KURGUIDE

Joico tilbyr kurer til alle hårtyper og det kan være vanskelig "å finne den rette". Her kommer en guide, som skal gjøre det enklere for deg! Ønsker du å forebygge skade på håret? Forlenge holdbarheten på hårfargen? Fremheve blondt hår? Bygge opp håret med verdens beste hårkur? Uansett behov- Joico har kuren som passer din hårtype!

Ungdommelig glød

Juli kosolapova c Yx M Pqt0 MFE unsplash
kollagen hårkur Face roller


Anti-age kur beriket med kollagen

Har du noen gang følt at håret ditt har endret seg? Kanskje har du fått grå hår, manglene volum og spenst, eller føles håret tørt uten glans? Håret mister gradvis essensielle næringsstoffer og vitaminer som håret trenger for å bevare fyldig og glansfullt hår. YouthLock er beriket med kollagen som umiddelbart tilfører pleie, glans og nydelig spenst til håret. Kuren styrker håret og forhindrer at håret brekker ved bruk av varmeverktøy og styling.

Fargebevarende!

Joico newimage lowres 33
Lauren fleischmann akfx OA Dw Nhk unsplash Tamara bellis Zk EM Wj 2 U unsplash

Bevarer fargen & reparerer skadet hår

Perfekt for deg som har farget hår og trenger ekstra pleie etter kjemiske behandlinger. K-PAK Color Therapy Luster Lock reparerer og styrker hele håret, samtidig som den beskytter fargen. Håret blir umiddelbart sunnere med en speilblank glans. Kuren inneholder manketti - og arganolje som gir masse mykhet og pleie uten å tynge. Ikke minst er det mange som elsker denne kuren fordi den lukter himmelsk godt!

No yellow!

Joico newimage lowres 10
Were planning out our holiday party hair and this IMG 4156

Credit: Randi @haarverket

Unngå at blondfargen gulner og blir blass!

Alle som har blondt hår kjenner godt til at håret fort gulner og blir blast etter frisørbesøket. Det er utrolig mye som påvirker blondfargen. Alt fra hvilke produkter du bruker, stylingvaner og ytre påvrikninger.

Blondt hår er også ofte ekstra skjørt og porøst. Det resulterer blant annet i at det lett tiltrekker seg forurensning i luften, som igjen gir missfarge. Vi kan sammenlikne det litt med en hvit bukse, hvor lenge holder den seg ren i vær og vind, synes du? Om du bruker vår kur fra Blonde Life, slipper du å bekymre deg for dette! Blonde Life Brightening Masque er en fuktighetsgivende kur som effektivt fjerner belegg, mineraler og nøytralisere klor og avfallsstoffer, som motvirker at fargen gulner og blir matt. Resultatet blir en krystallklar, og glansfull blondfarge! For optimalt resultat, anbefaler vi at du bruker hele pleieserien i Blonde Life.

Forebygger skade og beskytter fargen!

Defy damage masque Nattmaske

Bond building kurer

Forebygger skade, styrker hårets bindinger og forhindrer fargetap.

Ønsker du å jobbe forebyggende og beskytte håret ditt mot skade, samtidig som du beskytter hårfargen, er dette kurene for deg. Defy Damage Protective Masque pleier og styrker hårets bindinger og bevarer fargen. Den beskytter mot termisk og mekanisk slitasje. Kuren motvirker splittede hårspisser og beskytter mot ytre påvirkninger og varmestyling. Håret blir sunt, motstandsdyktig,. sterkt og glansfullt.

Defy Damage nattmaske er fantastisk for deg som synes det er vanskelig å sette av tid til kur. Defy Damage Sleepover nattmaske, styrker hårets bindinger, motvirker splittede hårspisser og fyller håret med pleie -mens du får skjønnhetssøvnen din!

