Månedens hairJOI med Bianca fra @haarasker

Denne måneden har vi pratet med Bianca, en av eierene fra @haarasker. Salongen består av utrolig dyktige og sprudlende frisører. Du har sikkert fått med deg denne kontoen bestående av lekre hårfarger, stylinger i mange varianter og lærerike og morsomme videoer. De er et kreativt team som har det gøy på jobb. Bianca deler sine tips og triks og et hemmelig hårvåpen som setter kunden i høysetet.

@haarasker

IMG 3026
IMG 3049 Haarasker gjengen

hår] Asker AS ble startet av Jeanette i november 2012. Jeanette åpnet salongen med en liten bukett av dyktige frisører. Våren etter ble Bianca med på eiersiden og i dag er de 9 sprudlende og kreative frisører som jobber i hjertet av Asker.

"Vi har stort fokus på fagkunnskap, service, trivsel og samhold - ikke minst, ha det gøy på jobb. Det beste med å være frisør er at hverdagen aldri blir kjedelig! Fantastiske kunder går inn døren hver dag og vi har de beste produktene å jobbe med. Vi kan faktisk skape hva vi vil."

Gøy på jobb!

IMG 3040
IMG 3051 1 IMG 3030

Hva inspirerer deg?

Noe av det som inspirerer meg mest er kollegaene mine og sosiale medier. Vi jobber mye med kompetansebygging på jobb. Altså, lære av hverandre og den kompetansen som allerede finnes hos de som jobber i salongen.

Vi er jo alle forskjellige og gode på forskjellige ting. Det er vår styrke. Vi drar stor fordel av å lære av hverandre. "Hva gjør henne så god på dette? Hvilke sosiale medier følger du som gjør at at du er så inspirert? Fortell meg! Det vil jeg også kunne! Lær meg!"

I dag finnes det også tusenvis av minikurs på SoMe. Dyktige frisører fra hele verden rett inn på telefonen din. Det er lett å drømme seg bort der - i timesvis.

Weekend Hair

Delt bilde
Weekendhair Humidity Blocker

Hva er ditt favoritt Joico produkt?

Favorittproduktet mitt varierer fra tid til annen. Til mitt hår kan jeg ikke leve uten Weekend Hair og Humidity Blocker. Disse kan jeg drikke til frokost!

Produkter vi selger aller mest av i salongen er Blonde Life serien. Det er ikke så rart, den er jo helt fantastisk!

Team konsultasjon

IMG 3036
Vero K-PAK Kpak hair repair

Hva er ditt hemmelige hårvåpen?

Hemmelige hårvåpen finnes det mange av!

De fleste er lettere å vise enn å beskrive. Kan jo nevne at jeg stort sett alltid bruker litt ING i fargeblandingene mine. Det gir en ekstra glød/ helhet til fargen -lært av en kollega😉

Et annet hårvåpen er å alltid bruke K-PAK Cuticle Sealer før en fargekorrigering. Denne gir et jevnere og mer glansfullt resultat.

Vi går alltid sammen to og to ( eller fler) når vi har en fargekonsultasjon. Det lærer du så utrolig mye av og kunden føler seg sett på et helt annet nivå.

Blonde Life

IMG 3037
Blonde life blonde Annie spratt dx FJR2fi6e I unsplash

Hva er din favoritt fargeteknikk?

Jeg har litt dilla på helfarger om dagen. Det å få en farge jevn fra rot til spiss. Et blankt skinnende og levende hår. Ellers gjør vi mye balayage, foliage og klassisk folie.

IMG 3029
IMG 3052 1 IMG 3039

Hvordan bruker dere sosiale medier?

Vi bruker Instagram og Facebook til å vise frem arbeidet vårt. Story bruker vi til å vise frem produkter og øke salget.

Som mange andre, hoppet jeg rett på SoMe under nedstengningen i fjor. Det ble viktig for meg å spre inspirasjon til kundene våre - koronafri inspirasjon.

Jeg la ut videoer om alt fra rensing av børster til at saksene holdt konsert i salongen i vårt fravær. Humor ble et viktig element og TikTok kom på banen. Jentene gir meg hele tiden tips og forslag til nye videoer .det gjør det hele enda mere gøy, men Ikke alle er like linselus som meg

Har du noen favorittkontoer på Instagram?

En av mine favoritt kontoer, og en viktig en, er deres. Dere deler masse fin inspirasjon og dere deler innspill fra deres følgere/ kunder. Herregud så mange dyktige frisører og salonger som finnes her i det langstrakte land❤️