Nr. 1 på skadet hår...

Joico er for mange mest kjent som "the healthy hair company". En av årsakene til det er K-PAK Reconstructor, vår stolthet og prisbelønte storfavoritt for millioner av frisører gjennom en årrekke.

Verdens beste hårkur...

Joico reconstructor
Fab lentz m RM Qw K513h Y unsplash K pak family new packaging1

Prisbelønt favoritt som startet det hele for K-PAK!

Ingen andre kurer på markedet har vunnet så mange priser for beste hårkur som K-PAK Reconstructor. Frisører verden over har stemt den frem år etter år, på grunn av sin unike og målrettede evne til å gjenoppbygge håret fra innerst til ytterst.

KURGUIDE - hvilken hårkur passer ditt hår?

Så hva er hemmeligheten, tenker kanskje du?

Joico var det første selskapet som innså viktigheten av å ta i bruk menneskelig keratin protein og alle hårets aminosyrer, i sin patenterte teknologi. Det finnes simpelthen ikke noen bedre måte å reparere et skadet hår på enn hårets egne byggesteiner. Det er utallige priser et bevis på!

Hva er nytt?

Alle våre nye produkter er utviklet med den nyeste Joico SmartRelease™ liposom teknologien, som sikrer at pleiestoffene blir transportert enda bedre inn håret enn tidligere. Håret gjenoppbygges fra innerst til ytterst og gir umiddelbare resultat og et et sunt glansfullt hår.

"Når du ikke trodde det kunne bli bedre..."

Bevar hårfargen lengst mulig!

GULL FOR HÅRET!

VISSTE DU AT: Vi også tilbyr en Leave-in spray & flytende versjon av vår prisbelønte K-PAK Reconstructor?

Liquid reconstuctor new packaging Web Use Small JPG JOICO K Pak Restage Digital Only Model 1

K-PAK Liquid Reconstructor - perfekt til tynne fine hår!

GULL for håret! En kraftfull cocktail av aminosyrer og smart keratin-teknologi styrker og reparerer skadet hår med en gang det kommer i kontakt med håret. Denne flytende Reconstructoren har alt du elsker av vår prisbelønte K-PAK Reconstructor, i en flytende leave-in spray – perfekt til skadet, skjørt, fint hår.

Hårtrender høst og vinter 20

HÅRSPA

Joico hydrator new
Web Use Small JPG Lifestyle image woman Roberto nickson YCW4 B Eh Kluw unsplash

Unn deg selv hårspa en gang i uken!

Sunt hår på 1 -2 - 3

Det er veldig viktig å investere tid i seg selv og egenpleie. Kanskje nå mer enn noen gang? Vi lever i en veldig hektisk hverdag, med mye stress. Veien til et sunt hår trenger ikke være lang, om du er villig til å investere i litt tid til deg selv -og hvor deilig er ikke det?

"Med K-PAK oppnår du raske resultat om du setter av litt deilig egentid, en gang i uken."

Nøkkelen til et sunt hår starter med en dyprens

Akkurat som vi renser huden vår for make-up og smuss må vi rense håret. Vi anbefaler å rense håret med jevne mellomrom. Ytre påvirkninger som legger seg på håret vårt, påvirker både styrke og ikke minst hårets utseende.

Redningen til farget hår!

«Mee-time»

Klara kulikova Su C Osb Y Fi0 unsplash
KPAK GROUP 14 Max van den oetelaar buym Ym3 RQ3 U unsplash 1

K-PAK Clarifying Shampoo er en dyptrensende supereffektiv renseshampoo som effektivt fjerner belegg, mineraler, hardt vann, klor, forurensning og rester av styling. Håret er da helt rent og klar for kur.

K-PAK Reconstructor er en dyptvirkende proteinkur som gjenoppbygger hele håret fra innerst i margen til ytterst i skjellaget. Du vil raskt merke at håret bli sterkere og sunnere - allerede etter første bruk. Bruker du kuren jevnlig, unngår du ytteligere skade

For optimalt resultat bør du alltid avslutte med K-PAK Hydrator. Det er en bestselgende fuktighetskur, som får selv de tørreste, mest skadede hårene til å føles myke og medgjørlige igjen. Hårets tapte lipider erstattes og fuktighet gjenopprettes umiddelbart i tørt, skadet hår. Du vil merke rask forbedring av hårets kvalitet, glans og smidighet. Håret blir dobbelt så mykt med en glansfull overflate. Hvem sier vel ikke ja-takk til det?

Hvorfor er leave-in produkter så viktig for håret ditt?.

Protein + fuktighet i ett!

Revitaluxe new packaging styled
Web Use Small JPG JOICO K Pak Restage Digital Only Model 3 KPAK GROUP 9

For deg som har medium skadet hår!

K-PAK Revitaluxe er perfekt for deg som har medium skadet hår. Denne hårkuren kan plasseres midt mellom K-PAK Hydrator og Reconstructor, da den består av den perfekte kombinasjonen av både proteiner og fuktighet. Håret blir betydelig sterkere, mykere og mer fuktighetsrikt etter hver behandling.

K-PAK Revitaluxe er super å bytte ut med Conditioner innimellom for å gi håret den ekstra styrken og beskyttelsen det trenger.

Har du hørt om Make-up for håret?

KPAK SHAMPOO CONDTIONER 3
Gjenoppbyggende shampoo & Conditioner for skadet hår. Perfekt til skadet, porøst eller kjemisk behandlet hår.