8 hårtips til sommerferien

Ferien står snart for tur, selv om det kanskje blir en litt annerledes sommerferie enn hva vi er vant til. Les hva Joicojentene skal i ferien sin og hva de må ha med seg av hårprodukter på tur.

Staycation

IMG 3034
Dscf8623 IMG 3035

Dere har har helt sikkert møtt Barbro på kurs hos oss. Hun driver også salongen @haarverket i Moss.

Sommeren min blir hjemme på Jeløya i Moss. Sol, kajakk, bading og hagekos blir superdeilig.

Har ikke så mye hår enda, så eneste produktet jeg bruker er K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector. Den mykgjør krøllene og beskytter mot solen. Bruker også ofte skaut eller turban på sommeren.

Friluftsferie

Screenshot 20200613 002118
Dscf8623 Screenshot 20200612 234834

Karianne jobber som opplæringskonsulent i Joico samtidig som hun driver salongen @oker_har i Nittedal.

I år blir det en aktiv friluftsferie, akkurat som det pleier for meg.

Når det blir telting over flere dager er jeg avhengig av å ha en del K-PAK Color Therapy Luster Lock Multi-Perfector i håret før jeg drar på tur. Da floker ikke håret seg så lett og det holder seg mykt og glansfullt.

Tørrshampoo!

Screenshot 20200613 002627
Dscf8330 Screenshot 20200612 234648


Også må jeg si at jeg elsker Weekend Hair, Dry Shampoo! Når det blir av og på med sykkelhjelm og inn og ut av sovepose er det lett og prioritere litt ekstra vekt i sekken for å få med seg denne! Kommer også i reisestørrelse, det setter jeg pris på! God sommer.

Terrasseferie

IMG 3041
Dscf8224 Chua bing quan Sg7e WH Krxr A unsplash

Linn jobber som opplæringskonsulent hos oss.

Snaaaart ferie! I år blir det digg ferie på terrassen. Den er ferdig malt, pyntet også har jeg kjøpt inn en en palme for å gi meg en skikkelig feriefølelse.

Feriehåret

IMG 3039
Thomas lefebvre V63o M8 OPJ So unsplash Dscf8330

I ferien er det jo masse tid til å pleie håret. Jeg sverger til Defy Damage, I hvertfall når jeg skal utsette håret mitt for sol, saltvann og varme. Protective Shield er et must for beskyttelse. Både UV-beskyttelse og for varmeverktøy. Håret mitt blir fyldig, blankt og utrolig luftig av denne digge kremen. Også vet dere. Ikke en hårvask uten tørrshampoo. Da vet jeg at det kan gå en ekstra dag til neste vask. Weekend Hair, Dry Shampo blir til ferie-hår. Spray godt inn mot bunnen og nyyyyt hår og ferie. God sommer!

Familietid på hytta

Image2
Dscf7943 Image0

Annicken jobber som opplæringkonsulent for oss og driver @gullsakseannickenlorentzen i Fredrikstad.

I sommer skal vi være på hytten vår på Hvaler, det er et fantastisk fristed. Der skal jeg nyte ferien med familien, sol og fin natur.

Mine must haves av produkter i ferien er Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner for å bevare min kalde lyse hårfarge.

Stylingfavoritter!

Dream Blow Out Joico
Anton darius x Y Iuqp HD2o Q unsplash Dscf8330

Jeg liker også å bruke Protective Masque og Protective Shield for å beskytte håret før sol og bading.
Av styling er favorittene mine Dream Blow Out, Weekend Hair, Dry Shampoo og Bodyshake.

Familieferie

IMG 1328
DSCF2499 IMG 2145

Hannah jobber som opplæringsansvarlig for oss og du har helt sikkert møtt henne på et av våre kurs.

Jeg skal endelig få besøke familien min i Sverige og det gleder jeg meg til. Dette betyr at jeg må i karantene når jeg kommer hjem, men det er det verdt.

