Make-up for håret

Har du noen gang tenkt på at du kan sammenlikne hårpleie og hårstyling med make-up? I likhet med at du bruker make-up for å oppnå en bestemt look, bruker du også hårstyling for å oppnå det samme for håret ditt.

Lipgloss til håret!

Flaunter Ytn O0y MI9w unsplash
Dscf6140 Luis paico NNTG Eooho E4 unsplash


Vi liker å kalle håroljene våre for lipgloss til håret. Dette fordi de tilfører glans og glød, i tillegg til å fremheve hårfargen din.

Velg mellom Blonde Life Brightening Oil og K-PAK Color Therapy Luster Lock Glossing Oil. Blonde Life gir krystallklar glans til blondt hår og K-PAK gir uimotståelig glans til farget hår.

Primer

IMG 7621
Andrey zvyagintsev S Ri81 N9m Q0 unsplash Laura chouette c Cl K Mktms Fw unsplash

Du bruker primer for å jevne ut ujevnheter i huden og for at makeupen skal holde, eb såkalt primer anbefaler vi også for håret ditt.

Protective Shield fra Defy Damage er en leave-in som er super å påføre i håndkletørt hår før du tilfører annen styling. Dette for å utjevne porøsiteten og for å legge et godt grunnlag slik at hårstylingen varer lenge.

Denne herligheten av en primer inneholder både pleie og UV-beskyttelse som beskytter håret ditt mot skade og ytre påvirkninger.

Foundation

DSCF2460
Vino li xs R9lfh8 Sfs unsplash Annie spratt dx FJR2fi6e I unsplash

Foundation utjevner hudtonen din og tilfører det lille ekstra for å kunne gi ansiktet ditt akkurat den gløden, fylden eller mattheten du ønsker.

Akkurat det samme gjelder stylingprodukter. Ønsker du volum, fylde, hold eller kanskje et glatt brusfritt hår, vi har stylingprodukter til de fleste ønsker.
Dream Blow Out er super å påføre som en fønlotion etter å ha tilført pleie. Denne deilige fønkremen gir deg luftig og vakkert volum med en nydelig glans.

Rouge og leppestift

IMG 2877
Patricia palma MR013 U Wzx I0 unsplash Dscf8684

Hår av og med @maiken.leonardsen

Rouge og leppestift gir virkelig det lille ekstra og er prikken over i´en for make-upen din.

Vi synes et godt volumprodukt er prikken over i´en og kronen på verket til håret ditt. Om du liker volum uten for mye produktfølelse, er Bodyshake en sikker vinner for deg. Påføres i tørt hår og oh la la, du har et deilig volum som gjør at håret ditt fortsatt føles som hår.

Setting spray

Jess bailey F5n V6 Dn Cf3 I unsplash
Humidity Blocker Tamara bellis UGR7 Ar H Kqcc unsplash

Vi avlsutter alltid en ferdiglagt make-up med en setting spray som forsegler og gjør at looken varer hele dagen.

Det samme gjør vi med håret. Gå for en hårspray med godt hold eller en som holder luftfuktigheten ute. Selv elsker vi Humidity Blocker til hverdagslooken fordi den stenger luftfuktighet ute og sørger for at frisyren holder seg fin hele dagen.

Facemist

Melina cesarini i Nwk7ts8l Y unsplash
Dscf8330 Ravi sharma fg Nh8b36z4c unsplash

I løpet av dagen, trenger du kanskje å freshe opp huden og make-upen med en facemist?

I løpet av dagen eller uken, savner man mest sannsynlig den nyvaskede følelsen i håret sitt. Da er vår Weekend Hair en sikker vinner! Spray på når håret egentlig skulle hatt en hårvask. Perfekt for å utsette hårvasken en dag og samtidig gå ut av huset med en nyvasket følelse.

Godt grunnlag

Joico hydrator new
Tamara bellis Zk EM Wj 2 U unsplash Web Use Small JPG joico reconstructor

Et hvert godt grunnlag for make-up begynner med riktig rens og pleie.

Det samme gjelder for håret ditt. Ta gjerne en dyprens innimellom for å rense bort overflødige produktrester og smuss.

K-PAK Clarifying shampoo er den ultimate favoritten til dette formålet. Etter en runde med renseshampoo er håret ekstra mottakelig for pleie. Påfør da gjerne proteiner og fuktighet for et sunt og vakkert hår.

K-PAK Reconstructor og K-PAK Hydrator tilfører håret ditt masse deilige proteiner og fuktighet. La disse virke i 5 minutter hver i håndkletørket hår.

En hårvask med en god shampoo og conditioner er et must til håret ditt om du ønsker å legge et godt grunnlag for dagens styling.