Hvorfor er leave-in produkter så viktig for håret ditt?

I Joico tilbyr vi et bredt utvalg av leave-in kremer, leave-in sprayer og fønkremer. Det kan være vanskelig å vite hva man skal velge i jungelen av produkter. Leave-in produkter er ideelt for håret ditt på flere måter. Ettersom de ikke skylles ut av håret igjen, forblir de i håret og gir pleie, beskyttelse, glans og en sunn overflate på håret.

Hvis vi skal sammenligne leave-in produkter til håret med ansiktspleie og make-up, kan man trekke noen paralleller som gjør det enklere å forstå hva de ulike produktene gjør for håret.

Beskytt håret med Leave-in

Mariawos
Tamara bellis toa7k V0 W Pi M unsplash Kopi Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Leave in treatments

@mariiawos

Mange Leave-in kremer fungerer som et fuktighetsserum. Fuktighetsserum jevner ut hårets porøsitet ved å slukke tørsten til tørt hår, som resulterer i en mykere mer glansfull overflate på håret. Det samme som et serum gjør for huden din. HyrdaSplash serum passer alle hårtyper og fyller håret med masse fuktighet og pleie.

Vi kan også sammenligne mange leave-in kremer med foundation. Når du bruker en foundation, får du en jevn fin base på huden din. Det gjør også at make-up du legger oppå sitter bedre, blir jevnere og finere. Det samme gjelder håret ditt!

Flaunter Ytn O0y MI9w unsplash
Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography K Pak CT Joico Makeup for haret

Bruk alltid en leave -in krem eller spray. Håret ditt har ikke lik porøsitet fra rot til spiss. Lengder og spisser er mer slitt og porøst. Det gjør at håret er vanskelig å style, blir livløst og matt. Leave-in produkter er med på å jevne ut porøsiteten som gir en jevnere base. Det gjør at stylingen du påfører sitter bedre og at håret blir enklere å style.

Leave-in produkter beskytter mot ytre påvirkninger. Mange er kanskje ikke klar over hvor mye ytre påvirkninger virker inn på håret, men det er faktisk veldig mye. Forurensning, tørr luft, kulde, sol, er bare noen faktorer som er med på å påvirke hvordan håret ditt ser ut og føles.

Leave- in dagkrem & nattmaske!

Sleepover miljøbilde Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Defy Damage 13

Defy Damage Leave in krem kan sammenliknes med en dagkrem for huden, som beskytter håret mot UV- stråler, og alle andre ytre påvirkninger som foreks. varmeverkøty, skader fra hårbørster, strikker og spenner som sliter på håret. Sist men ikke minst kulde og forurensning, som tørker ut og gjør håret blast, missfarget og livløst.

Defy Damage Sleepover Masque – er en nattmaske som kan sammenlignes med en ansiktsmaske. Den pleier og reparerer i dybden i håret og hele magien skjer når du sover.

Har du liten tid til å kure håret, les mer her

Pleiende styling!

Lenet
Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Dream Blowout Zeroheat

@lenet farge av @hanna_colorist

Bruker du mye varmeverktøy bør du bruke produkter med god varmebeskyttelse, kurer og pleiende produkter. Dream Blow Out gir nydelig mykt volum og glansfullt hår. I tillegg reduserer den tørketiden med hele 50% - som er perfekt på vinteren eller om du har tykt hår. I tillegg gir den mye pleie og glans!

Liker du å fremheve din naturlige tekstur, krøller eller kanskje du ikke har tid til å bruke mye tid på håret og elsker å la det lufttørke? Ja, da bør du kanskje velge produkter som fremhever din naturlige tekstur som Zero Heat! Disse kremene gir masse pleie samtidig som de gir definerte vakre krøller og tekstur!

Solbeskyttende primer!

Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography K Pak CT 2 Brownhair

Luster Lock Spray beskytter og forlenger hårfargen din - og i tillegg lukter den himmelsk!

Farger du håret ditt, er det ekstra viktig å bruke riktige produkter når du vasker håret, kurer og ikke minst riktige leave-in produkter.

K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, beskytter mot UV-stråler og er varmebeskyttende. I tillegg er den flokeløsende og lukter himmelsk. Hele K-PAK Color Therapy serien fremhever og forlenger intensiteten i hårfargen og gir et sunt, sterkt og glansfullt hår.

Blonde uten gule toner!

Blonde life
Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Blonde Life Web Use Small JPG JOICO Lifestyle photography Oils

@hairbymtinss

Har du blondt hår og føler at blondfargen raskt gulner og blir blass? Redningen er leave-in produkter i kombinasjon med Blonde Life pleieprodukter, som gjør at du bevarer en klar og glansfull eller kald farge - helt uten gule toner!

Lurer du på hvilken hårolje som passer deg? Les mer her