Hårtrender høst og vinter 20

Høsten og vinterens hårtrender byr som vanlig på alle nyanser. Moteekspertene kaller denne sesongen for sesongen med kontrastene. Høsten og vinteren 2020 vil vi se alt fra fransk eleganse til 80 tallets punk spirit. I tillegg feirer vi kvinnen for den hun er, ikke den hun burde være. Vi har derfor plukket ut våre 8 favoritt hårtrender denne sesongen.

Blondie

Furkan degerli Tws L Lx Fp W Us unsplash
Joico blondelife group Furkan degerli ib Pr O Scf Og unsplash

Blonde toner i alle nyanser

Våre kunder blir aldri lei blonde toner og de kommer i alle slags nyanser.

Vi ser blondinene i trendbildet også denne sesongen. Vi elsker den sammen med den lekre 70- tallstrenden som er å finne i butikkhyllene. For å skape den perfekte blonde nyansen, er det viktig med gode lysningsprodukter. Blonde Life består av alt fra blå pulverblekinger, kremblekinger, lysfarger til effektive tonere som gir deg den perfekte blonde hårfargen.

Husk og ta vare på blondfargen din hjemme med for eksempel Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner som gir deg en klar og glansfull blondfarge.

Bonde Life Violet Shampoo og Blonde Life Violet Conditioner er den perfekte duoen for å ta vare på den kalde blondfargen du fikk hos frisøren.

8 hete hårtips til julebordet - det er gøy å pynte seg selv om man blir hjemme i år.

Half up

Melina cesarini i Nwk7ts8l Y unsplash
DSCF8992 IMG 3492

Hår av @maiken.leonardsen

Half up

Det halvveis oppsatte håret blir en hit denne høsten. Den verserte på catwalken og også på Instagram. Alt fra en bun med effortlesse bølger til en mer viktoriansk look. Denne stylen er lekker til den preppy loopen som ble sett på catwalken.

Power Spray er super hårspray som holder denne frisyren på plass. Den er også super som varmebeskyttelse til bølgene dine for at de skal holde hele dagen.

Har du hørt om Make-up for håret?

Sideskill

IMG 3526
IMG 3527 DSCF8840

Hår av @richardmannah

Markant sideskill

Den skarpe sideskillen ble sett på flere visninger denne sesongen. Det er like riktig med en polert finish som det er med en myk en med bølger.

For å holde sideskillen på plass er Flip Turn hårspray helt super.

Skal du bølge eller krølle håret, bruk alltid en varmebeskytter. Ironclad er super om du ønsker varmebeskyttelse, men ikke så mye hold. Power Spray er for deg som trenger varmebeskyttelse med mye hold.

Nyttårshåret med Sandra Lyng - Twin Party Braid

Au naturell

Ava sol a A Fc2 D8w 9s unsplash
Alina kovalchuk Bdr U Hhk PA0 M unsplash DSCF2011 1

Naturlige hårfarger

Naturlige og softe hårfarger som er såkalt vedlikeholdsvennlige er noe vi ser mye av i disse dager.

Flere og flere kunder ønsker softe hårfarger som ser naturlige ut og ikke krever at man løper til frisøren for full behandling hver 4. uke. Hårfarger som gjør at du kan vente til neste frisørbesøk med riktig hjemmepleie eller som gjør at du kan ta noen enklere behandlinger innimellom.

Med våre hårfarger fraVero K-PAK Color har du full kunstnerisk frihet og du kan blande deg til akkurat den hårfargen som passer din kundes ønsker og utgangspunkt.

Om du velger en hårfarge som gjør at du ikke trenger å løpe så ofte til frisyren, er hjemmepleie ekstra viktig for en fin farge og et sunt fint hår. Beskytt gjerne fargen og håret ditt med Protective Shampoo og Protective Conditioner fra en av våre bestselgende serier Defy Damage.

Bevar hårfargen lengst mulig!

French air dry

Pablo merchan montes 0bo Yj4 XG r M unsplash
Elia pellegrini 6 Rwpxm RT Rys unsplash DSCF2487

French air dry og 70 talls hår

Den effortlesse franske 70-talls håret står høyt i trendbildet denne sesongen. Tenk franske jenter med enkle bølger, lufttørket og utslått hår.

Zero Heat fint/medium tykt hår eller Zero Heat tykt hår er en perfekt stylingkrem til høstens air dry trend. Den fremhever hårets naturlige tekstur, definisjon og gir glans.

Lengter du tilbake til Sommerfresht hår?

Shiny brown

Guillaume bleyer C Iq7rt ZM Ki4 unsplash
Leman 7x T9 Rf X6 BBM unsplash Joico_Lumishine_gruppebilde_permanent_creme_color

Shiny brown

En lekker glansfull brunfarge er helt nydelig og noe vi alltid ser mer av mot høsten.

Har du testet å skape en deilig sjokoladebrun hårfarge med våre ferdigformulerte hårfarger fra LumiShine?

Denne fargeserien gir fantastiske glansfulle hårfarger og en brunfarge er aller finest som glansfull synes vi.

Redningen til farget hår!

Ponytails & bows

IMG 3481
IMG 3482 Humidity Blocker

Hestehaler og sløyfer

Enkle sløyfer, gjerne i sort, så vi på catwalken i både sleeke hestehaler og i halvveis oppsatte hår.

Lave glattfriserte hestehaler både med og uten en sort sløyfe er en fin match både til den androgyne klesstilen med dresser og smokinger som til 80-talls trenden med store skulderputer.

Hold hestehalen velfrisert med Humidity Blocker som stenger fuktigheten ute og gjør at håret holder seg fint hele dagen.

Hvilken trend er din favoritt denne sesongen?

6 tips som får orden på hårkrisen din

IMG 3524
Hår av @richardmannah