Redningen til farget hår!

K-Pak Color Therapy reparerer, pleier & forsegler hårfargen.

K-Pak Color Therapy er for deg som har farget hår som trenger ekstra pleie. Fuktigheten forsegles inn i håret, samtidig som håret pleies og gjenoppbygges. Alle produktene i serien inneholder vår patenterte Quadraßond Peptide Complex® som forlenger fargens holdbarhet, intensitet og glans.

V18 Blogpost8
V18 Blogpost

K-PAK Color Therapy Restorative Styling Oil
Arganolje som ikke tynger! Etter kort tids bruk vil du merke at splittede spisser og kvaliteten på håret er bedret. Samtidig forlenger den fargens holdbarhet og beskytter mot ytre påvirkninger.

K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi Perfector
UV- & varmebeskyttende leave-in spray! Dette er en stor favoritt og must-have i strandbaggen! Luster Lock spray er en mirakelspray for farget hår som forlenger fargens holdbarhet og gir fantastisk glans! Inneholder argan- og mankettiolje som gir kambarhet og sterkt sunt hår.

K-PAK Color Therapy Luster Lock Treatment
Hårkur som forlenger fargens holdbarhet, gir strålende glans og pleier dypt inn i håret. Inneholder eksotiske oljer som gir silkemykt sunt hår.

Luster Lock sommerhatt
Blogg bilde gul kjole Ethan robertson 134952

K-PAK Color Therapy Dry Oil Spray
Olje på spray for tykt grovt hår. Pleier, beskytter og forlenger fargens holdbarhet. Gir en fantastisk glansfull overflate!

V18 Blogpost2

K-PAK Color Therapy Shampoo & Conditoner
for skadet farget hår. Forsegler fuktigheten i håret, pleier, forhindrer fargetap og beskytter mot skade.