Hårtrender vår og sommer 2022

Nytt år, nye trender! Eller? Det er naturlig at noen av høstens trender følger inn i det nye året, men heldigvis ser vi masse spennende nye trender sammen med ”gamle”. Vi får nemlig et gledelig gjensyn med noen av fortidens hotte frisyrer. Scroll deg nedover å se våre favoritt hårtrender for vår og sommer 2022.

Short hair

TW Dr Holms Joico 62
Web Use Small JPG JOICO Rise Up Powder Spray 032oz 9gr Spray Pattern 2 1 Charlota blunarova r5x HI H44a M unsplash

Farge, Klipp & Styling: @danspiller2010

Kort frisyre

Det spås at 2022 vil bli ” the year with the chop”. Lengden på håret kan variere fra skinnet til kragebenet. Her er det bare å velge det som passer din ansiktsform. Uansett lengde, vi er klar for en frisyre som krever litt styling!

"Sleek and shiny to bounsy and curly", gjelder for korte frisyrer. Her er det bare å finne frem stylingprodukter og varmeverktøy!

RiseUP Powder Spray gir umiddelbart volum med bare noen få pump. Hårpudder er perfekt for deg som ønsker volum i røttene og lett tekstur i lengder og spisser.

Fin farge? Se fargeoppskrift her!

Shag

David Murray 3 Shakes

David Murray JOICO Senior Creative Artist and member of the JOICO European Design Team Photographer: Alan Keville Make-up artist: @talisman_makeupartist

Short Shag

Den episke hårtrenden trenger ingen introduksjon, den er over alt! Nå skal shagen være kortere og enda mer oppklipt. Hello, tekstur og bevelgelse!

Shake-familien vår er det perfekte valget til denne looken. Hairshake, Beach Shake og Bodyshake er alle supere valg. Her er det bare å velge ut i fra hårtype og hvor mye tekstur og volum du ønsker.

"Smooth and sleek"

Hot tool
Digg hair Joico oil

Hår av @hairby.storksen hos @digghair

Smooth and sleek

En glatt og rett frisyre er skikkelig hett denne sesongen. Det lange håret skal ose sunnhet med en glans som nesten blender deg. "Liquid hair eller slick strait", som frisyren også kalles skal være helt rett, men fortsatt ha bevegelse. For å få denne looken er det viktig med riktig verktøy og nok fuktighet.

Sunt hår trender som aldri før og det er virkelig noe vi lever opp til i Joico. Våre glosser fra Lumishine gir en speilblank uslåelig glans. Og det beste av alt, det føles som håret har fått en kur i tillegg, for de er så pleiende!

Med K-PAK får du garanter sunt hår, les hvorfor her

Hvordan få frisyren?

Prepp håret med Dream Blow Out i fuktig hår, sammen med noen edle dråper av din favoritt hårolje fra Joico. Kremen er varmebeskyttende, reduserer tørketiden med 50% og etterlater håret luftig og lett. Oljen gir glansen som frisyren krever.

Style håret med glattetang eller en fønbørste. Vi anbefaler Hot Tool Volumizer som gir enestående blankt resultat. Avslutt med hårolje i tørt hår for en "liquid look"

Tips: For en ekstra statement look, sett håret opp i en stram høy hestehale. Avslutt med Power Spray og bruk en naturbørste som får bort frizz og alle småhår.

Hårolje eller serum- hva passer best for deg?

Bangs!

Joico curl
Screen Shot 2022 01 14 at 14 07 03 Zero Heat

Bilde til høyre: Farge: @danspiller2010 Klipp & Styling: @brunomarc10. Bilde til venstre: @hannah_colorist

Lugg

Lugg er virkelig hot om dagen og vi digger at trenden er aktuell denne sesongen også! Her er det mange varianter og velge mellom.

Det har i altfor langt tid blitt antatt at en lugg passer best sammen med rett hår. Den tiden er heldigvis forbi, for en "curly bang" trender som aldri før. Krøllene rammer inn ansiktet og du kan style håret uten påkjenning av verktøy. La håret lufttørke med Zero Heat. Den fremhever hårets naturlige tekstur, definisjon og gir nydelig glans.

