Hvorfor er leave-in produkter så viktig for håret ditt?

I Joico tilbyr vi et bredt utvalg av leave-in kremer, leave-in sprayer og fønkremer. Det kan være vanskelig å vite hva man skal velge i jungelen av produkter. Leave-in produkter er ideelt for håret ditt på flere måter. Ettersom de ikke skylles ut av håret igjen, forblir de i håret og gir pleie, beskyttelse, glans og en sunn overflate på håret.

Hvis vi skal sammenligne leave-in produkter til håret med ansiktspleie og make-up, kan man trekke noen paralleller som gjør det enklere å forstå hva de ulike produktene gjør for håret.

Fuktighetsserum til håret!

Hydrasplash leave in
Tamara bellis toa7k V0 W Pi M unsplash Kopi Arnel hasanovic 2 Lnz Ey4om3 U unsplash

Mange Leave-in kremer fungerer som et fuktighetsserum. Fuktighetsserum jevner ut hårets porøsitet ved å slukke tørsten til tørt hår, som resulterer i en mykere mer glansfull overflate på håret. Det samme som et serum gjør for huden din.

Vi kan også sammenligne mange leave-in kremer med foundation. Når du bruker en foundation, får du en jevn fin base på huden din. Det gjør også at make-up du legger oppå sitter bedre, blir jevnere og finere. Det samme gjelder håret ditt!

Flaunter Ytn O0y MI9w unsplash
Raphael lovaski D Euob2v77w I unsplash Kopi Kopi Sabine ojeil N8 H Obf Ikv Zg unsplash

Bruk alltid en leave -in krem eller spray. Håret ditt har ikke lik porøsitet fra rot til spiss. Lengder og spisser er mer slitt og porøst. Det gjør at håret er vanskelig å style, blir livløst og matt. Leave-in produkter er med på å jevne ut porøsiteten som gir en jevnere base. Det gjør at stylingen du påfører sitter bedre og at håret blir enklere å style.

Leave-in produkter beskytter mot ytre påvirkninger. Mange er kanskje ikke klar over hvor mye ytre påvirkninger virker inn på håret, men det er faktisk veldig mye. Forurensning, tørr luft, sol, klor er bare noen faktorer som er med på å påvirke hvordan håret ditt ser ut og føles.

Beskytt håret ditt mot solen!

Blonde Life Brightening Veil er en varme - og UV beskyttende leave-in spray. Den beskytter og bevarer blondfargen.

Blonde life viel styled2 Ayo ogunseinde MLDQVQL 4 0 unsplash

Vi lever i et land med mange ulike årstider. Det gjør også at håret ditt får ulike behov, utfra hvilken årstid det er. Rådfør deg med din frisør om hva som passer din hårtype og livsstil. Sistnevnte er også en viktig faktor. Hvilken livsstil, yrke, hobby og ikke minst stylingvaner du har, er viktig å ta hensyn til, så vel som kvaliteten på håret når du skal velge produkter til håret ditt.

Hvilke produkter passer din livsstil?

Carmine furletti 53 Xgb Tb IA Xk unsplash
DSCF2278 Zero Heat family styled2

Defy Damage Protective Shield en storfavoritt! Leave-in krem som beskytter mot ytre påvirkninger og gir et sunt hår. Zero Heat er våre to nykommere for deg som elsker å lufttørke håret!

Bruker du mye varmeverktøy bør du bruke produkter med god varmebeskyttelse, kurer og pleiende produkter. Eller kanskje du ikke har tid til å bruke mye tid på håret og elsker å la det lufttørke? Ja, da bør du kanskje velge produkter som fremhever din naturlige tekstur.

Solbeskyttende leave-in spray!

Farger du håret ditt, er det ekstra viktig å bruke riktige produkter når du vasker håret, kurer og ikke minst riktige leave-in produkter.

DSCF8623 Naeim jafari laob UPA4j R8 unsplash

Luster Lock Spray beskytter og forlenger hårfargen din - og i tillegg lukter den himmelsk!

K-PAK Color Therapy Luster Lock Spray, beskytter mot UV-stråler og er varmebeskyttende. Perfekt i strandbagen i sommer! I tillegg er den flokeløsende og lukter himmelsk. Hele K-PAK Color Therapy serien fremhever og forlenger intensiteten i hårfargen og gir et sunt, sterkt og glansfullt hår.

Har du blondt hår og føler at blondfargen raskt gulner og blir blass? Redningen er leave-in produkter i kombinasjon med pleieprodukter som gjør at du bevarer en klar og glansfull eller kald farge.

Blonde Life Oil gir en krystallklar blondfarge!

Krystal ng Pr Qq QV Pzmlw unsplash
DSCF7991 Becca tapert k9 Ris9vxn AA unsplash

Blonde Life serien bevarer en klar eller kald blondfarge til neste frisørbesøk!

DSCF8110 1
Blonde Life Violet er en bestselger og bevarer en kald blondfarge!