Hot like only red can be!

Hvordan lykkes med en lekker rødfarge? Her deler vi noen enkle tips for hvordan du kan lykkes!

H19 reds5
 

Hvordan lykkes med en lekker rødfarge:

Utgangspunktet har alltid en betydning for hvordan sluttresultatet vil bli. Gjør alltid en god konsultasjon slik at forventningene om hvordan sluttresultatet vil bli realistiske. Veien for noen vil kanskje være lang for å oppnå akkurat det resultatet de ser på ett bilde, for andre vil det være et enkelt resultat å oppnå.

H19 reds2
 

Velg riktig fargenyanse til din kunde. Som alle andre farger har også røde toner forskjellige nyanser. Det er viktig å ta en grundig fargeanalyse for at kunden din skal føle seg vel med sin nye farge. Hvilke farger har kunden din naturlig? Avgjør hvilke farger som tar - og hvilke farger som gir mer liv til ansiktet. Dette er viktig når du bestemmer om du skal bruke kalde farger eller varme farger. Velger du en rødtone med fiolette og blå undertoner, er dette kalde nyanser. Dersom valget faller på en rødtone med gule undertoner, er du over i den varme skalaen og lekre kobbertoner vil kanskje være en perfekte match.

Ønsker du en permanent farge med lang holdbarhet eller ønsker du en farge som gradvis vaskes ut av håret? Her er mulighetene mange! I Vero K-Pak Color og Vero K-Pak Chrome tilbys det et bredt spekter røde - og kobber-røde farger. Her kan du enkelt skreddersy hver enkelt fargeresept ut ifra kundens ønske og behov.

Lumi Shine Power House Reds Groupshot 2

LumiShine har nylig lansert en helt ny kolleksjon røde nyanser, nemlig Power House Red! Her finner du et bredt spekter av røde og kobber-røde nyanser utviklet med en helt ny teknologi som sikrer et langvarig fargeresultat.

H19 reds4
 

Joico Intensity er kanskje for den litt mer vågale. Denne serien har mye spennende å velge i når det kommer til røde nyanser, hva med en lekker strawberryblonde? Disse fargene har en holdbarhet opptil 10 - 20 sjamponeringer og perfekt for deg som liker å endre fargen ofte.

H19 reds6
 

Et ekstra påfyll av pigmenter kan du enkelt gjøre hjemme i dusjen med de unike Color Infuse produktene eller Color Butters som gir ekstra lang holdbarhet til hårfargen! https://www.joico.no/produkter... https://www.joico.no/produkter...