Når skal du bruke lilla shampoo og conditioner?

Lurer du på når du skal bruke lilla shampoo og conditioner? I Joico tilbyr vi to serier som er perfekt for blondt hår; Color Endure Violet og Blonde Life. De tar vare på blondfargen din på forskjellige måter. Er du usikker på forskjellen, så skal vi oppklare det for deg her.

BL web bilde2

Color Endure Violet fjerner gulskjær og gir en kaldere tone på håret. Color Endure Violet Shampoo og Conditioner i kombinasjon, gir mest pigmenter og kaldest farge. I tillegg forsegles fargen bedre i håret enn ved bruk av kun Violet Shampoo.

Blomst

Om man har en klar lys farge man ønsker å bevare, men som ikke nødvendigvis trenger å være kaldere, er det Blonde Life som er det rette valget. Denne kundegruppen er stor, for det er mange som opplever at fargen gulner raskt og ønsker å opprettholde nyansen sin slik den var når håret var nyfarget, da er Blonde Life perfekt. Du kan lese mer om Blonde Life her: http://www.tendenz.net/Blogg/Take-a-look-on-the-bright-side!

BL web bilde

Blonde Life og Color Endure Violet er også perfekte i kombinasjon om ønsket er en klar, kald farge.

Da bruker man Blonde Life og Color Endure Violet annenhver gang. Blonde Life, for å rense og klarne opp fargen på håret og Color Endure Violet for å tilsette lilla pigmenter.