Har du ikke naturlig krøllete hår? Da er det bare å ta frem en liten krølltang og endre frisyren for en kveld!

Som nevnt er det er det mange varianter av lugg å velge mellom. "Whispy fringe" er en superlett lugg som også passer perfekt til en rocka shag. Tekstur og volum er det som gjelder. Da er Shake- familien det perfekte valg!

Sist men ikke minst, sidelugg. Luggen som raskt gir et glamorøst utseende. -Uansett variant, lugg er super hot denne sesongen!

Les hvordan du kan våkne opp med drømmehåret!

The `80s

Web Use Small JPG JOICO POWERWHIP JOIWHIP Flat Lay 2 Marc Antony Art Team

Color & Cut: Marc Antoni Artistic Team @marc_antoni_joico Photography: Jamie Blanshard (Jamie Blanshard Photography)

Bring back the ´80s

Soft waves var et av fjorårets store hårtrender. Krøller følger også med oss inn i det nye året. Nå gjelder det å "go big or go home!" Enten du har naturlige krøller, permanent eller stylet det, krøller og volum er det som gjelder!

Føn håret på Power Whip eller Joiwhip- avhengig av hårtype og du får krøller med hold, volum og blankhet. Unngå at håret klapper sammen og avslutt med Humidity blocker, som fungerer som en hårspray og fuktighetsparaply for håret.

The ´90s Blowdry!

Alexander krivitskiy 1f7 WL1qrrd E unsplash Luftig frisyre

Hår av @stian.holter

The ´90s supermodel blowdry

Den ikoniske hårtrenden som prydet motebransjen på 90-tallet er endelig tilbake. Den glamorøse frisyren er inspirert av supermodellene på 90-tallet, en evig inspirasjonskilde for moteentusiaster. Vi snakker selvfølgelig om, Claudia Schiffer, Kate Moss, Cindy Crawford, og Naomi Campell.

En eksklusiv frisyre med layers og myke overganger, som gir luftig volum. Føn håret med Joifull Styler og rundbørste eller varmbørste for å skape bevegelse og glans til håret. Avslutt med Body Shake for ekstra volum i røttene og for å holde frisyren naturlig på plass med lett tekstur.

Zig Zag

Victoria krivchenkova TN 5z6 Cz Ak I unsplash Web Use Small JPG JOICO JOIGEL Firm Flat Lay 5


Zig Zag parting

Enda en liten déjà vu fra 90 - tallet, tidlig 2000- tallet som vi forventer å se masse av denne sesongen. Zig Zag-skillen er en superenkel styling som krever lite, men gir et spennende uttrykk. Varier hvor du plasserer skillen, en dyp sideskill er også superfresht.

Kombiner skillen med en trend som blir med videre inn i det nye året, nemlig musefletter. Ønsker du å kombinere med en "wet look"? Da er Joigel Firm det perfekte valg!

Hot tips, Zig Zag - skillen er perfekt til å skjule etterveksten. Les om LUMI10- hårfargen som farger etterveksten på kun 10 minutter!

BOB

Bilde 10 Bob

Farge: @danspiller2010. Klipp & Styling: @brunomarc10

Bob

Blir vi noen gang lei en nydelig bob? Det ser ikke sånn ut, for den tidløse frisyren er med oss dette året også. Helform, oppklipt, wavy- alle former for bob er velkommen!

Klikk på link for å se fargeoppskrift!

Romantic Cool og Icy Red

Deep Brown!

Deep Brown
Lumi Shine Liquid

Joico farge av @stian.holter

Deep browns

Mørke, dype farger er nøkkelordet for brunetter denne sesongen. Den populære mushroomfargen går ikke av moten. Fargen gir et hint av grått, nesten mot det metalliske. Er du brunette og digger denne hårfargen, vil du elske LumiShine AA serien fordi den gir den ultimate kalde brunfargen.

