8 hete stylingtips til desemberhåret

Årets store partysesong er ikke som den pleier. Men vi synes allikevel det er viktig å pynte seg for seg selv. Dette gir jo en deilig velværefølelse. Vi har derfor samlet våre tips til desemberhåret her. Denne sesongen er det lov å guffe på litt ekstra og hvorfor ikke la deg friste av glitrende hår til den lille sorte. Eller et enklere hår i kombinasjon med paljetter og glitterkjole. Hva med håraccessoirer og krøller til den androgyne stilen med blazer og bukse?

Wet look

SHUTTERSTOCK 469242443
SHUTTERSTOCK 249435529 DSCF6578

WET LOOK

Hva er vel mere statement enn en wet look i desember? Vi digger denne stylen til kjoler med glitter og paljetter for en ren og cool look. Style med Joigel Firm for supert hold. Ønsker du en snillere wet look, er det kult å kjøre en dyp sideskill med hestehale. Vår desiderte favoritt er den med håret bakover.

Har du hørt om make-up for håret?

Glitter all the way!

10 Ways Hair Sparkles Are The New Years Eve Hair Trend
9 Hair Glitter Ideas That Are Perfect for NYE DSCF3330

GLITTER ALL THE WAY

Altså, vi digger glitter, og spesielt til julebordssesongen. Kjør på med en sleek look og påfør glitter på et område. Snakk om prikken over i´en til festantrekket! Til denne stylingen er det fint å føne på blandingen Multistar og Glue fra Structure by Joico.

En skreddersydd hårfarge er jo kronen på verket. Med Vero K-PAK Color kan du skreddersy den nyansen som passer akkurat deg og ditt utgangspunkt. Det beste av alt er at den gjenoppbygger håret under innfarging.

Flere tips til partyhåret du lager selv

Effortless bun

20 Cute Holiday Hairstyles To Complete Your Look
42 Fashionable Winter Hair Color Ideas Dscf3977

EFFORTLESS BUN

Hvorfor ikke lage en effortless Oslo bun sammen med avslappede bølger? Superfin kombinasjon med sesongens jumpsuit med puffermer. Bruk Power Spray som varmebeskyttelse før du krøller håret og avslutt med Flip Turn for supert hold.

Her får du tips til hverdagslooken - 1 hestehale - 3 looks

Shiny ponytail

20 New Years Eve Hair Ideas You Can Wear From Office To Party
DSCF3630 Dscf3306

SHINY PONYTAIL

En sleek enkel hestehale med midtskill er så fint til julens metalliske trend. Her stemmer både hårfargen og stylingen, vi elsker den rett og slett. For den ultimate blondfargen er Blonde Life Crème Lightener etterfulgt av våre nye express tonere Blonde Life Quick Tone Liqui-Crème Toner det perfekte valget. En klar ren blondfarge med akkurat den nyansen du ønsker deg.

Les mer om Blonde Life Quick Toner.


For å bevare den blondfargen du forlater frisørstolen med er vår Blonde Life serie din redning. Blonde Life Brightening Shampoo og Blonde Life Brightening Conditioner beskytter håret mot ytre påvirkninger og bevarer en klar og glansfull blondfarge. Avslutt med Blonde Life Brightening Oil om du ønsker krystallklar nydelig glans.

Når skal du anbefale Blonde Life - eller Blonde Life Violet?

Glossy hair

30 Pretty Prom Hairstyles For Short Hair
Dscf3417 DSCF3952


GLOSSY HAIR FOR CHRISTMAS

Blankt hår med håraccessoirer er alltid en stayer. Bob med enkle bølger og hårpynt passer de fleste antrekk og gjør at du blir desemberfin på 1-2-3. Hairshake passer ypperlig om du ønsker en perfekt uperfekt tekstur og volum i håret ditt.

For uimotståelig glans be gjerne om en gloss eller toner hos din frisør. Du vil ikke bare oppnå glansfullt resultat, men også den perfekte nyansen for håret ditt. LumiShine Demi-Permanent Liquids er en innertier når det gjelder denne behandlingen, ettersom den er effektiv og enkel å bruke.

Oppsetting

Unknown 2
DSCF4016 Were planning out our holiday party hair and this

OPPSETTING

En lav bun eller klassisk oppsett blir vi aldri lei. Denne looken passer til det meste i julen. Alt fra bukser til de fineste festkjolene. Power Spray er super som varmebeskyttelse når du prepper håret med varmeverktøy for beskyttelse og hold.

Put a bow on it

Yes You Can Pull Off a Velvet Hair Bow
DSCF4019 30 Enchanting Bridal Hair Accessories To Inspire Your Hairstyle

PUT A BOW ON IT

Har du litt ekstra sløyfebånd til overs etter å ha pakket inn julegaver, bind de i håret for det lille ekstra. Akkurat nå synes vi velourbånd er fint både til julegavene og håret. Ironclad er super som varmebeskyttelse om du ønsker kun dette og lite hold. Krøll gjerne håret før du setter i en lav hestehale for en mere glamorøs look. Bruk gjerne Bodyshake for perfekt tekstur til hestehalen.

Braid Love

IMG 7109
DSCF3917 Unique Braided Ponytail Hair Tutorial

Hår av @alexgaboury

BRAID LOVE

Fletter i alle varianter er superkult til high heels og den lille sorte. Med disse flettene kan du danse hele natten uten å være bekymret for sveisen. Uansett sveis elsker vi et sunt og glansfullt hår. Med vår serie Defy Damage beskytter du håret mot ytre påvirkninger, resultatet er et sunt, glansfullt og mykt hår. Protective Shield fra serien er helt nydelig å føne på og etterlater håret helt fantastisk blankt.

Kildehenvisninger: byrdie.uk - 101 outfit.com - society19 - liketk.it - juliaengel - coveteur - @maiken.leonardsen