Wake up to dream hair

Skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning med vår innovative nye nattmaske! Påfør noen få pump i håret og våkn opp med et synlig sunnere hår på morgenen.

Alexander krivitskiy 1f7 WL1qrrd E unsplash Mathilde langevin fs2 Mxbx ZLUQ unsplash

Synes du det er vanskelig å sette av tid til hårkur i en hektisk hverdag, er dette din redning! Alt du trenger å gjøre er å påføre noen få pump i tørt hår før leggetid. Masken absorberes raskt inn i håret og vil ikke smitte av på sengetøyet.
Kanskje det beste av alt, du slipper å skylle den ut på morgenen, bare style håret som vanlig.

Defy Damage Sleepover nattmaske, styrker hårets bindinger, motvirker splittede hårspisser og fyller håret med pleie -mens du får skjønnhetssøvnen din!

Rise & Shine

SLEEPOVER MASQHE
Anthony tran 8i2f Ht Stfxk unsplash Bruce mars w Bu PC Qiweu A unsplash

It is not magic -it is science!

Nattmasken er en liten pleiebombe og inneholder nøye utvalgte ingredienser som gir et sunt vakkert hår; Hårets egene byggesteiner; keratin og arginine, reparerer hele håret fra innsiden og ut. Rosehip Oil gir mykhet og glans i skjellaget.

Spesialingrediensene; Protective Lipid beskytter mot ytre påvirkninger og finnes naturlig i håret vårt. Moringa Seed Oil, en rik kilde til antioksidanter, vitaminer, Zinc og Silica, som er grunnleggende for å skape sunt, sterkt og glansfullt hår.

Vår unike teknologi, SmartRelease Technology gjør at pleiestoffene fraktes inn i håret fra innerst i margen til ytterst i skjellaget.

Du vil umiddelbart merke en forskjell på håret!

-Just wake up and glow

DAYCREME NIGHT CREME DEFY DAMAGE

Vi liker å sammenligne hudpleie med hårpleie!

Defy Damage Protective Shield kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som foreks. varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret. Sist men ikke minst kulde og forurensning, som tørker ut og gjør håret blast, missfarget og livløst.

Defy Damage Sleepover Masque – er en nattmaske som kan sammenlignes med en ansiktsmaske. Den pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover.

hud & hår

DD PLEIE
Defy Damage Sleepover Teaser Ingredients 1 Melissa dupont if1 Tnl6 d Ms unsplashVår innovative nyhet er et perfekt tilskudd i Defy Damage, som er en unik serie som umiddelbart gir resultat du kan se og føle!

Vi er stolte og glade for at så mange er glade i våre produkter. Jocio er kjent for å være best på kur og oppbygging av håret. Om du er flink til å ta deg tid til egenpleie, har vi hårkurer for alle hårtyper.

Defy Damage Sleepover nattmaske, passer perfekt for deg som har en hektisk hverdag og savner å få tid til å legge inn hårpleierutiner. Masken kan brukes 2-3 ganger i uken, eller etter behov. Den kan selvfølgelig kombineres med andre hårkurer og brukes en gang i uken.

Skjønnhetssøvn har fått en helt ny betydning!

JUST WAKE UP AND GLOW..