6 tips som får orden på hårkrisen din

Det er mange som opplever en liten hårkrise i disse dager med stengte frisørsalonger. Vi har noen småtips som kan hjelpe deg litt på vei og som gjør det beste ut av hårsituasjonen til frisøren din er tilbake. Ikke ta saksen eller butikkfargen i egne hender, det gjør bare vondt verre, vent på frisøren din.

Tørrshampoo

Tørrshampoo gjør faktisk at etterveksten ikke blir like markert pga. at den løfter røttene og absorberer noe av oljen i røttene. Våre favoritter som gir deg løft i bunnen er disse to.

Weekend Hair, Dry Shampoo er en tørrshampoo som gir følelse av nyasket hår. Sprayen absorberer olje i røttene og håret føles rent og dufter godt. Dette kan gi inntrykk av at etterveksten ikke er like markert.

Bodyshake er ikke en tørrshampoo, men den er et godt alternativ for deg som ønsker enda mer spenst enn hva en tørrshampoo gir. Dette er en tørrspray på gass som gir fyldig volum og følelsen av mer hår. Inneholder pudder som gir massiv spenst i røttene og varer hele dagen.

Tørrshampoo

Chris lee 70l1t DAI6r M unsplash
Dscf8684 Dscf8330


Hårkur

Har du tørre spisser som skulle vært klippet, kan en hårkur gjøre underverker. Et sunt hår ser uansett flott ut og kan hjelpe deg til å se bedre ut, til tross for både ettervekst og slitte tupper. I tillegg forbereder du håret til neste frisørbesøk.

Unn deg hjemmepleie med en god hårkur som gir deg masse pleie, i form av fuktighet og proteiner.
K-PAK Deep -Penetrating Reconstructor er kåret til verdens beste hårkur av bransjens egne hele 15 år på rad. Og dette er ikke uten grunn. Hårkuren bygger opp et kjemisk behandlet hår fra innsiden og ut med hårets egne byggestener. Kuren tilfører håret elastisitet, styrke og glans.

Avslutt gjerne med en intens fuktighetsbehandling i samme serie for maks effekt - K-PAK Intense Hydrator. Denne fuktighetskuren er tilpasset tørt - og ekstremt tørt eller skadet hår og er en uslåelig kombinasjon å påføre etter K-PAK Reconstructor.

La begge kurene virke i 3-5 minutter i håndkletørt hår før de skylles ut.

Hårkur

Daniel rigdon It ZU0 H6pc3w unsplash
Dscf8526 Dscf8562


Hårpynt

Det er lite som slår en hårbøyle på en dårlig hårdag. Ta på deg en lekker hårbøyle og vipps ser både du og håret ditt mye freshere ut. Sjekk ut nydelige hårbøyler fra Noma som også selges hos våre frisører.

Spray gjerne over med Hairshake som gir fantastisk volum og tekstur til håret. Dette gjør seg veldig fint i kombinasjon med hårbøylen.

Hårbøylen

IMG 9826
Dscf9056 112636812


Kald blondfarge

Har blondfargen din fått gulskjær og blitt litt gylden i det siste? Da kan Blonde Life Violet shampoo og conditioner være redningen. Dette radarparet av lillaprodukter nøytraliserer bort gulskjær og etterlater håret med en fin kald blondfarge.

Et godt tips er å la shampoo og conditioner virke et par minutter før du skyller ut. Da får pigmentene tid til å virke.

Når skal du anbefale Blonde Life Violet og når skal du anbefale Blonde Life?

Lilla shampoo

DSCF5384
Dscf8110 Eberhard grossgasteiger Nvesr Dbsr L4 unsplash


Fresh blondfarge

Har blondfargen din blitt litt blass og matt? Da kan Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner være redningen. Denne duoen gjør blondfargen klar, ren og glansfull ved å fjerne belegg av spor og mineraler, samtidig unngår den at fargen blir matt og gulner.

Dette er en skikkelig rescue 911 for blondt hår. Du vil oppleve en blank, glansfull og fresh blondfarge allerede et første vask.


Når skal du anbefale Blonde Life og når skal du anbefale Blonde Life Violet?

IMG 7449
Dscf7943 Kent pilcher 87 MIF4vq H Wg unsplash

Hår av @hairbymtinss


Ettervekstspray

Flere av våre frisører selger ettervekstsprayen Tint shot root concealer i fargene blonde, lys brun, mørk brun og sort. Disse er perfekte å spraye på etterveksten for å dempe den. Fargen varer til neste hårvask og er perfekt slik at du fortsatt ser ganske fin ut på håret mens du venter på frisøren din.

Tint Shot

IMG 0764
Joshua rawson harris Aq Y6268y L3o unsplash Jenny marvin 3 N d Zucfegg unsplash