Brunetter går også varmere denne sesongen. "Bronzy brunette" vil vi se masse av. Deilige bruntoner med varme og glød! Lumishine har en nydelig fargepalett som er perfekt til denne trenden, her er det bare velge ut ifra hudtone og personlig stil.

Klikk her hvis du ønsker å se masse deilige brunfarger!

Natural Grey

Natasha brazil i Fo M Olk Wuc I unsplash
Vero K PAK Blue Ash Moist recovery

Natural Grey

Pandemien har vist at flere kvinner har omfavnet sin naturlige gråtone. Noen har hoppet over frisørtimen, mens andre har fått en nydelig salt & pepper hårfarge hos sin frisør. Aldrende hår mister glans og spenst. Ved bruk av fuktighetsgivende produkter og en farge-touch up, blir håret livlig og blankt, samtidig som du rocker din naturlige hårfarge.

Den nye Blue Ash serien fra Vero K-PAK Color er perfekt å bruke når ønsket resultat er en naturlig gråfarge.

Sjekk ut vår Shampoo og Conditioner guide her!

Fyldig Kobber

Copper color
Copper Duo Mailin Lumi Shine

Bilde til høyre: @duomalin hos @duofrisorer. Bilde til vesntre: Joico hårfarge av Stian.holter

Fyldig kobber

Nydelige kobbertoner er fortsatt like hot i år som i fjor. Vi ser derimot at vi kan kombinere duse og intense kobbertoner som vil gi håret et fantastisk spill. Det er også rålekkert å kombinere lyse og mørke kobbernyanser!

Med våre hårfarger fra LumiShine kan du enkelt lage sunne freshe kobbertoner som varer og varer.

klikk her og du får se fler digge kobbernyanser!

Blonde

blond
Blonde life Blonde Life bright

Hår av @julie_henneli hos @duofrisører

Blondes

Bleking og alle former for lysning, er det frisører gjør aller mest verden over! Da kommer det kanskje ikke som en overraskelse at vi vil se masse deilige blondtoner denne sesongen. En herlig kombinasjon av varme og kalde blondtoner er den rette nyansen fremover.

Med vår bestselger Blonde Life kan du skape akkurat den perfekte blonde nyansen du ønsker, samtidig som du tar vare på håret ditt. I denne serien tilbyr vi alt fra blått blekepulver til krembleking, lysfarger og ekspress toning.

Ta vare på blondfargen din med Blonde Life hjemmepleie. Les mer om Blonde Life og Blonde Life Violet her!

Colorblocks

JOICO Color Intensity
Marc Antoni Iconoclassic Collection Jamie street h Bzrr6m6 pc unsplash

Color & Cut: Marc Antoni Artistic Team @marc_antoni_joico Photography: Jamie Blanshard (Jamie Blanshard Photography)


Colorblocks

Dette er en superkul trend som vi tror vi kommer til å se masse av. Colorblock kan være alt fra store og små partier med en intens farge eller en dus pastellfarge. Du kan plassere stripen eller feltet akkurat der du måtte ønske. Her er det bare å leke med plassering og fargespekteret.

Utforsk en kreativ verden med en intens og fargerik serie, nemlig JOICO Color Intensity. En perfekt fargeserie til denne trenden!


Det er viktig å forebygge skade ved kjemiske behandlinger! Les hvordan kun en spray forebygger, gir raskere, jevnere og bedre resultat ved fargebehandlinger!

Ny tid?

Kevin laminto jrl5bx6 E Mts unsplash
Colorful Adrian fernandez t1jl Lrs Mpjc unsplash

En ny tid?

Kanskje vi begynner å bli lei det komfortable og naturlige som pandemien har påtvunget oss? Trendbildets indikasjoner viser at vi er klar for å krydre opp både frisyre og klær, - og vi elsker det!

Vil du høre mer om sesongens kommende trender? Hør på Fargepodden med @hannah_colorist. Hun guider deg gjennom våre favoritt trender denne sesongen. Podcasten lastes ned der du hører på podcast.

Hør den nyeste episode av Fargepodden!