LumiShine

LumiShine er en komplett fargeserie med ferdigformulerte farger. Håret forvandles fra innsiden og ut med gjennombruddet innen hårfarge, nemlig ArgiPlex Technology.

Delicious!

Shiny blonde Martine
Lumi Shine Evie s q Ddv33 C B Sw unsplash

Hår av @hairbymtinss

LumiShine Permanent Crème Color

En komplett fargeserie som inneholder den helt unike Argiplex teknologien. Seriens unike teknologi sikrer gjenoppbygging av håret under innfarging og etterlater håret sunt, mykt og glansfullt.

 • ferdig fomulerte farger som enkle å forstå og bruke
 • Gir eksepsjonell intensitet og lang holdbarhet
 • 100% gråhårsdekk

Se tipps til fargeresept her!

Yes Please!

Dark brown
Joico color 69 3 Joe milne Ob1v62a R0eo unsplash

Hår av @luggen_katerina

LumiShine Dimensional Deposit Demi-Permanent Crème Color

En tidsbesparende serie der du enkelt gå fra lyst til mørkt hår i ett steg uten å måtte forpigmentere først. En ammoniakkfri og demi-permanent kremfarge som er perfekt å bruke når du ønsker å leke med dybder og effekter, lage "naturlig" ettervekst eller reverse balayager.

 • Fra lys til mørk i ett steg, uten forpigmentering
 • Gir fantastisk glans
 • Ammoniakkfri fargeserie


Shine!

Beige
Lumishine gloss Scott webb o RW Rl Tg Br Po unsplash

Hår av @Aurehaar

LumiShine Demi-Permanent Liquids

Med LumiShine Demi- Permanent Liquids etterlates håret med en uslåelig glans og i en fantastisk kvalitet. De er enkle og effektive å påføre med sin flytende konsistens. Denne serien er det perfekte valget ved en korrigering, oppfriskning eller gråhårsblending for et glansfullt sluttresultat.

 • Nøytraliserer uønskede toner og gir fantastisk glans
 • Gjenoppbygger håret under fargeprosessen
 • Håret ser og føles sunnere ut etter fargebehandlingen

Klikk her for fargeresept!

10 minutter!

Lumi10 model
Joico color 44 Power Talk Lumi Toner highres 23

Lumi10

Vårt siste tilskudd i vår fargerike familie er fantastiske LUMI10 - og vi elsker den!

Lumi10 er en permanent hårfarge som dekker 100% grått hår på KUN 10 MINUTTER - uten å gå på bekostning av holdbarhet og resultat. ! LUMI10 gir helt nye unike muligheter både for frisør og kunde!
Mange kunder ønsker ikke å sitte så lenge hos frisøren av tidsmessige årsaker eller personlig. Da er Lumi10 en redning. For å ikke snakke om alle oss om er i tidsklemma og det gjelder de fleste av oss i dag. For deg som frisør betyr Lumi10 økt omsetning ved at du i snitt kan ta inn 3 ekstra fargekunder daglig!!

Tilby kundene dine LUMI10 Express fargemeny, på kun 10 MINUTTER!

 • Gråhårsdekk
 • Root Stretch
 • Shadow roots
 • Fargeforandring på kort hår (opptil 2 tonehøyder)
 • Quick-fix rundt hårfestet

Nysgjerrig på Lumi10? Se hvordan du kan kombinere LUMI10, en revolusjonerende permanent farge, og Blonde Life Quick Toner med kun 5 minutter virketid. Resultatet blir en nydelig fargeforandring på rekordtid!

Ta kurset her, helt gratis!


wow!

Color
DSCF9136 Evie s q Ddv33 C B Sw unsplash

Hair by @Giso

YouthLock

En helt egen fargeserie spesielt utviklet for aldrende hår!

Fargene inneholder LumiShine`s eksklusive teknologi Bond-Building ArgiPlex. Serien inneholder i tillegg Kollagen og Buriti Fruit Oil som har foryngende egenskaper på håret. Oppnå forutsigbare fargeresultat med en overlegen gråhårsdekking. Håret etterlates mykt og glansfullt med en ungdommelig glød.

 • Dekker grått hår 100%
 • Gir glans og fuktighet, håret blir mer medgjørlig
 • Gir spenst og bevegelse til et livløst hår

Teknologi

ArgiPlex Technology er en velutprøvd avansert teknologi bestående av tre formler som sikrer langvarige fargeresultat, sunt og sterkt hår med en eksepsjonell glans!

1: Arginine Replacement System: en aminosyre som nnes i håret naturlig. Denne aminosyren er avgjørende for hårets styrke, og Arginine bidrar til å beskytte og styrke håret i hver eneste behandling.

2: Patented Conditioning Complex: beskytter og forsegler hvert enkelt hårstrå med fuktighet. Denne teknologien gir beskyttelse til fargebehandlet hår opptil 30 sjamponeringer***, og bidrar til at håret oppleves mykt og sterkt med en fantastisk glan

3: Quadramine Complex®: vår eksklusive formula av keratinprotein med lav molekylærvekt fester seg raskt til de skadede partiene, noe som gir maksimal gjenoppbygging fra skjellaget til berlaget. Resultatet blir et hår som garantert blir sunnere og sterkere etter hver LumiShine fargebehandling.

Ønsker du et dypdykk i LumiShine fargeverden? Klikk her for LumiShine Technical Guide