Teksturfavoritter til sommerhåret!

To must-haves til sommerlooken! Tørr styling som gir volum og tekstur har aldri vært mer populært. Vi elsker den tilfeldige "undone looken" du får med Beach Spray og Body Shake!

Blogpost collage

Uansett om du bruker krølltang og lager bølger og krøller eller om du lar håret tørke naturlig, blir det finest resultat om du går over med en teksturspray etterpå for å skape prikken over i'en.

Goodthingshappen

Body Shake og Beach Shake skal ristes for å aktivisere pudderet på innsiden. "Shake your style"!

Body Shake passer perfekt tynt, fint til medium tykt hår. Det er en tørr spray på gass, som gir volumiøst hår uten en klebrig finish.

Beach Shake er ideell for medium til tykke hårtyper, og gir den perfekte saltvannsfølelsen uten en tørr og klebrig finish.

Shakes
Body Shake er en ultratørr spray som tørker umiddelbart, med matt finish. Den er ideell til tynne, fine til medium tykke hårtyper. Håret får et naturlig volum uten en stiv og klebrig finish. Tynne fine hår får følelsen av et fyldigere og tykkere hår, samtidig som håret føles og ser naturlig ut. Beach Spray fungerer også supert som en tørrshampoo.

“Longlasting natural volume”

• Tørr spray som gir fyldig volum, med et lett naturlig hold

• Håret får en fyldighet og en naturlig, ren følelse

• Perfekt til tynne, fine hårtyper

Shakes2
Beach Shake Texturizing Finisher skaper den sexy separasjonen og teksturen du ønsker. Siden den ikke inneholder uttørkende salter slik som tradisjonelle beachsprayer, vil du ikke oppleve at håret virker tørt og trått. Inneholder kokosolje & solsikkefrøoljer som sørger for at tykt og grovt hår holder seg smidig og mykt. Bievoks sørger for tekstur og en glansfull beachlook.

“Beachy without being salty”

• Skaper seperasjon og tekstur

• Soft tekstur, istedenfor en tørr saltvannsfølelse

• Tilpasset medium til tykt hår