Månedens hairJOI med @hairby_veronicablack

Veronica Black har jobbet som frisør i hele 15 år og elsker fortsatt jobben sin. I oktober startet hun den inspirerende salongen Haarverket i Moss sammen med Barbro Island. En deilig solskinnsdag i vinter tok vi turen til Moss og besøkte Haarverket og Veronica. Vi ble møtt av en behagelig grønn atomosfære med lekkert interiør og kule detaljer.

@hairby_veronicablack

DSCF7446
DSCF7551 DSCF7559


Hvordan trives du med jobben og faget ditt?

Jeg elsker å jobbe som frisør! Det å kunne utfolde og utfordre seg kreativt hver dag er utrolig spennende. En ting jeg virkelig har begynt å sette pris på etter mange år i faget er kundekontakten! Det at vi blir invitert med i livet til mennesker, i gode og dårlige dager, er ganske unikt! Jeg blir alltid like ydmyk og stolt når jeg blir spurt om å style en brud, selv om det er en kunde som har vært hos meg i mange år.

Jeg elsker jobben min!

DSCF7546
DSCF7525 Received 486285588984367


Hva blir du inspirert av og hvem inspirerer deg?

Jeg har to fantastiske kollegaer i salongen som inspirerer daglig. Jeg blir også veldig inspirert når jeg er på konserter. Da ser jeg nesten mer på hår og stil til publikum en på det som foregår på scenen. Ellers er jo selvføgelig Instagram en utømmelig kilde for inspirasjon.

@haarverket

IMG 9656
IMG 9654 IMG 9649


Hva er dine favorittfarger og fargeteknikker?

Jeg er nok en foliegeek. Jeg liker godt å jobbe med kalde blondtoner og da får jeg best resultat av tynne passéer i folie. Vero K-PAK Chrome fargene har vært lagt litt på hylla hos meg de siste årene ettersom det har kommet så mye nytt å spennende som jeg har vært ivrig etter å teste ut. Men etter inspirasjon fra kollegaen min Barbro ser jeg at jeg bruker mer og mer Chrome igjen, dette med fantastiske resultater.

Jeg er en foliegeek

IMG 9663
DSCF2103 IMG 9660


Har du noen hete frisørtips til oss?

Bruk toners sammen med bleking, feks: INS, CCV eller INV, med 3 eller 6%. Da får du nydelige striper og trenger ikke å bruke gloss i vasken.

Bruk toners!

DSCF7540
Dscf2016 1 IMG 9651


Hvordan klarer du å levere så fine farger?

Med gode produkter så er det i grunn veldig enkelt. Jeg har jobbet med Joico i snart 15 år og ser virkelig hvor bra teknologien har blitt. Med dette kan vi levere nydelige farger på en rask og skånsom måte. Det er viktig og ikke være så redd for å prøve nye ting. Test nye fargeresepter, bruk fargestjerna og følg magefølelsen.

Bruk fargestjernen

IMG 9646
DSCF1975 IMG 9647


Hva er ditt hemmelige hårvåpen?

Babyliss Pro Blue Lightening! Da får man den perfekte rundbørstefønen.

Hva er ditt favoritt Joico-produkt?

Nesten umulig å velge da det varierer hele tiden! Joifull har jo blitt en stor favoritt å bruke på kunder. Til mitt eget hår er Moisture Recovery Treatment Balm ett must på vinterhåret.

Joifull er en favoritt

Chris lee 70l1t DAI6r M unsplash
Dscf8151 Blue lightning 2