5 fargetrender som gjelder akkurat nå!

Har du begynt å snuse på deilige høstklær og sesongens hårtrender? Det har vi! Høsten og vinterens fargetrender spriker som vanlige i forskjellige retninger. Vi har valgt ut noen av våre favoritter som vi håper kan inspirere deg!

Trendy Dark

Ayo ogunseinde 6 W4 F62s N y I unsplash Pexels hoa tran 13219660 1

Mørkt hår

En av de virkelige store hårtrendene denne sesongen er mørkebrune hårfarger. Brunfargen kan være både på den kalde og varme siden av skalaen. Essensen er at fargen skal være dyp og rik på intensitet.

Joico tilbyr et spekter av lekre bruntoner, samtidig som den unike teknologien kurer og pleier håret samtidig som du farger det. Du får faktisk et sunnere og mer glansfullt hår etter en fargebehandling!

Les mer om våre farger her!

Ingenting slår en vakker glansfull hårfarge! For å få en langvarig farge som ikke falmer og blir blass, må du bruke riktige produkter hjemme.

Trenger du pleietips? Se vår Shampoo & Conditioner & kurguide!

Karamell Blondt

Høyre bilde: @ha_haaratelier, venstre bilde: @hannah_colorist

Blonds

Det er to type blond som gjelder akkurat nå.

Blondt hår med varme karamellstriper - også kalt «dirty blondes». Her er det mulig å være kreativ med valg av stripeteknikk. Ønsker du en 90-talls vibe er colorblocks helt supert. Denne trenden har vi sett masse av i det siste og den vil fortsette kommende sesong.

Ønsker du et mer naturlig utrykk? Da er babylights perfekt! Du vil få et nydelig og naturlig fargespill som passer de fleste hudtoner.

Les mer om colorblocks her!

Platina blondt
Rålekker farge av @michelle.katerinhair @salonglov

Platinablond

Platinablondt med hint av en mørkere ettervekst er et must! Her gjelder det å få håret så hvitt som mulig. Ved å bruke en mørkere tone i etterveksten, vil fargen se mer naturlig ut. Skyggeeffekten rammer inn ansiktet og skaper dybde i håret.

For å få et platinablondt hår kan det kreve opptil flere fargebehandlinger. Dette avhenger av hårkvalitet og naturlig tonehøyde. Etter en blekeprosess er det viktig å ivareta håret med gode produkter.

Sunt hår garanti
Garantert sunnere hår med K-PAK Reconstructor & Hydrator

Garantert sunt hår!

Etter en bleke - eller lysningsbehandling, trenger håret ditt både proteiner og fuktighet - og her er Joico best i klassen!

K-PAK tilbyr en unik proteinkur, nemlig K-PAK Reconstructor. Det er ingen hårkurer på markedet som har vunnet så mange priser for beste måte å gjenoppbygge et skadet hår på. Håret blir sterkere og sunnere for hver gang du bruker kuren.

I tillegg til proteiner, trenger et skadet og porøst hår, rikelig fuktighet. K-PAK Hydrator gjenoppretter umiddelbart fuktigheten i håret, erstatter tapte lipider og forsegler skjellaget. Håret blir silkemykt og glansfullt.

Les hvorfor JOICO kan garantere et sunnere hår her!

Amir esrafili Xi KA6540n Ng unsplash
Joico newimage lowres 26 Lance reis Wqj S9 T Gf0 U unsplash 1

En trend som er verdt å merke seg!

Kobbernyanser er fortsatt sterkt i trendbilde, men nå ser vi også rødfarger. Denne «nykommeren» er virkelig på trend-radaren denne høsten og vinteren!

Vurderer du å farge håret rødt, men vet ikke om du skall gå «all-in»? Chunky highlights har fått en ny trend-topp og det er superfresht å kombinere røde striper i ett mørkt hår!

Den perfekte rødfargen!

Oppnå lekre rødfarger med LumiShine Powerhouse Reds. Denne serien gjør det enkelt å skape et nydelig fargeresultat med langvarig holdbarhet! Tilbys i flere nyanser fordelt på to serier; Permanent Creme Color og Demi-Permanent Liquid Color.


Her finner du fargeoppskrifter på lekre rødfarger.


Tommy van kessel BXFY8 iii9 M unsplash 1
Blue Joico color 59

Dark Blue av @hair.ashleylorraine @ha_haaratelier

Pastell Dark

Rosa! Lilla! Blått! Nå gjelder det å la hårfargen din poppe! Vi elsker pastellfarger. Det nye er at pastellfargene skal være mørkere, nemlig pastell duche trenden, som vi vil se mer av denne sesongen.

Vi tilbyr en fantastisk kreativ og leken serie nemlig, Color Intensity.

Fargene brukes direkte fra tuben og blandes ikke med vannstoff. Lek deg frem til alle regnbuens farger!