Når skal du anbefale Blonde Life - eller Blonde Life Violet?

Våre unike produkter for blondt hår tar vare på blondfargen på forskjellige måter.

Har du en klar lys farge du ønsker å bevare, men som ikke nødvendigvis trenger å være kaldere, er det Blonde Life som er det rette valget. Denne kundegruppen er stor, ettersom det er mange som opplever at fargen gulner raskt og ønsker å opprettholde nyansen sin slik den var når håret var nyfarget, da er Blonde Life perfekt.

Unngå at blondfargen blir blass og gyllen!

Webimage 00 B7425 E E980 4 AD1 A2 D33 E0 BE0 E7 B4 DF 4g C71z Hw

BLONDE LIFE Brightening Shampoo og Brightening Conditioner kan brukes daglig for å gi pleie og bevare en klar og skinnende blond farge.

Web Use Small JPG JOICO Blonde Life Blonde Life Violet Group Shot
 

Blonde Life Violet er perfekt for de som har en kald blondfarge og ønsker å opprettholde og bevare en kald farge. Blonde Life Violet er også perfekt å anbefale til grått hår. For optimalt resultat og tilføring av kalde pigmenter, er det viktig å la både shampoo og conditioner få et par minutter virketid før det skylles ut igjen. Bruk av både Blonde Life Violet Shampoo og Conditioner i kombinasjon er også veldig viktig for at pigmentene skal forsegles i håret og gi et kaldt optimalt resultat.

Begge seriene er perfekte å kombinere med Blonde Life Brightening Oil og Foam.

Blonde Life Violet bevarer en iskald blondfarge!

G5 Myn YMA Webimage 4 E058 C0 F FECF 4 B6 C A4 E3245051505 DE5

Vår nye Blonde Life Violet duo er redningen til blondiner som ønsker å bevare en kald blondfarge! Blonde Life Violet Shampoo og Conditioner nøytraliserer uønskede gule toner og hjelper til med å gjenopprette iskalde vakre toner i blondt hår.

Violet Smoothing Foam

Webimage 4 C475 A0 D C544 4 B95 B3361234 A91 DDACB J ZTZNR Ew

Bonde Life Foam bevarer en klar farge i kaldt blondt hår!

Ideelt til hår som er brusete, skadet og hår som ønsker en kald farge og silkemykt hår. Blonde Life Foam er perfekt å ta med på ferie når håret lett blir misfarget, brusete og tørt. Pleie, fargekorrigering og styling i ett og samme produkt!

Blonde lIfe Oil er gir masse pleie og krystallklar glans uten å tynge!