Slik styler du håret i høst!

Usikker på høstfrisyren? Fortvil ikke- vi har tatt for oss fem forskjellige hårfrisyrer som gjelder nå som du enkelt kan gjøre selv!

Fremhev din naturlige tekstur!

Juli kosolapova Z Yjg Frg H Ykg unsplash
Aiony haust j5 L0 X1ioajw unsplash curl confidense

CULR CONFIDENCE

«Embrance your curls» har nærmest blitt et slagord hos kvinner med krøller- og på sosiale medier trender hastag #curls som aldri før.

NYHET! Joico lanserer redningen for deg med krøller! CURL CONFIDENCE DEFINING CRÈME, pleiende stylingkrem som definerer krøller, forhindrer brusete hår, gir nydelig glans og fuktighet som et krøllete hår trenger!

Les alt om vår herlige nyhet her!

Wet look med @bybenedichte

Trendy wet look går aldri av moten! Den super freshe og enkle stylingen er like hot denne høsten. Vi digger hvordan det ser ut som man har brukt en "evighet" på stylingen, når det kun tar få minutter å lage frisyren.

JOICO X Benedicthe

Se hvordan @bybenedicthe gjør sin go-to wet look, på under 5 minutter med Joigel firm.

Slick & smooth

Thiago goncalves o Gfdcz F Fuyo unsplash
khaled-ghareeb-MOXm5jc8I0A-unsplash_2022-09-02-130005_pgkl Hårspray

Hvis du tar en titt på hvordan kjendisstylister har stylet hår under fashion week rundt i verden denne sesongen- er det ingen tvil om hva som gjelder denne høsten. En glatt og stram look har raskt festet seg som en av de mest trendy stylingene akkurat nå.

Kanskje går du for en stram Chigonon, hestehale eller flette neste gang du skal style håret litt ekstra?

En base- mange varianter!

Bruk en kam eller børste og gre inn rikelig med Joigel Firm i tørt hår. For best resultat anbefaler vi å dele opp håret i flere seksjoner. Start på bakhodet og jobb deg frem mot front. Style etter ønske, og avlutt med Powerspray.

Joigel Firm gir frisyren nydelig glans. Helt i tråd med hva trenden krever.

Big & wavy

Web Use Small JPG JOICO Blonde Concave Layers JOICO Hair Collections Model 2
Hårskum Web Use Small JPG JOICO Hair Collections Vivid Red Textured Layers 1

Color: Paul Watts. Cut & Styling: Marcus Giamattei. Art Direction: Bruno Marc Giamattei.

I kontrast med sleek-trenden står stort hår med masse bevegelse sterkt i motebilde akkurat nå! Fellesnevneren til disse stylingtrendene er GLANS!

Frisyren skal være voluminøs med bevegelse og masse glans. For å få til denne frisyren kreves det stylingprodukter. Vi liker å sammenligne hårprodukter med hudpleie og sminke. Ønsker du ut at sminken skal sitte godt hele dagen eller på fest? Da vet vi at en god base må til- det samme gjelder for håret!

Viktig!

Det er viktig med en god primer! JOICO tilbyr flere gode leave-in produkter, blant annet Defy Damage Shield. Denne bestselgeren beskytter mot forurensning, UV-stråler, og varmeverktøy. Den beskytter også hårfargen, gir ekstra glans og følelsen av et sunt hår uten å tynge.

Baby braids

Dom hill Jq Zl Sn I2ct A unsplash

Etter to år med pandemi, har det vært litt av en festivalsommer! Trendsettere har vært å spotte på de fleste hippe festivalene i sommer. Vi har fått servert fasjonable antrekk og frisyrer. En av trendene som gikk igjen var «baby braids». Denne Y2K-trenden kom for fullt tidligere i vår, og blir heldigvis med oss videre inn i høstsesongen.

Super enkelt!

Hårtrenden er to små fletter på hver side av midtskill. Varier looken ved å legge til flere fletter i forskjellige tykkelse.

Les også:

5 fargetrender som gjelder akkurat nå!