Love is love

Love is love og vi feirer kjærlighetsmåneden! Med dette feirer vi også alle regnbuens hårfarger, vi elsker de nemlig alle sammen. Med våre hårfarger kan du trygt skape hårfarger i alle nyanser. Vi tilbyr alt fra sunne hårfarger, trygge blekinger, glansfulle glosser, effektive tonere og direktevirkende hårfarger i alle nyanser. Det er kun din kreativitet og hårets kvalitet som bestemmer sluttresultatet. Når det er sagt, tilbyr vi verdens beste hårkurer og hårfarger med en teknologi som gjenoppbygger håret under innfarging. Alt dette sikrer et sunt og glansfullt fargeresultat.

Blonde Life

blondt kort dame hår joico
Blonde Ambition Social post powder blondthår

Hår: øverst @so.mayazihair nederst:@hairbymtinss

Ønsker du fargeresept på denne vakre blondfargen ligger den her:
Blonde bomb

Blonde hair

Til alle som ønsker seg et blondt hår i den perfekte nyansen har vi et godt utvalg av gode lysningsprodukter. Alt fra blått blekepulver, kremblekinger, vanlig blekepulver, effektive tonere, glansfulle glosser, flytende minicolor og nydelige lysfarger.

Les om vår bestselgende Blonde Life serie og hele utvalget.

I LumiShine tilbyr vi flytende minicolor LumiShine Demi Liquids som er enkel og effektiv å bruke og fordele for å oppnå den perfekte nyansen etter en toning. For en effektiv toning på kun 5 minutter, er Blonde Life Quick Toner ditt perfekte valg.

blondt hår joico 3 Clem onojeghuo Qo J1powd WMU unsplash Blondthårjoico4 Clay banks pf Thjuy j UA unsplash

Øverst: hår av @k32 - nederst: hår av @sashashairworld

Crazy Colors

Vi tilbyr også en fargeserie med direktevirkende pigmenter, nemlig Color Intensity. Her tilbys alle regnbuens farger - alt fra deilige pasteller til intense nyanser.

Med denne serien er det kun din kreativitet, kunnskap og hårets kvalitet som setter begrensninger.

Color Love

regnbuefarget hår joico 2
Joico_Intensity_group rosa pastell hår

Hår av: @so.mayazihair nederst: @hannah_colorist

Ønsker du resept på denne deilige rosa ferskenfargen, finner du den her: Pastel lollipop

En ren palett med de vakreste hårfarger

I Vero K-PAK Color tilbyr vi en ren palett med farger som gjør at du kan skreddersy akkurat den hårfargen du ønsker for deg eller kunden din.

I denne unike serien finnes det både Permanente hårfarger, anti-age hårfarger, lysfarger og Chrome Demi-Permanente farger. Felles for de alle er at de innehar en helt unik teknologi som gjenoppbygger håret under innfarging. Dette resulterer i et glansfullt og vakkert fargeresultat.

Denne fargeserien er perfekt for deg som er den fødte colorist og liker å jobbe kreativt med farger. De gir deg rett og slett og en enorm kunstnerisk frihet til å skape akkurat det du ønsker.

Joico fargeresept 0003 Powerweek modeller 16 Tyler nix sitjg Gs VI As unsplash Allef vinicius 7q rx EH Fgz I unsplash bronde hår joico 10

Hår av @hannah_colorist @stian.holter og @danielaeng_hair

Ønsker du fargeresept på disse to nydelige hårfargene finner du de her: Le blonde og Silver mood

Ferdigformulerte hårfarger

LumiShine er vår serie med ferdigformulerte farger.

Seriens unike teknologi sikrer gjenoppbygging av håret under innfarging. Dette resulterer i et sunt, mykt og glansfullt hår med langvarige fargeresultater.

LumiShine består av permanente hårfarger, flytende minicolor og demi-permanente hårfarger som farger inn håret uten å måtte forpigmentere det.

Get glossy!

ferskenhårfarge
Lumishine grunnkurs hasselnøtt hårfarge joico

Hår av: @idapet88 hos @gullsaksenannickenlorentzen nederst: @hannah_colorist

Sjekk ut fargereseptene på disse lekre hårfargene her: Peach spring og Shiny hazelnut

Anti-age hårfarger

Akkurat som det finnes anti-age for huden, tilbyr vi også anti-age hårfarge.

