SUNT HÅR GARANTI

Ingen andre hårkurer på markedet har vunnet så mange priser for beste hårkur som K-PAK Reconstructor. Frisører verden over har kåret den til verdens beste kur 16 år på rad*, på grunn av sin unike og målrettede evne til å gjenoppbygge håret fra innerst til ytterst.

Kåret til verdens beste hårkur av frisører, 16 år på rad!

Kpak sunt hår garanti
VERDENS BESTE HÅRKUR

FAKTA OM HÅRET VÅRT

Hvis du lurer på hvorfor vi er kåret til verdens beste hårkur og kan garantere et sunt hår, må du først forstå noen fakta om håret vårt:

 • Keratin består av 18 aminosyrer og er det største emnet i menneskelig hår
 • Jo lavere konsentrasjonen er av keratinproteiner i håret, desto svakere blir håret.
 • Når håret vårt farges eller blekes, tappes håret for proteiner. Det gjør at håret blir mer porøst og skjørt. Jo mer skadet håret er, desto mer porøst blir håret. Ekstremt skadet hår mister spenst, elastisitet og blir matt og livløst. I verste fall brekker håret.


Din garanti

Kpak sunt hår1
Mariawos BLONDE LIFE BOND BUILDING

@mariiawos bruker K-PAK når hun bleker og lysner håret.

Så hva er det et skadet porøst hår trenger?

 • Jo - tapet av proteiner må tilbakeføres! I K-PAK tilbyr vi en unik proteinkur, nemlig K-PAK Reconstructor. Det er ingen hårkurer på markedet som har vunnet så mange priser for beste måte å gjenoppbygge et skadet hår på. Håret blir sterkere og sunnere for hver gang du bruker kuren.
 • I tillegg til proteiner, trenger et skadet og porøst hår, rikelig fuktighet. K-PAK Hydrator gjenoppretter umiddelbart fuktigheten i håret, erstatter tapte lipider og forsegler skjellaget. Håret blir silkemykt og glansfullt
 • Begge kurene fungerer umiddelbart når de kommer i kontakt med håret pga. vår unike Smart Release Teknologi, som gjør at pleiestoffene fester seg akkurat der håret trenger det. Optimal virketid er 3 minutter på normalt hår og 5 minutter på tykt hår.
Sunthårgaranti med kpak

Hva gjør at vi er nr. 1 på kur og gjenoppbygging av håret?

Hårets naturlig oppbygging er keratinprotein og 18 aminosyrer. Denne eksakte sammensetningen og oppbygningen har Joico kopiert i sin patenterte teknologi!

En billedliggjøring av dette, er å tenke på Joico produkter som «flytende hår på flaske». Det finnes simpelthen ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner. Det er utallige priser et bevis på!

"Joico har kopiert hårets naturlige oppbygning i sin patenterte teknologi"

Din sunt hår garanti

Hvordan reparere hele håret?

Hvorfor er det slik at noen produkter «legger seg utenpå håret» mens Joico reparerer hele håret fra innerst til ytterst?

 • Jo, forklaringen er enkel. Proteiner med en molekylærvekt (MWS) og størrelse på over 2500, legger seg kun på hårets overflate og vil ikke reparere skader på innsiden av håret.
 • Alle Joico sine produkter har en molekylærvekt fra 150-2500 – som sikrer at pleiestoffene fraktes helt inn til margen som er den innerste delen i håret.

Dette gjør at vi garanterer at hele håret blir gjenoppbygget og ikke kun gir en bedre følelse og "midlertidig bandasje", som mange produkter på markedet skaper.

Med Joico sikrer du at hele håret bygges opp, fra innerst til ytterst.

Når du ikke trodde det kunne bli bedre…

Vår siste innovasjon er Joico SmartRelease™ teknologi som betyr at pleiestoffene blir transportert enda bedre inn håret og fester seg akkurat der håret trenger det. Håret gjenoppbygges fra innerst margen til ytterst i skjelleaget og gir umiddelbare resultat og et sunt glansfullt hår.

Theresehoff kpak
"Verdens beste hårkur" Therese Hoff


Nøkkelen til et sunt hår starter med en dyprens

Akkurat som vi renser huden vår for make-up og smuss må vi rense håret. Vi anbefaler å rense håret en gang i uken. Ytre påvirkninger som legger seg på håret vårt, påvirker både styrke og ikke minst hårfargen og glansen.

Sunthårgaranti2
Optimalt resultat er den dyprens, proteinkur og fuktighetskur hver uke!


1. Dyprens K-PAK Clarifying Shampoo -dyptrensende detox som skånsomt, men svært effektivt fjerner belegg, mineraler, hardt vann, klor, forurensning og rester av styling. Håret er da helt rent og klar for kur.

 • pH 4.0 - 5.0 MWS 150-2500
  La virke tynt hår 3 min. / tykt hår 5 min.

   2. Verdens beste kur K-PAK Reconstructor - dyptvirkende proteinkur som gjenoppbygger hele håret fra innerst i margen til ytterst i skjellaget. Du vil raskt merke at håret bli sterkere og sunnere - allerede etter første bruk.

   • pH 3.5 - 4.5 MWS 150-2500
    La virke tynt hår 3 min. / tykt hår 5 min.

   3. K-PAK Hydrator intensiv fuktighetskur - som får selv de tørreste, mest skadede hårene til å føles myke og medgjørlige igjen. Hårets tapte lipider erstattes og fuktighet gjenopprettes umiddelbart i tørt, skadet hår. Du vil merke rask forbedring av hårets kvalitet, glans og smidighet. Håret blir dobbelt så mykt med en glansfull overflate.

   • pH 3.5 - 4.5 MWS 150-2500
    La virke tynt hår 3 min. / tykt hår 5 min.

   Hår og hud har en naturlig pH på 4.0 -5.0.

   Veronica kpak

   Visste du at..

   -våre farger innholder K-PAK Reconstructor?

   Les mer om våre gjenoppbyggende skånsomme farger her

   Reconstructor farge & kur!

   Joico color 22
   Kpak reconstructor group Web Use Small JPG JOICO K Pak Reconstructing Shampoo Conditioner Swatch