Shampoo & Conditioner guide!

Har du kostet på deg en nydelig hårfarge hos frisøren din, er det utrolig viktig å bruke riktig produkter hjemme! Har du noen gang kjøpt deg en dyr kjole, uten å følge vaskeanvisningen?

Tamara bellis Ff A1u Tl RKNI unsplash
Screenshot 2019 12 13 at 10 14 05 KPAK SHAMPOO CONDTIONER 3

De fleste vet at om du vasker kjolen feil, mister den glansen og fargen i stoffet vil falme. Kvaliteten blir rett og slett ikke slik som når du kjøpte kjolen. Det samme gjelder hårfargen din!

Derfor er det utrolig viktig at du følger «vaskelappen» frisøren din gir deg, slik at du bevarer hårfargen og glansen lengst mulig. Sist men ikke minst, kvaliteten på håret ditt!

Følg "vaskelappen"

Charisse kenion 69epv Vgm0 Ws unsplash Blonde life blonde

Det finnes et hav av ulike pleieprodukter og du lurer kanskje på hva som passer håret ditt best? Felles for alle våre pleieserier er at de gjenoppbygger håret fra innerst til ytterst med hårets egne byggesteiner, keratin.

Uansett hvilken pleieserie du velger blir håret:

• Umiddelbart sterkere, sunnere – allerede etter første gangs bruk.

• Skinnende glansfullt og sunnere

PERFEKT BLONDFARGE

Alle blondiner kjenner til hvor vanskelig det er å bevare blondfargen kald eller klar og unngå at håret gulner og blir matt. Joico har knekt denne koden med sine ultimate løsninger for blonde hår med vår Blonde Life serie.

Bright blonde

Josh sobel ofv Mu9nem FQ unsplash 1
BLONDE LIFE BLOND SHAMPOO Courtney cook oigq0 Qf r6 Y unsplash

Blonde Life er sulfatfri og fungerer som en detox for blondt hår. Den renser skånsomt bort alt belegg som legger seg på håret og gjør håret misfarget, gult og matt. Samtidig inneholder de næringsrike oljer; Tamanu - og Monoiolje, som fyller håret med fuktighet og essensielle fettsyrer som beskytter hårfargen. Oljene «polerer overflaten» og gir fantastisk glans, uten å tynge!

Er du naturlig blond, har du lysfarge, striper eller toner i håret og ønsker å bevare blondfargen akkurat slik den er etter frisørbesøket? Da er Blonde Life det perfekte valget. Den beskytter håret mot å gulne og bevarer fargen klar, sunn og glansfull.

Blonde Life er også perfekt å anbefale til grått hår som har lett for å gulne og tiltrekke seg forurensing som gjør det tørt og livløst.

Cool blonde

Lilla sh 19
LILLA SHAMPOO BLONDE LIFE VIOLET Blonde3

Er du kald blond og ønsker å bevare den kjølige tonen lengst mulig – er Blonde Life Violet perfekt for deg. Både Shampoo og Conditioner innholder lilla pigmenter som eliminerer gulskjær. For optimal effekt, bruk både Blonde Life Violet Shampoo og Conditioer. Conditioneren har en litt surere pH-verdi som gjør at de kalde pigmentene forsegles enda bedre inn i håret. Gi både shampoo og conditioner et par minutter hver, og du får en iskald klar og nydelig blondfarge!

Se vår kurguide for den perfekte kuren til din hårtype.

Klikk her om du ønsker å vite mer om Blonde Life.

Forebygger & beskytter

Tamara bellis AGM Ikbx NE0s unsplash
Arun sharma E Vf Iw Xb5 JZE unsplash DEFY DAMAGE SHAMPOO FOR FARGET HÅR

Forebygger mot skade og beskytter fargen

FOREBYGGER SKADE
Defy Damage forebygger skade, beskytter fargen og styrker hårets bindinger. Defy Damage er en banebrydende serie som gir umiddelbare resultat som du kan se og føle. Den bevarer fargen ved å beskytte håret mot alle ytre påvirkninger og gir et sterkt og sunt hår. Denne serien er perfekt for deg som har normalt farget hår.

