NYHET til deg som elsker kalde farger

Har du fått med deg den mest populære brun og bronde hårfargen denne våren? Lekre kalde brune og bronde farger med et hint av grått, nesten mot det metalliske. Mushroom heter den og spås til å bli en av de store trendfargene denne sesongen. Oppnå denne nydelige hårfargen med vår nye AA serie. Den kalde fargepaletten består av syv nye permantente- og demi- permanente liquid farger som er utviklet for å forhindre uønskede varme toner.

Yes please

Flower
Permanent Creme AA Ash Brown

Hair by @austerlambertseter

En annen trend er å bevare sin naturlige gråfarge. Fantastisk, la det naturlige skinne frem! Når håret blir grått mister det sin naturlige glans. Med vår flytene minicolor får håret en touch up, akkurat som en lippgloss, bare for håret.

9 hårtrender vår og sommer 2021


Make it shine!

Kald brun
Liquid AA Ting Frcu A Gk9 R Ak unsplash

Mushroom bronde av @idapet88 hos @gullsaksenannickenlorentzen

Du vil elske denne serien fordi den gir den ultimate kalde brunfargen.

LumiShine Permanent Creme Color har fått 4 nye familiemedlemer, 4AA, 5AA, 6AA, og 7AA. Denne serien gir langvarige lekre kalde farger. Og den er perfekt å bruke når du ønsker å eliminere
rød-oransje toner.

Mushroom

Daniil silantev V1 NY Zx Z Qgq0 unsplash
Mushroom Light

Vakkert hår og bilde av @duomalin

Vår berømte Demi- Permanent Liquid kommer i 3 nyanser, 5AA, 6AA, 8AA. En flytene glossing som er super enkel og effektiv, og som nøytraliserer et farget hår. Har uønskede varme toner kommet frem? Da er en rask tur innom favoritt frisøren løsningen!

Du kommer ikke bare til å oppnå en lekker iskald hårfarge, men også et sinnsykt glansfullt hår.

Se factsheet for brukerveiledning.


Bevar fargen din!

Annie spratt 8mq Ow4 DBB Sg unsplash
Defy Damage 2 Ash

@hairby_veronicablack hos @haarverket

Ta vare på din nye fantastiske farge og bevar hårfargen din lengst mulig!

Er du usikker på hvilke produkter som passer din hårtype? Joico got you covered! Uansett hårtype og kvalitet har vi produkter som passer akkurat deg!

Klikk her for å finne dine nye favoritt produkter !

Hjemmepleie

Saffu Ftq Y6go IY14 unsplash
Cold Fuktighet

Vår unike teknologi består av følgene:

Bond Building Arginine:

Arginin er den aminosyren som enklest brytes ned ved hårfarging. Teknologien i fargene gjenoppretter denne aminosyren som gjør at håret holder seg sterkt, smidig og unngår ytterligere skade ved fargebehandling.

Patendet Condtioner:

Teknologien beskytter hvert hårstrå og sørger for at et fargebehandlet hår bevarer en myk, blank og sunn overflate i opptil 30 shamponeringer.

Qaudramine Complex:

Vår unike blanding av lav molekylærvekt og størrelsen på proteinene (mellom 150- 2500MWA) sørger for maksimal beskyttelse og gjenoppbygging fra innerst i margen til ytterst i skjellage. Dette garanterer et hår som både ser og føles sunnere ut etter hver fargebehandling.


Shiny colors

Karly jones bz Bs0 g0l Ro unsplash
Lumi Shine Simona sergi RG Udmdjo9h4 unsplashØnsker du å høre mer om hårtrender? Sjekk ut @hannah_colorist sin podcast fargepodden. Med sin deilige lugne stemme tar hun deg med inn i en verden fylt med kunnskap og kreativitet. Du finner den der podcast finnes!

Dong cheng kr Ejviclb4 E unsplash
Lumishine ash ash Birmingham museums trust 8 F Nu Cx Ffb Fw unsplash


Gled deg til å teste fargene og del dine resultater ved å #joiconorway på Instagram.