På tur må jeg ha med meg nykommeren Zero Heat tykt hår som gir meg fantastisk hår selv om jeg bare lufttørker det. K-PAK Color Therapy Luster Lock klarer jeg meg heller ikke uten fordi den blant annet er uv-beskyttende og beskytter hårfargen min.

Aperol og feriekos

IMG 6144
Dscf7943 IMG 2431

Andrea jobber som grafisk designer for oss.

I år blir endelig ferien hvor man slipper å stresse seg gjennom gjøremål og reising. Denne sommeren skal jeg nyte late dager med gode venninner og Aperol Spritz i solnedangen i Sandefjord. Før dette blir det fjellturer og bading på hytta ved Rondane. Ferien avsluttes mest sannsynlig med regnfulle dager i Trondheim, men jeg håper på godt trøndervær også. Gleder meg til Norgesferie med familie og venner.

Humidity Blocker må med!

IMG 6330
Humidity Blocker DSCF8992

Ettersom jeg skal skal opp på fjellet, ned ved vannet og mest sannsynlig ut i regnet, er det greit å ha noe som beskytter håret mot fuktighet. Her er min favoritt Humidity Blocker, så denne blir definitivt med.

Ellers er det greit med en god renseshampoo, Blonde Life Brightening Shampoo blir også med i bagen. En god leave in og min favoritt er Protective Shield. Til slutt må jeg ha med Power Spray.

Deilig Norgesferie

Image
Dscf8562 Jordan wozniak x P A Gme Ea6s unsplash

Oda jobber som produktansvarlig for våre hårfarger.

I år blir det jo nydelig, deilig Norgesferie! Turen går til vestlandet og til hytta på Otrøya. Der er det så flott natur med både sjø og fjell og det er helt perfekt for meg!

Ellers driver vi med renovering av nytt hus hjemme på Nesodden, så vi har nok og henge fingrene i der også. Gleder meg til lange lyse kvelder med god mat og drikke, være sammen med familie og venner og få lov til å glemme klokka litt💛

Mine must have produkter i sommer er helt klart K-PAK Intense Hydrator og Humidity Blocker! Håret mitt blir fort slitt og tørt av sol og saltvann om sommeren og her er K-PAK Intense Hydrator redningen for meg.

I tillegg synes jeg det er litt ekstra luksus å ha litt egentid tid i ferien til og nettopp kure håret mitt! Hvis jeg vil at frisyren skal holde seg gjennom dagen er Humidity Blocker mitt GO -TO produkt!

Fuktighetsbomber

IMG 3395
DSCF2246 Siim lukka X Far t1wo I unsplash

Lene Beate jobber som produktsjef for Joico og har mange favoritter.

I år ble Spaniaturen avlyst til fordel for vakre Vestlandet og hytta vår ved sjøen etterpå. Om dette været fortsetter blir jo Norgesferie helt fantastisk. Det er jo ingenting som er bedre enn norsk sommer på sitt beste.

I sommerferien er jeg ekstra flink til å kure håret mitt, både fordi det utsettes for mer sol og fordi jeg har bedre tid. Siden jeg både farger og bleker håret mitt, har jeg alltid med meg den optimale kurkomboen; K-PAK Deep -Penetrating Reconstructor og K-PAK Intense Hydrator.

Vestlandsidyll

IMG 0649 1
Dscf8562 Dscf8526

Vi har jo så mange gode leave-in produkter i Joico nå og min favoritt er Protective Shield. Den er både varme - og uv-beskyttende. Dessuten elsker jeg følelsen den gir i håret.

I sommer kommer jeg til å bruke vår nye fuktighetsserie HYDRASPLASH Hydrating Shampoo, HYDRASPLASH Hydrating Conditioner, HYDRASPLASH Hydrating Masque og HYDRASPLASH Replenishing Leave-In Treatment

Mine to stylingfavoritter er Dream Blow Out og Bodyshake. De gir meg drømmevolumet.

Jeg har også blitt veldig glad i Weekend Hair, Dry Shampoo som jeg kan anbefale på det varmeste om man skal på en ferie hvor man ikke får vasket håret så ofte. Den fjerner talg supereffektivt og er kjempefin til hele familien!