Langvarig farge!

KPAK CT SHAMPOO CONDITIONER 4
Ilyuza mingazova Qdnw Qi2 Dnr4 unsplash E G Gsty Ag

Gjenoppbygger skade og beskytter fargen

Har du farget hår som trenger ekstra gjenoppbyggende pleie, er K-PAK Color Therapy ditt beste valg. Har du foreksempel bayalage eller fargeeffekter i tillegg til farge, trenger håret ditt sannsynlig ekstra pleie, da er denne serien perfekt. K-PAK Color Therapy er utviklet med afrikansk manketti– og arganolje, som forlenger fargens holdbarhet, glans og intesnsitet, samtidig som den tilfører fukt og reparerer skadet hår.

Ønsker du å vite hvilken kur du bør velge til farget hår, se vår kurguide.

Sunt farget hår!

Colorful shampoo 1
Tamara bellis VF75 PM Edv X8 unsplash 1 Web Use Small JPG JOICO Colorful lifestyle


Colorful er en vakker trio som gir styrke, pleie og anti-fade beskyttelse til hvert eneste hårstrå. Perfekt for deg som har sunt, farget hår og ønsker å bevare fargen lengst mulig. Et farget hår trenger beskyttelse mot ytre påvirkniger. Sol og forurensning gjør at hårfargen fort falmer og mister sin glans. Colorful beskytter mot UV og ytre påvirknigner, samtidig som den pleier og gir lenger holdbarhet på hårfargen. Serien er beriket med Camellia Olje som forsegler fuktighet og gjenoppretter glans til håret. Fruktekstrakt fra granateple beskytter og gir en langholdbarhet på fargen.

Gjenoppbygger skadet hår!

Olivia hutcherson y QX Halcm N Gc unsplash Kpak

REPARERER SKADET HÅR

K-PAK -er perfekt for deg som har skadet porøst hår. Den gir den ultimate gjenoppbygging av håret vårt ved å reparere, styrke og beskytte håret akkurat der det trenger det. Håret gjenoppbygges fra innerst til ytterst og resultatet blir et sunt glansfullt hår.

Lett fuktighet

Zahir namane s3 A5y6 Wm3 U unsplash
Hydra splash fuktihet shampoo fuktighetsjampo Tamara bellis x Ik PA Nrk U Uc unsplash

Fuktighetsrikt & sunt med en ultralett følelse!

TØRT HÅR, tynt - normalt hår

Hydra Splash er en fantastisk fuktighetsserie som er spesielt utviklet for nordiske hårtyper. Serien for deg som trenger ekstra fuktighet og har tynt, fint – normal tykkelse på håret. Hydra Splash inneholder sjøtang og kokosnøttvann, som er en naturlig fuktighetsgivende ingrediens og rik på vitamin A, C og E som slukker tørsten til tørt hår. Håret blir fuktighetsrikt sunt og spenstig med en lett følelse.

Slukk tørsten til tørt hår!

Moisture recovery Becca tapert u5e1kq W6 E3 M unsplash

TØRT HÅR, tykt, grovt eller krøllete

Har du tykt hår eller krøller, er Moisture Recovery Shampoo og Conditioner perfekt for deg! Den inneholder blant annet jojobaolje og sjøtang som tilfører masse fuktighet, roer ned brusete uregjerlige krøller og gjør håret skinnende blankt og sunt.


Ønsker du maksialt resultat bør du også bruke en hårkur 1 - 2 ganger i uken. Finn din kurmatch i vår guide

Drømmevolum!

Volumkrøller joico
Volum Joifull volumsjampoo Joifull jul

Håret blir fyldig, luftig, glansfullt og fullt av liv!

Dette er produktene for deg som ønsker glansfullt volum og følelsen av mer hår. Det er kun tre produkter som gir deg drømmehåret og langvarig vakkert volum!

Joifull Shampoo og Conditioner gir umiddelbart følelsen av fyldigere hår og fantastisk glans.

Du kan lese mer om Joifull serien her