I likhet med huden vil den naturlige aldringsprosessen sette preg på håret. Håret vil endre seg over tid og bli sprøtt, grovt og grått. I tillegg vil det miste spenst og få et matt utseende.

Med våre anti-age fargeserier vil vil denne prosessen reverseres og håret vil få tilbake den ungdommelige gløden det en gang hadde. Håret vil rett og slett oppleves sunnere og sterkere med en fantastisk glans.

Anti-age

Joico_models-8
Lumishine Youth Lock 6 NNG Ed robertson C8 Lo Wx Iq T Ss unsplash

Hår av: @ijandaviesemrusjoico

Sjekk ut fargeresept på denne lekre hårfargen her: Bronde delight

Ta vare på håret ditt med riktige hjemmeprodukter

Når du har kostet på deg en ekslusiv hårfarge, er det viktig å vaske håret med riktige produkter for å bevare fargen lengst mulig. Akkurat som du vasker cashmeregenseren din forsiktig med spesial vaskemiddel, gjelder akkurat det samme for hårfargen din.

Lurer du på hvilken serie som best passer ditt hår og din hårfarge, spør din Joico frisør som vil hjelpe deg å finne din match.

Du kan også finne din shampoo og conditioner i vår egen Shampoo & Conditioner guide!

4 FA365 FF 3 CE2 429 F 9663 B08179 B81 F33 Blonde Ambition Social post all shaggy joico KPAK CT GROUP 3

Hår av: @so.mayazihair nederst: @hannah_colorist og @gudrun_vimme

Sjekk fargeresept på denne glansfulle brune hårfargen: Shaggy

Vi er nummer 1 på hårkur!

Det er ikke uten grunn at vi har vunnet prestisjetunge priser av bransjens egne flere år på rad for verdens beste hårkur.

Vår unike teknologi er patentert og sikrer at håret gjenoppbygges med hårets egne byggestener. Det finnes nemlig ingen bedre måte å gjenoppbygge håret på enn med hårets egne byggestener.

I salong tilbyr vi to helt unike salongbehandlinger som pleier fra innerst til ytterst.

Defy Damage sikrer sunt hår på kun 1 minutt! Håret beskyttes mot skade samtidig som du får jevnere, raskere og sunnere lysning. Den gjenoppretter hårets bindinger, reparerer og gjør håret sterkt og sunt.

K-PAK Hair Repair System er vår gullrekke som gjør et kjemisk behandlet hår sunt og vakkert. Systemet kan sammenliknes med blodoverføring fordi det gjenoppbygger håret med hårets egne byggestener. Det finnes nemlig ikke en bedre måte å reparere et skadet hår på enn med aminosyrene som finnes naturlig i hårets oppbygging.

Denne nydelige money piecen finner du fargeresept her: Basic beige

Nummer 1

Moneypiece
Kpak hair repair Defy damage pro

Hår av: @hannah_colorist

Flytende keratinprotein

Visste du at hårets naturlige oppbygging består av 85% keratin?

Vi tilbyr K-PAK H.K.P som rett og slett er flytende hår på flaske.

Den beste måte å reparere et skadet hår på å tilføre den eksakte sammensetning som håret naturlig er bygget opp av, dette gjør du ved å tilføre H.K.P.

Dette er et fantastisk hjelpemiddel for å oppnå den perfekte hårfargen, selv med et skadet hår.

Sjekk ut resept på denne naturlige nydelige blondfargen her: Cath in The City

Hår reparerer hår!

Joico summer kpak hkp3
Blonde blonde life pulver

Love is in the (h)air!

Feire kjærlighetsmåneden med latter, kjærlighet og deilige farger. Lek deg deg med hårfarger og skap de vakreste fargeresultater.

Love is love.

Clay banks fqgt7 A43 K0 unsplash Jiroe b9kh72k Ocd M unsplash Aranprime X Rz Uf1 SGWEI unsplash Bruno martins by Yar8 P38 LA unsplash