Fra lys til mørk i ett steg

Dersom ønsket er å gå fra lys til mørkt er LumiShine DD Colors det perfekte valget! Enten i form av mørkere effekter, helfarge eller en mørkere dybde i bunnen, som skaper en nydelig ramme rundt ansiktet.

Vakker høstfarge i bronde nyanser

Timur romanov A2z DC1 V2 A1g unsplash
Tim mossholder Ar QI Wcm Ol A8 unsplash IMG 3992

Tidsbesparende og enkelt!

Det som gjør LumiShine DD Colors unike, er at du slipper prosessen med å forpigmentere et lyst hår som skal blir mørkt! Likevel oppnår du langvarige nydelige fargeresultat! Ja, du leste rett! Det betyr at prosessen i salongen blir kortere og mer tidseffektiv, uten at det går på bekostning av sluttresultat og holdbarhet på fargen.

Aiony haust v TI Pbl Wkvaw unsplash Paula palmieri K Ypb Wt Y7 DJM unsplash

Hvorfor forpigmentere?

Det som vanligvis vil skje dersom man legger en mørk farge på et lyst og ofte porøst utgangspunkt, er at håret kan trekke til seg for mye pigment og dermed bli overpigmentert. Det resulterer i at håret blir mørkere enn ønsket. Et annet scenario er at du treffer på fargen, men holdbarheten blir ekstremt dårlig.

Årsaken er at hårstrået er helt tappet for pigmenter før fargebehandlingen, og klarer dermed ikke å holde på pigmentene som er tilført. Det er derfor vi gjør en forpigmentering, for å fylle på de pigmentene håret er tappet for.

Dette er en svært tidkrevende prosess i salongen! Dersom du skal legge stripeefekter i et lyst hår, må du først forpigmenter de partiene som skal bli mørkere. Deretter må håret skylles og tørkes, for så å legge på ønsket sluttfarge.

Hele denne prosessen slipper du å gjøre når du bruker LumiShine DD Colors! Hvor fantastisk er ikke det?

Lekende lett!

Alex iby Pd585pph U 4 unsplash
H18 DD color2 Blogpost bilde Lumishine DD 1600x1195

Fra lys til mørk, i en prosess!

Det blir lekende lett å gjøre fargeteknikker som å legge "Lowlights" eller "Reverse Balayage." Til og med å helfarge håret i en mørkere tone, i en og samme prosess!

Fargeserien er en minicolor og det betyr at den er ammoniakkfri. Den lysner ikke naturlig pigment. Blandingsforholdet 1:1 med LumiShine Devloper 5 Vol (1.5%).

Utmerket hårfarge til menn!

Jonathan borba Iv Or Tu727 TE unsplash Brooke cagle w KO Kid NT14w unsplash

TIPS! Fordi denne fargeserien er en minicolorajon passer den også utrolig godt til herrefarge. Nettopp fordi du unngår opplysning av naturlig pigment, som ofte skaper uønskede varme toner i håret hos gutta. Du oppnår også veldig god dekkevne fordi fargene er så godt pigmenterte.

H18 DD color3
TAG oss på sosiale medier!

Lek deg med de lekre nyansene som tilbys i fargeserien og skap den effekten du er ute etter. Del gjerne dine sluttresultat med oss på @joiconorway Instagram.