlig i håret vårt. Moringa Seed Oil, en rik kilde til antioksidanter, vitaminer, Zinc og Silica, som er grunnleggende for å skape sunt, sterkt og glansfullt hår.

Vår unike teknologi, SmartRelease Technology som består av keratin, arginin og rosehip oil, gjenoppbygger håret fra innerst i margen til ytterst i skjellaget.

Du vil umiddelbart merke en forskjell på håret!

-Just wake up and glow

Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Defy Damage 13

Vi liker å sammenligne hudpleie med hårpleie!

Defy Damage Protective Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som foreks. varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret. Sist men ikke minst kulde og forurensning, som tørker ut og gjør håret blast, missfarget og livløst.

Defy Damage Sleepover Masque – er en nattmaske som kan sammenlignes med en ansiktsmaske. Den pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover.

hud & hår

Nattmaske til håret
Defy Damage Sleepover Teaser Ingredients 1 Melissa dupont if1 Tnl6 d Ms unsplash

Defy Damage Sleepover nattmaske, passer perfekt for deg som har en hektisk hverdag og savner å få tid til å legge inn hårpleierutiner. Masken kan brukes 2-3 ganger i uken, eller etter behov. Den kan selvfølgelig kombineres med andre hårkurer og brukes en gang i uken.

Skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning!

JUST WAKE UP AND GLOW..