Verdens beste kur

Rikke
Kpak reconstructor2 Amalie

Credit: Bilde venstre: @rikkeharboe høyre: @hannah_colorist


For kjemisk behandlet eller porøst skadet hår

Mestvinnende hårkur gjennom tidene! Dyptvirkende proteinkur, fullspekket med en kraftfull kombinasjon av aminosyrer og Joico`s smart keratin teknologi, gjenoppbygger selv de skjøreste skadede hårene og bringes tilbake til sin sunne tilstand! Ingen andre kurer på markedet har vunnet så mange priser for beste hårkur som K-PAK Reconstructor. Frisører verden over har stemt den frem år etter år, på grunn av sin unike og målrettede evne til å gjenoppbygge håret fra innerst til ytterst.

Visste du at K-PAK garanterer deg sunt hår? Les alt om vår sunt hår garanti her

Proteinspray!

Flytende Reconstructor som har alt du elsker av vår prisbelønte K-PAK Reconstructor!

K pak liquid reconstructor Ilyuza mingazova Qdnw Qi2 Dnr4 unsplash

Proteinspray for skadet, porøst fint hår.

Vektløs leave - in proteinkur, perfekt til skadet, skjørt og tynt hår. En kraftfull cocktail av aminosyrer og keratin, styrker og reparerer skadet hår med en gang det kommer i kontakt med håret. Utrolig drøyt produkt som brukes hver gang du vasker håret og du slipper å skylle den ut!

Fuktighet til skadet hår!

Joico newimage highres 5 1
Tamara bellis G Rf LA7a Xl O4 unsplash Sunt hår garanti2

Spør din frisør om SUNT HÅR GARANTI

Intens fuktighet til tørt, skadet hår

l Joico tibyr vi tre ulike fuktighetskurer. K-PAK Hydrator er en bestselger og perfekt for deg som har kjemisk skadet, tørt hår. Den får selv de tørreste, mest skadede hårene til å føles myke og medgjørlige igjen. Hårets tapte lipider erstattes og fuktighet gjenopprettes umiddelbart i tørt, skadet hår. Du vil merke rask forbedring av hårets kvalitet, glans og smidighet. Håret blir dobbelt så mykt med en glansfull overflate.

Les alt om vår SUNT HÅR GARANTI

Fuktighetsbalanse!

Joico newimage lowres 14
Tørt hår Hys

Fuktighetskur til tynt eller tykt hår!

Har du tynt, til medium tykt hår er vår nye HydraSplash Gel Masque den perfekte fuktighetskuren. Du trenger ikke bekymre deg for at håret blir tungt, for den gir masse pleie og fukt med en ultralett følelse.

Har du tykt hår eller krøller, er Moisture Recovery Treatment balm den perfekte fuktighetskuren for deg! Den inneholder blant annet jojobaolje og sjøtang som tilfører masse fuktighet, roer ned brusete uregjerlige krøller og gjør håret skinnende blankt og sunt.

Lexie janney Hk0 SKG616 T0 unsplash 1
Engin akyurt 4du1 ZB Isc OM unsplash Alina kovalchuk Bdr U Hhk PA0 M unsplash

Det er mange ting som påvirker håret vårt. Ytre påvirkninger som sol, kulde, tørr luft og forurensning, har stor innvirkning på holdbarheten på hårfargen og kvaliteten på håret vårt. Men den mest åpenbare årsaken til at håret vårt blir skadet, er kjemiske behandlinger som for eksempel farge - og blekebehandlinger. Dette kalles kjemisk skade.

Termisk slitasje oppstår ved bruk av varmeverktøy, som føner, stylingjern og krølltang. Det er viktig å bruke varmebeskyttende produkter når du bruker varmeverktøy. Det er et faktum at flere og flere bruker krølltang og glattejernet daglig, og det tørker ut og sliter mye på håret vårt.

Mekaniske skader er forårsaket av hårbørsting og bruk av spenner og strikker. Det er selvfølgelig bra at vi grer håret vårt, men du kan gjøre noen enkle grep for å gjøre det på en skånsom måte. Nummer en, er å bruke riktig verktøy og produkter. Kjøp en god hårbørste hos din frisør. Gre håret, mens hårkuren virker eller bruk en god Leave-in spray som gjør kampen mot hårflokene enklere. Bruker du mye spenner og hårstrikker, pass på og varier med hvor du setter strikken eller bruk de tykke som er mest skånsomme.