Love is love

Love is love og vi feirer kjærlighetsmåneden! Med dette feirer vi også alle regnbuens hårfarger, vi elsker de nemlig alle sammen! Vi tilbyr alt fra skånsomme hårfarger, trygge blekinger, glansfulle glosser, effektive tonere og Color Intensity hårfarger i alle nyanser.

Color Love

regnbuefarget hår joico 2
Joico_Intensity_group Harry quan G1i Y Ce CW2 EI unsplash

Hår av: @so.mayazihair

Crazy Colors

Vi tilbyr en fantastisk kreativ og leken serie nemlig, Color Intensity.

Fargene brukes direkte fra tuben og blandes ikke med vannstoff. Lek deg frem til alle regnbuens farger -alt fra deilige pasteller til intense nyanser!

@larisadoll var i Oslo for noen år siden og holdt en intimvisning for oss med nydelige pastellfarger. Vi blir aldri lei pastellfarger, spesielt ikke om våren. Det kan være du kan hente litt inspirasjon fra visningen her

Larisadoll pastel intensity joico

Blonde hair

Til alle som ønsker seg et blondt hår i den perfekte nyansen har vi et hav av muligheter med vår fantastiske Blonde Life serie! Alt fra blått blekepulver, skånsomme kremblekinger, vanlig blekepulver, effektive tonere, glansfulle glosser, flytende minicolor og nydelige lysfarger.

Les om vår bestselgende Blonde Life serie og hele utvalget.

Blonde Life

blondt kort dame hår joico
BLONDE LIFE BOND BUILDING MARIAWOS

Hår: øverst @so.mayazihair nederst:@hannah_colorist

I LumiShine tilbyr vi flytende minicolor LumiShine Demi Liquids som er enkel og effektiv å bruke og fordele for å oppnå den perfekte nyansen etter en toning. For en effektiv toning på kun 5 minutter, er Blonde Life Quick Toner ditt perfekte valg.

blondt hår joico 3 Clem onojeghuo Qo J1powd WMU unsplash Clay banks pf Thjuy j UA unsplash Sasha

Øverst: hår av @k32 - nederst: hår av @sashashairworld

En ren fargepalett for den kreative colorist!

I Vero K-PAK Color tilbyr vi en ren fargepalett, som gjør at du kan skreddersy akkurat den hårfargen du ønsker for deg eller kunden din.

Våre farger innehar en helt unik teknologi som gjenoppbygger håret under innfarging. Dette resulterer i et glansfullt og vakkert fargeresultat.


Kpak farger
K-PAK Reconstructor

"Visste du at Vero K-PAK Color innholder de samme gjenoppbyggende egenskapene til vår prisbelønte K-PAK Reconstructor hårkur?"

Joico fargeresept 0003 Powerweek modeller 16 Tyler nix sitjg Gs VI As unsplash bronde hår joico 10 Brian kyed P7 EF Js577 Xg unsplash

Hår av @hannah_colorist @stian.holter og @danielaeng_hair

Prisvinnende for sin fantastiske glans!

LumiShine er vår serie med ferdigformulerte skånsomme farger.

Seriens unike teknologi sikrer gjenoppbygging av håret under innfarging. Dette resulterer i et sunt, mykt og glansfullt hår med langvarige fargeresultater.

Les mer om vårt fantastiske fargeunivers her

Get glossy!

Henritte luggen
Joico color 70 hasselnøtt hårfarge joico

Hår av: @henriette.luggen nederst: @hannah_colorist

Anti-age hårfarger

Akkurat som det finnes anti-age for huden, tilbyr vi også anti-age hårfarge.

I likhet med huden vil den naturlige aldringsprosessen sette preg på håret. Håret vil endre seg over tid og bli sprøtt, grovt og grått. I tillegg vil det miste spenst og få et matt utseende.

Med våre anti-age fargeserier vil reverseres hårets aldringsprosess og håret oppleves sunnere og sterkere med en fantastisk glans.

Pride youthlock
Joico color 69 Pride krøller

Hår av: @gudrunvimme

Visste du at...

-grått hår og krøller ofte har samme utfordringer og behov?

  Håret mangler glans, medgjørlighet og blir fort tørt og "frizzy". I tillegg sitter fargen dårligere.

  Ta et gratis lynkurs her og lær mer om anti-age hårfarge som kanskje er din viktigste kundegruppe! KURS

  Lumi10 model
  Lumi 10 color Lumi10

  Vårt siste tilskudd i vår fargerike familie er fantastiske LUMI10 - og vi elsker den!

  Det er en permanent hårfarge som dekker 100% grått hår på KUN 10 MINUTTER! LUMI10 gir helt nye unike muligheter! I tillegg gir den nydelig glans og langvarig fargeresultat!

  Hvor ofte har du ikke tenkt at du gjerne skulle gått til frisøren, men har ikke tid til å sitte der så lenge? Den tiden er forbi med Lumi10.

  Se hvordan du kan kombinere LUMI10, en revolusjonerende permanent farge, og Blonde Life Quick Toner med kun 5 minutter virketid. Resultatet blir en nydelig fargeforandring på rekordtid!

  Ta kurset her, helt gratis!

  PRIDE

  For sluttresultatet på fargen og kvaliteten på håret er det avgjørende om man har brukt før- og etterbehandling. I Joico tilbyr vi to fantastiske systemer. Hair Repair System og Defy Damage som sikrer jevnere opplysning, bedre opplysning, og et sunt sluttresultat.

  Frisører har kåret K-PAK Reconstructor til verdens beste hårkur hele 16 år på rad!


  SUNT HÅR GARANTI

  Hair Repair System gjennoppbygger håret fra innerst til ytterst og gir et et sunt hår og langvarig fargeresultat. Ingen andre kurer har vunnet så mange priser for beste hår kur som K-PAK.

  Les mer om vårt unike prisvinnende kursystem her


  Kpak sunt hår garanti

  VISSTE DU AT du får raskere, lysere opplysning når du bruker Defy Damage?

  På bilde viser det tydelig forskjell på den siden Defy Damage Pro1 er brukt og ikke.
  Defy Damage Pro 1 er en tørr spray som påføres håret før behandlingen. Det tar 2 minutter ekstra og gjør at du får raskere, jevnere og bedre lysning, samtidig som håret beskyttes for skade og hårets bindinger gjenopprettes.

  Les mer om hvorfor kundene våre elsker Defy Damage her


  Defy Damage bond building

  IT`S A COLORFUL LIFE - MAKE IT LAST!

  Har du kostet på deg en nydelig hårfarge hos frisøren din, er det utrolig viktig å bruke riktig produkter hjemme! Har du noen gang kjøpt deg en dyr kjole, uten å følge vaskeanvisningen?

  Lurer du på hvilken serie som best passer ditt hår og din hårfarge, spør din Joico frisør som vil hjelpe deg å finne din match.

  Du kan også finne din shampoo og conditioner i vår egen Shampoo & Conditioner guide!

  COLOFRUL
  Hår av @gudrunvimme